Şahinoğlu, İstanbul’daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu. TİAB’dan yapılan açıklamada: “Onursal Başkanımız, değerli büyüğümüz, Trabzonpark’ın kurucusu Atalay Şahinoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Çok değerli başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, hemşehrilerimize, dostlarımıza sabırlar dileriz” dedi. Bizde Taka Gazetesi ailesi olarak Şahinoğlu’na Allah'tan rahmet dileriz.
 
Başkan Nuhoğlu’na  Hayırlı Olsun
 
Cumhur İttifakı gereği Çarşıbaşı’nda AK Parti Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayını desteklemişti. AK Parti Çarşıbaşı Kadın Kolları Başkan ve Üyeleri, birlikte seçim çalışmalarını yürüttükleri Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu öncelikle ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Dayanışma içerisinde çok başarılı bir seçim dönemi geçirdik. Bu başarıya katkı yapan AK Parti Çarşıbaşı Kadın Kollarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 
Aracında Ölü Bulundu
 
Tonya’nın Kozluca Mahallesi’den Osman Bahadır (54), Şina mevkiindeki evine giderken aracının içinde ölü bulundu.Samsun’daki bir yakının cenazesine katıldıktan sonra evine döndüğü öğrenilen Bahadır, yolda duran 61 HA 563 plakalı aracının içinde komşuları tarafından ölü bulundu.

Olay, Jandarma ekiplerine ve 112 Acil yardım ekiplerine bildirildi. Bahadır’ın cenazesi Tonya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. İki çocuk babası olan Bahadır’ın cenazesi, Kozluca Mahallesi Şina mevkiindeki evinin yanında toprağa verileceği öğrenildi.
 
Ahmet Kaçar Unutulmadı
 
Besteleri Zeki Müren, Bülent Ersoy, Müzeyyen Senar gibi ünlü isimler tarafından seslendirilen ve TRT repertuvarında da birçok eseri bulunan Göreleli ünlü Şair Ahmet Kaçar’ın vefatının 1. yılı olması Giresun Üniversitesi Stratejik Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından bir anma töreni düzenlendi. 

Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirilen anma töreninde Göreleli ünlü şair Ahmet Kaçar hakkında bilgiler verilerek, şiirleri ölümünden önce ve sonra bestelenmiş şekli ile ilk kez dinleyiciyle buluştu. Törene katılan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, anma töreninde yaptığı konuşmada, “Ünlü şairimiz Ahmet Kaçar’ı bir kültür çınarıdır. Görele’nin ve Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük sanatçılardan biridir. Usta şair Ahmet Kaçar’ın “Unut Beni Kalbimdeki Hicranla Yalnız Kalayım ve Anar Ömrümce Gönül Giden Sevgilileri gibi TRT repertuvarında yirminin üzerinde eseri bulunmaktadır. Göreleli ünlü şairimiz Ahmet Kaçar yaşarken sanatı sanat yapan bir ustayla hasbıhal etmenin, onun dilinden ezgiler, nameler dinlemenin onurunu, gururunu yaşadım. İnanın onu anlatmaya kelimeler yetmez. Bugün kendisi aramızda yok ama kendisi ve yaptığı sanatı kalbimizde yaşıyor. Ünlü şairimiz Ahmet Kaçar’a tekrar Allah’tan rahmet diliyorum. Bu programda emeği bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
OSB’den Başkan Balta’ya Ziyaret


 
Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Beşikdüzü Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Beşikdüzü OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sanayicileri, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek, yeniden Belediye Başkanı seçilmesi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
 
3. Opera Ve Bale Günleri Akçaabat'ta Başlıyor
 
Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi (DOB) Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3. Trabzon Opera ve Bale Günleri 22 Nisan 2019 Pazartesi günü Akçaabat'ta başlıyor.

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ortahisar Belediyesi ve Akçaabat Belediyesininkatkılarıyla gerçekleşecek olan 3. Trabzon Opera ve Bale Günleri kapsamında, 22 Nisan Pazartesi günü saat: 11.00'da Akçaabat Hamamçimeni Çarşısı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Salonunda çocuklar için eğitim konserleri ve yine aynı gün saat: 20.00'da Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi'ndetürkü, tango, klasik caz parçalarının yanı sıra birçok farklı müzik türünden seçilen zengin bir repertuvar ile "AllegraEnsemble" adlı topluluk konser verecektir.
 
Çeber Misafirlerini Ağırlıyor
 
Rize Valisi Kemal Çeber’e toplumun her kesiminden ziyaretler devam ediyor. Bu bağlamda, Pazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ekrem Kılıç, Pazar Kamyoncular Kooperatif Başkanı Tunahan Karahan ve Turkuaz Medya Bölge Dağıtım Sorumlusu Muhammet Kalyoncu, Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti.
 
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çeber, nazik ziyaretleri ve iyi dileklerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim