Genel sağlık durumu iyi olup takip ve tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Pandemi nedeniyle hastane ziyaretçi kabul etmemektedir. En kısa sürede sağlığına kavuşarak, yaratıcı, özgün fikirleriyle, bitmeyen enerjisiyle ve sevgisiyle yeniden bizlerle birlikte olacağına dair inancımız sonsuzdur. Tüm kalbimiz ve dualarımızla acil şifalar dileriz.

 
CEVAT KOL KORKUTTU
 
Trabzon'un sevilen isimlerinden Gazeteci Cevat Kol önceki akşam geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalede kalp damarlarına stend takılan Cevat Kol evinde istirahata çekildi. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 
BOZ’DAN GÜNANAR’A BAŞSAĞLIĞI
 
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Mimar Köksal Boz, geçen hafta babası vefat eden AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar’a başsağlığı ziyaretinde bulundu. Günnar’ı ofisinde ziyaret ederek, baş sağlığı dileyen Boz, milletvekili Günnar’la da bir süre sohbet etti.

 
DEĞERMENCİ İLE ÖZTÜRK’ÜN SOHBETİ
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Murat Öztürk ile AK Parti’nin emektarlarından Cengiz Değermenci bir araya gelerek sohbet ettiler. Öztürk, Değermenci’ye ‘Geçmiş olsun’ dileklerini ileterek, bir süre çay içip sohbet ettiler.
 

 
İLİK’TEN TİRYAKİ’YE ZİYARET
 
Trabzon Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Davut İlik, Trabzon Ticaret İl Müdürü Kasım Tiryaki’yi ziyaret etti. Esnaflarla alakalı il müdürü Tiryaki ile bir süre görüşen İlik, “Esnaflarımız için mücadelemiz sürecek. Kurumlarla yapacağımız ziyaretlerimiz devam edecek. Esnaflarımız şu anda zordadır. Kurumlarımız, yetkililerimiz ve devletimizin destek ve gayretleri ile inşallah bu günleri de atlatacağız” dedi.

 
DAVUTOĞLU’NUN SELAMI VAR
 
Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, il başkanları toplantısı için Ankara’ya gitti. Toplantının ardından genel başkan Ahmet Davutoğlu ile bir süre de sohbet eden Velioğlu, Trabzon’la ilgili teşkilat çalışmalarının devam ettiğini genel başkana söyledi. Davutoğlu’da Velioğlu’na çalışmalarında başarılar dileyerek, Trabzon Halkına çok selam söylediğini söyledi.

 
ÇORUH EDAŞ KUTLADI
 
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 19 Ekim Muhtarlar Günü için kutlama mesajı yayınladı.

Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız, bulundukları mahalle ve köylerde devletimizin tüm kurumlarını temsil ederken, vatandaşla kurum arasında köprü vazifesi görmektedir…

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) olarak talep, öneri ve şikayetlerine büyük önem verdiğimiz muhtarlarımızla her an iletişim halinde olduğumuz için bölgemizde kesintisiz ve kaliteli hizmet sunma şansına sahibiz.  Bu anlamlı günde görevlerini büyük bir özveriyle gerçekleştiren; gerek tüketicilerimizin ihtiyaç ve beklentilerinin karşılanması gerekse talep, öneri ve şikayetlerin çözüme kavuşturulmasında bize en büyük desteği sağlayan tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.
 
AĞRI’DAKİ MUTLULUK
 
Trabzon Emniyet Müdürlüğü sadece şehrin güvenliğinden değil sosyal anlamda da birçok projenin altına imza atıyor. Trabzon Emniyetinin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Ağrı’daki bir köy okuluna kitap gönderdiklerini anlamlı video ile paylaşıldı. Yapılan paylaşımda, “Ağrı’dan bir ses mi geldi ne? “Teşekkürler... (Trabzon Emniyet )“ dediler sanki Ağrı’da bir köy okulumuzun öğrencileri kütüphanelerine kitap istemişlerdi... Yolladık...”ifadelerine yer verildi.


REKTÖR UZUN ANKARA’DA
 
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun 2020-2021 Akademik yılının açılmasıyla çalışmalarına hız kesmen devam ediyor. Bir dizi koordineli çalışmalar için Ankara’da bulunan Rektör Uzun, Gazi ve Hacettepe Üniversiteleri Rektörleri ile bir araya geldi Prof. Dr. Orhan Uzun, “Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız ile Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran'ı ziyaret ettik.”ifadelerini kullandı.

 
ADIMLAR ATILDI
 
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Organize Sanayi Bölgesi yönetimi ile toplantıya katıldı. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Başkanlığında, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu yönetimi ile toplanan kurulda OSB’nin gelişimi ele alındı. Başkan Ekim, “Vali Ustaoğlu başkanlığında, kurul üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirilen Şinik (Akçaabat) Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısına katıldık.”dedi.
Editör: TE Bilisim