Ayvazoğlu, “Şehrimizin marka değerini artıran Trabzon Üniversitemizin büyümesi ve gelişmesi için kuruluşundan bugüne Sayın Rektörümüzün yanında olduk, olmaya da  devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

ENGELSİZ ÜNİVERSİTE

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve beraberindeki Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, Prof. Dr. Cemil Rakıcı VE Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin Er, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, KTÜ’nün engelli öğrencileri ve personeli ile Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. KTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen organizasyonda, hep birlikte yapılan kahvaltının ardından konuklarla sohbet eden ve taleplerini dinleyen yönetim; engelsiz bir üniversitenin önemine vurgu yaparak özel gereksinimli tüm mensupların, KTÜ’nün tüm imkânlarından, beklentilerine yönelik olarak verimli bir şeklide faydalanması amacıyla tamamlanan ve sürdürülen çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

BUĞLEM BEBEĞİN EZANINI OKUDU

Özel Trabzon 7M Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ayhan Çağılcı, dün sabah hastanede dünyaya ‘Merhaba’ diyen ilk bebeğin kulağına ezanını okudu.

Hastanenin doğum servisinde hayata gözlerini açan bebeğe ‘Buğlem’ adı verilirken, ezanını da hastane başhekimi Dr. Ayhan Çağılcı okudu. Çağılcı, “Hastanemizde hayata ‘Merhaba’ diyen Buğlem bebeğin ezanını okudum. Allah ömrünü bahtını açık etsin. Sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

ERBAŞARAN’DAN CEMİL USTA’YA ZİYARET

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı, iş insanı Yaşar Erbaşaran, iş seyahati için İstanbul’a gitti. İstanbul’a gitmişken Akçaabatlı değerleri de işyerlerinde ziyaret ederek, sohbet edip hasret giderdi. Akçaabat Köftesini İstanbul’da marka yapan Cemil Usta işletmecileri Metin ve Şener Kalkışım kardeşleri ziyaret eden Erbaşaran, köftenin duayenlerine İstanbul’da Akçaabat markasını tanıttıkları için teşekkür etti. Erbaşaran, “Allah yolunuzu açık eylesin” dedi.

PARK TAKSİ İSTİKRAR DEDİ

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Meydan Parkı Atatürk Alanında konuşlu bulunan Park Taksi Durağı önünüzdeki yılın ilk çeyreğinde yapılacak meslek odası seçimlerinde kayıtlı bulundukları Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinde istikrardan yana karar verdiler. Durak Başkanı Mustafa Yıldırım, dudaktaki araç sahilleri ile Ods Başkanı Ömer Hakan Usta'yı ziyaret etti. Başkan Yıldırım, "Trabzon Şoförler Odası Başkanı sayın Ömer Hakan Usta başkanımıza çıkmış olduğu bu yolda Park Taksi Durağı olarak tam destek verdiğimizi beyan ettik ve başarılarının daim olmasını ilettik. Allah yolumuzu ve bahtımızı açık etsin inşallah" dedi.

GÜRSOY ESNAFI DİNLİYOR

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, vatandaşı ve esnafı dinlemeye devam ediyor. Gürsoy Yeni düzenleme yapılan Gocaba Taksi Durağı esnafını ziyaret etti.  Gürsoy, “Şoför esnafımızla sabah kahvaltısı yaptık ve dertleştik. Bir ve beraber olamaya devam.” dedi.

BAŞKANLAR ÇALIŞMALARI KONUŞTU

Araklı Belediye başkanı Recep Çebi, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu‘nu ziyaret etti. Çebi, “Çalışmalarımıza ilişkin olarak görüş alışverişinde bulunduk.

Kıymetli Başkanımıza misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

YAYLALARDA AÇ KALAN HAYVANLAR UNUTULMADI

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yaylalarda aç kalan hayvanlar için yiyecek bırakıldı. Kar yağışının ardından beyaza bürünen Bektaş Yaylası bölgesinde yiyecek bulmakta zorlanan sahipsiz hayvanların imdadına yetişen belediye ekipleri, hayvanların aç kalmaması için yol kenarlarına yiyecek bıraktı. Soğuk kış günlerinin yaklaştığı bu günlerde aç hayvanları unutmayarak, yol kenarlarına kuru mama, ekmek ve et bırakan belediye ekipleri, kuşlar içinde belirli bölgelere yem koydu. Yem bırakma etkinliğine Giresun Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Mustafa Karaçay ve Giresun Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Ali Hıdır’da katıldı.

Editör: TE Bilisim