Bu süreçte ekibini başında olamadı. Zaten makamlar ne ki? Önce sağlık sonra aile saadeti sonra para ve makam gelir. Bu söz rahmetli Salih Çamoğlu’nun tescilli sözüdür.  Revi’nin yokluğunu  fırsat bilmişler ve yaşanan bir tartışma ile Trabzon SGK Müdürünü Ankara’ya göndemişler. Bayram sonrası ayrılıyor. Şimdi denen şu, yerine gelecek isim nereden olmalı? Trabzon SGK’daki yeterlilik sahibi yöneticiler ve onlara destek verenler dışardan bir atama olmaması gerektiğini söylediler. Zaten Sayın Revi’de ‘Atamalar Trabzon’dan olmalı’ diye mesaj vermişti.
 
Sağlıkocağına İkinci Bayan Doktor
 
 5 Mayıs 2019 tarihinde İlçemizde göreve başlayan toplum ve Çevre Sağlığı Hekimi Kübra Saral dan sonra ,Tuğba Selçuk  da Aile Hekimi olarak atandı. 1991 yılı Çaykara doğumlu Dr. Tuğba Selçuk 2009 yılında Yomra Fen Lisesinden mezun olarak Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Tıp Fakültesinde devam ettiği öğrenimini de başarılı bir  şekilde  2016  yılında tamamladı.

İlk görev yeri olarak atandığı Sürmene  İlçesi Devlet Hastanesi acilinde 7 ay çalıştı. 3 Mayıs 2019 da boşalan İlçemiz Aile Hekimliğine atanarak 27.Mayıs 2019 da  göreve başladı. Her iki Dr. umuza da başarılar dilerim.
 
Kardeşliğimize Vesile Olsun
 
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Ramazan Bayramının tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Milletçe milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde idrak edeceğimiz bir bayram olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında; rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerifi büyük bir huşu içerisinde idrak ederek, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın huzur ve mutluluğunu bir arada yaşadıklarını belirtti. Balta, ‘Tüm bu duygu ve düşüncelerle yurdumuzun çeşitli bölgelerinde canları pahasına terörle mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimizin, ülkemizin ve tüm Trabzonlu hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. Ramazan bayramının milletimize, İslam Alemine ve insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.
 
Huzurunuz İçin Varız
 
Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik bayram sebebiyle yazılı açıklama yaptı: ‘Çok Kıymetli Trabzonlu Hemşehrilerimiz.Rahmet, Merhamet ve Bereket ayı olan Ramazanı Şerif-i idrak edip bizleri Ramazan Bayramına kavuşturan Cenab-ı Hakka sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İlimizde, halkımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmesi için, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğümüzce, tüm emniyet tedbirleri alınmış olup, Polisimiz 24 Saat görevi başında olacaktır.

Yaşanabilecek her türlü Asayiş, Güvenlik ve Trafik ile ve yardım ilgili ihbar, şikâyet talepleri için 155 Polis imdat hattı her an hizmetinizde olacaktır. Bu duygu düşüncelerle; başta Trabzonlu Hemşehrilerimiz olmak üzere, Ülkemizin ve tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, Şehitlerimizi Rahmetle, Gazilerimizi Minnetle Yâd ediyor, Bayramın Tüm İslam Âlemine huzur ve esenlik getirmesini Yüce Allahtan Niyaz ediyorum.’
 
Beraberlik İklimi Oluşturmalıyız
 
Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Kaya, “Dini bayramlar sadece dini vecibelerin yerine getirildiği günler değildir. Aynı zamanda insanların bir araya geldiği, dargınların barıştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, huzurun, barışın ve kardeşliğin hâkim olduğu, bizi biz yapan çok özel zamanlardır. Dayanışmaya, paylaşmaya, yardımlaşmaya vesile olan; hatalarla yüzleşme ve özeleştiri yapma fırsatı tanıyan bugünleri iyi değerlendirmemiz gerekir.

Ülkemizin ve milletimizin ekonomik ve sosyal sorunlarına çözüm üretmek için iktidarın ve muhalefetin birlik ve beraberlik içinde hareket edebileceği bir siyasi iklimi oluşturmalıyız. Yoksulluğun ve gelir adaletsizliğinin olmadığı daha huzurlu, daha mutlu ve daha adilbir dünyada yaşamamız arzusu ile Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar; ülkemize ve milletimize bolluk, bereket ve huzur getirmesi temennisiyle tüm sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim” dedi.
 
Akçaabat Belediyesi Takdir Topluyor
 
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in talimatları doğrultusunda çalışmalarına hız veren Fen İşleri ekipleri, Akçaabat’ın sahil kesiminden yüksek kesimlerine kadar neredeyse her mahallede yol bakım ve onarım, yeni yol açma ve genişleme, kanal ve kanava temizliği, dere geçişlerine büz koyma, parke tamiratı ve parke yapımı, tretuvar çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte yoğun bir çalışma içerisine giren ve çalışmalarını aksatmadan sürdüren Fen İşleri ekipleri halkın yoğun olarak kullandığı yollarda sorun teşkil eden yerlerde tamir ve bakım çalışmalarını yerine getiriyor. Merkez ve kırsal ayırımı yapılmaksızın sürdürülen yol çalışmalarında bir yandan parke taşı döşeme yaparken diğer yandan da bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Kentin her noktasına hizmet götürmeyi amaçlayan Akçaabat Belediyesi, yaptığı periyodik çalışmalarla takdir topluyor.
 
Vali Taşbilek Öğrencileri Ağırladı
 
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, “Sıfır Atık “ projesi kapsamında düzenlenen ‘Atığını Değerlendir’ konulu yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri  Gümüşahen Valisi Kamuran Taşbilek tarafından verildi.

Öğrencilere hediyelerini veren Taşbilek , israfın önlenmesi ve kaynakların daha verimli kullanılması, oluşan atık miktarının azaltılması ve minimize edilmesi noktasında gösterdikleri çevre duyarlılığı nedeniyle öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Editör: TE Bilisim