Trabzon’un Yomra ilçesinden olan ve Bayındırlık eski Bakanı Ankara Milletvekili Koray Aydın ile ileri hukuku bulunan Şişmanoğlu Koray Aydın ile Meral Akşeher’in yeniden bir arada görmekten mutlu oldu. İş İnsanı Macit Yavruoğlu ile TAKA Gazetesini ziyaret eden Şişmanoğlu, ‘Koray Aydın Türk siyasi yaşamının önemli isimlerindendir. 1999 depreminde bu ülkeyi ayağa kaldıran isimlerden önemlisidir’ dedi.

KGF’DE GÖREV BÖLÜMÜ

Genel Başkanlığını Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen’in yaptığı Karadeniz Gazeteciler Federasyonu(KGF) yeni yönetim kurulu görev bölümünü yaptı.

Genel Başkan Vekilliğine Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, Genel Sekreterliğe de Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü seçildi. 

Görev bölümünde; Genel Başkan Vekilliğine; Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük getirilirken,  Genel Başkan Yardımcılıklarına da; Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Amasya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihan Okur, Tokat Gazeteciler, Televizyoncular, Radyocular Derneği Başkanı İhsan Uluözlü, Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, Rize 53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı M. Erkan Yılmaz, Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan getirildi.

TERZİOĞLU MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR

AK Parti teşkilatlarında üst düzey siyaset yapan, Trabzon'un kanaat önderlerinden Hakan Terzioğlu, şu sıralar Uzungöl'de yaylada. Babasının hatırasını yaşatan Terzioğlu, babasının doğal bal işletmesinin başında duruyor. Terzioğlu, çok sayıda dostunu da ağırlıyor. Terzioğlu'nu dün yakın dostu olan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Özturk ziyaret etti. Terzioğlu ve Öztürk bol bol sohbet ederek anıları yad ettiler.

ÇALIŞMALARI ELE ALDILAR

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, TTSO Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Hacısalihoğlu Yüksek İstişare Kurulu üyelerine Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda yürütülen ve planlanan çalışmalar ve projeler ile sektörlerin güncel durumuyla ilgili ayrıntılı bilgi verdi. Hacısalihoğlu, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi, Biyoteknoloji, İnovasyon ve Yazılım Merkezi, Türk Somonu Kapalı Devre Yumurta Üretim Merkezi, Trabzon Fuar ve Kongre Merkezi, TTSO Eğitim ve Sosyal Tesis Projeleri, Akyazı Sporcu Eğitim Merkezi, Coğrafi İşaret Portalı, Sicil Randevu Sistemi, Sicil Dijital Arşiv Sistemi, TTSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi, Turizm Master Planları (Tonya - Akçaabat), Uzungöl Kış Turizmi Projesi, Dış Pazarlara Açılım çalışmaları hakkında bilgi verirken kurul üyelerinin sorularını da yanıtladı. TTSO Yüksek İstişare Kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası'nın Trabzon, Karadeniz ve Türkiye için çok önemli bir kurum olduğunu ifade ederek, yürütülen çalışmalarla şehrin, bölgenin ve ülkenin ticari ve ekonomik hayatına katma değer yaratarak örnek olunmasından memnuniyet duyduklarına dile getirdiler.

AZİZOĞLU VE ÜSTÜN İLÇEYİ ARŞINLIYOR

AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, belediye başkanı Rahmi Üstün ile birlikte ilçeyi arşınlıyor. Vatandaşları evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret eden Azizoğlu ve Üstün, sohbet ederek, çaylarını içiyorlar. Vatandaşların dilek, temenni, öneri, şikayet ve memnuniyetlerini de dinleyen Azizoğlu ve Üstün çözümü için de yetkililerle irtibata geçiyor. Fındık fiyatından çok memnun olduğunu dile getiren Azizoğlu, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan fındık üreticisine müjdeyi verdi. Fındık fiyatı: 54 TL. Üreticimize hayırlı olsun” dedi.

YILSOY’A HAYIRLI OLSUN

Trabzon’un köklü lojistik firmalarından Yılsoy Nakliyat, 2022 yatırımları kapsamında tercihini DAF kalitesinden yana kullandı. DAF Reisoğlu Trucks, Yılsoy Nakliyat’ın 5 aracından ikincisini de teslim etti. DAF Reisoğlu Trucks Yönetim Kurulu Başkanı Önder Reis, “Yılsoy ailesi 2022 yatırımları kapsamında 5 araç satın aldı. Aracın ikincisi olan DAF XF 480 SSC OTANTİK FULL+FULL çekiciyi teslim ettik. Aracın Yılsoy ailesine hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

HALDIZOĞLU’NA KIZILAY’DAN ONUR

Trabzon’un başarılı siyasetçilerinden, iş insanı, spor adamı Yusuf Haldızoğlu’na Türk Kızılay tarafından onur plaketi verildi. Türk Kızılay Trabzon Şube Yöneticisi Hacer İnci, Haldızoğlu’nu iş yerinde ziyaret ederek, Kızılay’a katkılarından dolayı plaket takdim etti. Haldızoğlu, “Mazlumlara uzanan şefkat eli Kızılay’ımız tarafından plaketle onurlandırılmak benim için gurur vericidir. Kızılay’ımıza başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

ERDOĞAN’A FINDIK TEŞEKKÜRÜ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan fındık fiyatını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Başkan Şenlikoğlu yüzde 50 randımanlı Giresun kalite fındığın alan desteğiyle birlikte 54 TL’den Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından alınacağının açıklanmasının fındık üreticisinin yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Yaklaşan hasat öncesi fındık üreticilerine bereketli bir dönem dileyen Başkan Şenlikoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, fındık üreticimizin merakla beklediği müjdeyi verdi. 20 yıldır milletimize hizmet yolunda birlikte yürüdüğümüz, geldiği günden bu yana her zaman çalışanın ve üreticinin yanında olan Cumhurbaşkanımız geçimini fındıkla sağlayan, geleceğini fındık ile temin eden Giresunlu hemşehrilerimizin yanında olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Editör: TE Bilisim