Trabzon Karayolları Bölge Müdür Yardımcılığından Bursa Bölge Müdürlüğüne atanan Ömer Güzel ise Manisalı. Atayanlar Trabzon’lu olabilir atanan Trabzon’lu var mı? ‘Trabzonluları atıyorlar’ diyerek Trabzonlu Bakan ve Genel Müdürü hedef yapmaya çalışanlar başarılı olamaz. Güneş balçıkla sıvanmaz arkadaşlar.
 
Kadın Kollarını Kutladı
 

Uluslararası Yönetimler Kadın Şurası kapsamında Ankara ATO’da AK Parti İl Kadın Kolları stant açtı. Çalışma ve Aile Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, standı ziyaret etti. Kaya, Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen’i Başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.
 
Beşikdüzü'nde geri mi dönüyor?
 

Beşikdüzü'nde AK Parti’nin hem ilçe Başkanlığını hem de İl genel Meclisi üyeliğini başarıyla yapmış son yerel seçimde 5 binin üzerinde oy almış Harun Demirci'nin yeniden ilçe başkanlığına dönmesi bekleniyor. İlçede nabız tuttuğumuzda başarılı eğitimcinin yeniden ilçe Başkanlığına dönmesi talep ediliyor. Peki Demirci hazır mı? Ak partinin vereceği her göreve hazır. Yakın çevresine görev kutsaldır diyor. Bakalım zaman ne gösterecek!
 
Her An Halkın İçinde
 

Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Çebi, her zaman vatandaşlar ile bir araya geliyor. Belediyede yaptığı halk günlerinin haricinde ilçedeki vatandaşların acısında, kederinde, üzüntüsünde sevincinde yalnız bırakmayan Çebi’yi dün de Bahçecik Mahallesinde gördük. Vatandaş ziyaretine geldiğini söyledi. Çebi, mahallede esnaf olan ve deposunda yangın çıkan Mustafa Sarı’yı mahalle muhtarı Sezai Öztürk ile ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini iletti, şahsı ve Ortahisar Belediyesi olarak üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.
 
Öğrenciler Yine Sevindirildi
 

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Acısu Mahallesi’nde öğrencilere kışlık bot ve mont dağıtıldı. Mahalle Muhtarı Ahmet Özkurt öncülüğünde hayırsever iş insanları ve yardımseverlerin bağışları ile alınan kışlık giysiler okuldaki öğrencilere dağıtıldı. Muhtar Özkurt, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencileri sevindirdik” dedi.
 
Trabzon Psikoteknik Beşirli’de
 

Trabzonlu iş insanları Aydın Özkurt ve Vahap Öztel’in hizmete sunduğu ‘Trabzon Psikoteknik’ Beşirli Mahallesinde hizmete açıldı. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, yakın dostu Aydın Özkurt’u yeni işyerinde ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletti.
 
Şehit Ailelerinin Yanında
 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, beraberindeki İl jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir ve İl Emniyet Müdürü Metin Alper ile Şalpazarı ilçesinde ziyaretlerde bulundu. İlçede incelemelerde bulunan ve vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Vali İsmail Ustaoğlu, Şalpazarılı şehidimiz Jandarma Astsubay Erdoğan Komut'un Sütpınar Köyü Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti. Vali Ustaoğlu, ardından, geçtiğimiz günlerde makamında ağırladığı şehidimizin ailesine iade-i ziyarette bulundu. Ustaoğlu, aile ile bir süre sohbet etti.
 
Öğrenciler Gönülleri Fethettiler
 

Gümüşhane’de üniversite öğrencileri cep harçlıklarını biriktirerek yaptıkları ‘İlk filmim’ projesi ile hayatında hiç sinemaya gitmemiş köyde yaşayan kadınları sinemaya götürdü. Gençler şimdi de köylerde yaşayan çocukları sinemayla buluşturmak için kolları sıvadı. Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü 2.sınıf öğrencileri insana dokunan sosyal projeleri birer birer hayata geçirmeye devam ediyor.  Akademisyenlerin rehberliğinde projeleri hayata geçiren öğrenciler bu kez de kendi cep harçlıklarını biriktirerek köylerde yaşayan ve daha önce hiç sinemaya gitmeyen kadınlara ulaşarak onları sinemayla buluşturdu. Torul ilçesi köylerinde yaşayan kadınlara ulaşarak Gümüşhane ve Torul Belediyesinin araç desteğiyle kent merkezindeki Sema Doğan Yaşam Alanında bulunan sinema salonuna ulaştıran öğrenciler, burada “Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu” filmini izletti.

Editör: TE Bilisim