Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta yemekte yaptığı konuşmada Müdür Sadullaoğlu’nun Vakfıkebir’in asayişi için önemli çalışmalar yaparak başarılı olduğunu ifade ederek bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi. Kaymakam Mesut Yakuta ayrıca Akçabat’ın yeni emniyet Müdürü Fahrettin Sadullaoğlu’na plaket ve hediye verdi.
 
Coşkun Yılmaz İşlerinin Başında
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde bir şirket yönetiminde görev verilen daha sonra bu görevinden istifa eden Çarşıbaşı eski Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz siyasete ara vererek işlerinin başına geçti. İnşaat malzemeleri satışı yapan bir dükkanı bulunan Coşkun Yılmaz’ında yaşı çok genç.

İleride yeniden siyasete arenasına dönüp dönmeyeceğini zaman gösterecek. Ancak şuanda kendiişlerine ağırlık vererek siyasetten uzan günler geçiriyor.
 
Başkan Kurukız’ı Ziyaret Ettiler
 

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve İl Başkan Yardımcıları Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ı makamında ziyaret ederek yeni belediye hizmet binasının hayırlı olmasını dilediler. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ise İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve beraberindekilere belediye çalışmaları hakkında bilgiler vererek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 
TTSO Heyeti Miami’de
 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, ABD’nin Miami Ticaret Odası arasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak üzere Miami’ye gitti. Heyette Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Meclis Başkanı Şadan Eren, iş insanları yer alıyor. İlk gün geçen görüşmelerin ardından TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ile Meclis Başkanı Şadan Eren, Miami Ticaret Odası Başkanı Alfred Sanchez’e adının yazıldığı 61 numaralı Trabzonspor’un Keşanlı formasını hediye etti.
 
Boz’un Sabah Sohbeti
 
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı- Mimar Köksal Boz, dün sabah ofisinde çalışma arkadaşları, işadamı Engin Çakır ve muhabirimiz Bahattin Baştürk ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Boz, ofisinde hazırladığı mütevazi kahvaltı ile misafirlerini ağırladı. Kahvaltı masasının gündeminde iş dünyası ile Trabzon’un siyaseti vardı. Boz, ekonominin iyiye gideceğini ifade ederek, 2020 yılında ülke ekonomisinin düzeleceğini söyledi. Siyasi sohbetinde yapıldığı kahvaltıda, Boz, Trabzon siyasetinde birlik beraberlik olduğunu kaydetti.
 
Alper’e Hayırlı Olsun Ziyareti
 

Güvem İş Sendikası Karadeniz Bölge Başkanlığı, Trabzon İL Emniyet Müdürü Metin Alper’i makamında ziyaret etti, hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Sendika Bölge Başkanı Murat Güven, Bölge Başkan Yardımcısı Gülizar Güven, ziyarette, Emniyet Müdürü Alper’e bilgi verdi. Alper ziyaretten dolayı teşekkür etti.
 
CHP’de Gençlik Harekete Geçti
 
CHP Trabzon İl Gençlik Kolları eski Başkanı İlker Akıncı, “Genciz, deneyimliyiz, yetenekli gençleri bir araya toplayarak partimizi Trabzon’da iktidara taşımak istiyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) olağan kongreye seçimleri mahalle delege seçimleriyle başlamasıyla ilçe başkan aday adayları netleşmeye başladı. CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı yapan ve bir önceki il yönetiminde başarılı bir performans sergileyen İlker Akıncı, CHP’li gençlerden oluşacak yönetim kurulu ile  CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı adaylığına hazırlanıyor. Genç, dinamik, deneyimli ve liyakatlı bir kadro hazırlığında olan başarılı genç İlken Akıncı “Genciz, deneyimliyiz, yetenekli gençleri bir araya toplayarak partimizi Trabzon’da iktidara taşımak istiyoruz” dedi.
 
 “Nezaket sınırları içerisinde olmaya davet ediyoruz”
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Erhan Nadir, İyi Parti'nin Grup Başkanvekili Davut Çakıroğlu'nun AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile ilgili beyanlarına yanıt verdi.

Davut Çakıroğlu'nun AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu için söylediği "Hangi yeteneği ile aniden keşfediliverdi, ön plana çıktı" sözlerinin yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali bir cümle olarak değerlendirdiğini ifade eden Nadir "Asıl kendisi açıklasın bakalım hangi yeteneği ile keşfedildi, üst düzey mastır yaptı da bizim mi haberimiz yok. Zira Trabzon Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu Hanım kendisi gibi aniden keşfedilmedi. Bahar Hanım teşkilâtlarımızın en alt kademelerinden yetişerek kendisini geliştirmiş, 2 üniversite bitirmiş, sayısız ödül almış sosyal projelere imza atmış, yüksek lisansını tamamlamak üzere, makale ve denemeleri ile ulusal mecrada da takip edilen bir değer. Partimizin çeşitli kademelerinde görev yaptı ve netice itibariyle bugün layıkıyla yerine getirdiği milletvekilliği görevine geldi. Şimdi soruyorum Sayın Çakıroğlu'nun kendisi nerede yetişti? Hangi özellikleri ile 'aniden' keşfediliverdi? Kendisini aklıselim olmaya ve bir hanımefendi ile ilgili verdiği beyanların nezaket sınırları içerisinde olmaya davet ediyoruz." sorularını sordu.
 
Demir’den Toğan’a Ziyaret
 

Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgenaral Erhan Demir’den, Kaymakam Tolga Toğan’a İade-i Ziyarette bulundu.  Nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakamımız Tolga Toğan, İl Jandarma Komutanı Tuğgen. Erhan Demir'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve görevinde başarılar diledi. Kaymakamlık makamında bir süre sohbet ettikten sonra Kaymakamlık yeni hizmet binasını gezerek, binayı beğendiğini ifade eden Tuğg. Demir, Kaymakam Tolga Toğan’a başarılar diledi. Ziyaret programı, hatıra fotoğrafın ardından sona erdi.
Editör: TE Bilisim