Pandemi sürecinin esnafı etkilediğini söyleyen Cora, ‘Mutlu günler çok uzakta değil. Hep birlikte güzel günlere kavuşacağız.’ moralini verdi.
 
ÖZTÜRK EVLİYA ÇELEBİ GİBİ
 

Türkiye’nin neresinde bir hemşehrisi var ise onu bulup sohbet etmekten büyük keyif alan Trabzon Platformu Başkanı Köksal Öztürk önce Konya Tarım üniversitesi rektörü Prof. Dr. Cumhur Çökmüş’ü  ziyaret etti ardından da Tokat İl milli eğitim müdürü Sürmeneli Küçükali’yi ziyaret eden Öztürk ziyaretlerine devam edeceğini ifade etti.
 
ŞALPAZARINA SPOR SALONU
 

Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından Şalpazarı’na futbol sahası ve kapalı spor salonu yapılmasına ilişkin protokol Spor Toto Genel Müdürü Bünyamin Bozgeyik ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız arasında imzalandı. İmza töreninde AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora da hazır bulundular.
 
AVM’DE DENETİM    
 

Yomra Kaymakamı Eyüp Özdemir, Cevahir AVM esnafını maske, mesafe ve hiyjen konusunda uyardı ‘yalnız kendi sağlığınızı değil müşterilerinizin sağlığını da düşünmek zorundasınız’ dedi.
 
MELEK NEDEN KIZDI?    
 

Trabzon eski Belediye Başkanı Hasan Melek’i ziyaret eden Sonay Kahraman, Recep Ergenç ve Ecz. Aygün Turan’a ‘4000 Yıllık tarih ve doğa kenti bu şehir En kısa zamanda özüne dönmelidir. Bazen cadde ve sokaklarda bazı mağazalarda yabancı isimler gördüğüm zaman emin olun üzülüyorum. Bunlar kesinlikle önlenmelidir. Türkçe isim bulamazsınız ama biz onların dillerini rahatça kullanabiliyoruz. Bu kendi dilimize olan saygısızlıktır.’ dedi.
 
CANLI’DAN HABER VAR
 

Gümüşhane’de 3 dönem belediye başkanlığı kısa dönemde milletvekilliği yapan İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa Canlı’nın Kovid sebebiyle tedavisi sürüyor. Ankara belediyesinde Daire Başkanı olan Mutlu Gürler’e sordum. Gürler, ‘Dakika, dakika takip ediyorum. İyiye gidiyor. En kısa sürede yoğun bakımdan çıkacağına dair haberler alıyorum. Sevindirnici.’ dedi.
 
MUHTARLARLA SABAH 08.15 SOHBETİ     
 
Ortahisar Belediyesin Fen İşlerinden sorumlu başkan yardımcısı Selahattin Çebi, görev alanı gereği mahalle muhtarları ile çok sıkı istişare halindedir. Mahallerin alt yapı, üst yapı, asfalt ve beton gibi işlerini direk yerlerinde muhtarlardan bilgi alarak yapar. Alanları hiç boş bırakmayan Çebi, önceki sabah haftanın ilk gününün ilk saatinde muhtarlarla makamında bir araya geldi.
 
Dolaylı Muhtarı Ali Faik Şenel, Cumhuriyet Muhtarı Kadir Sert, Gazipaşa Muhtarı Mustafa Naci Turan, Özbirlik Muhtarı Yaşar Düğdü ve Pınaraltı Muhtarı İbrahim Kara ile uzun uzun sohbet etti. Muhtarlar Çebi’ye mahallerine yaptıkları çalışma için teşekkür etti.

NUHOĞLU ÜZDÜ
 
Trabzon’da uzun bir süredir,  İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Denetleme kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Trabzon Belediyesi, eski İmar Müdürlüğü personellerinden, inşaat teknikeri  Mehmet Ali Nuhoğlu bir süredir tedavi gördüğü hastalıktan ötürü, evinde hayatını kaybetti.
 
Nuhoğlu’nun ölümü ailesini ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğarken cenazesinin yarın (Çarşamba) saat 11:00’da İskenderpaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Bostancı aile kabristanlığına defnedileceği belirtildi.
Editör: TE Bilisim