‘Her yeni yıl yeni umutlar yeni heyecanlar demek. Benim içinde yeni bir heyecanın maceranın başlangıcı. Yeni yılda Dünya Gazetesi Karadeniz Bölge temsilcisi olarak görev alacağım.

Bölge müdürlüğümüzü Trabzon'da konuşlandıracağız. Bu görevde bana referans olan Ömer Faruk Çifci ve görevi bana layık gören Hakan Güldağ ile Vahap Munyar'a teşekkür ediyorum. Şimdi çok çalışma zamanı. Bu süreçte Bursa'da bize ev sahipliği yapan dost ve arkadaşlara da ayrıca minettarım. Bizi evimizde gibi hissettirdiler, eksik olmasınlar..Herkese mutlu sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum. Osman Şişko.’

Çebi’ye Son Görev


Trabzon Araklı’nın eğitim çınarlarından Araklı Ticaret Lisesi efsane müdürü Temel Çebi Araklı merkez küçük camide kılınan cenaze namazından sonra Aşağıovalı’dan son yolculuğuna uğurlandı.

Karaman’ın Gidişi

Trabzon Kemeraltı esnaflarından Trabzonsporlu İsmail Çetin Öztürk Ünal Karaman krizini yorumladı:‘Ne hedefler vardı, şimdi ne konuşuluyor! Ünal Karaman krizi, sadece basit bir teknik adam değişikliği değildir. Trabzonspor tarihinde benzeri görülmüş vakalardan biridir. Normal bir görevden alma da değildir. Nasıl 1996’yı, 2010-11’i konuşuyorsak, bu da içerden kurgulanmış ve hayata geçirilmiş bir darbedir. Oyuncuları, görünürde yerli ve millidir. Burada hedef Ünal Karaman değil, Trabzonspor’dur. 

Belli ki, Ünal Karaman oyuna direnmiş. Boğazınızda Kalırım cümlesi, tüm operasyon çekenlere söylenmiş. Ünal hoca fotoğrafı görmüş. Eğer yanı, sağı solu dik duranlarla dolu olsa, onlarla savaşabilirdi de. Gitmeyi tercih etti; ama geri dönmek şartıyla. Senaryosu, oyuncuları, Trabzonspor’lulardan seçilen bu oyunun daha büyük sonuçlarını da göreceksiniz. Bu operasyonu Trabzonspor camiasına reva görenler, asla onu şampiyon yapmayacaktır.İsmail Çetin Öztürk. Trabzon.’

Başhekim Yardımcısı


Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Başkan Vekili Burhan Akyıldız, AK Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, İstanbul Pendik Devlet hastanesi Başekim yardımcılığına atanan Araklı ilçesinin sevilen ismi Dr.Çoşkun Çebi’yiplamketle  uğurladılar.

Başkan Zorluoğlu Oflularla Buluştu


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Of  ve  çevresi dayanışma derneği başkanı Ahmet Aksoy ve yönetim kurulu üyelerini dernek binasında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret neşeli geçti.

Örs, Topladı


İYİ Parti yerel yönetimler bölge toplantısı ve geleceğin Türkiye’si çalıştayı Ankara’da milletvekilleri, il, ilçe belde belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Kudüs Gecesi


Trabzon Kudüs Kardeşlik Derneği’nin gecesi AK Parti Trabzon Milletvekili Dr.Adnan Günnar, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç ve Dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilisim