Hiçbir siyasi ayrım gözetmeyen, insanların acısında ve sevincinde yanında olan Ufuk Yılmaz mahalledeki seçmenlerinden de büyük takdir ve destek alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hizmet çizgisinden ayrılmayan Yılmaz, ‘2023 için bize durmak yok. Uyumak yasak! Sayın Cumhurbaşkanımız kadar olmasa bile onun eforuna yakın bir efor harcamalıyız. Cumhuriyetin 100.kuruluş yıldönümünde bir kez daha sandıktan çıkacağız’ dedi.

ORTAHİSAR BULUŞMASI

AK Parti’nin Kurucu İl Sekreteri Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret eden AK Parti Kurucu il başkanı Av. İbrahim Keskin ve eski il başkan yardımcısı Mehmet Cirav Belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgi aldılar.

İTTİFAK SAĞLAM

AK PARTİ Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora’yı Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu’nu ziyaret ederek sohbet etti, telkari sürahi takımı takdim etti.

BAŞKANA ZİYARET

AK Parti il başkanı Sezgin Mumcu’yu ziyaret eden Harita ve Tapu Kadastro Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Adem Abdioğlu çiçek takdim edip beklentilerini aktardı.

UĞUR AİLESİ GÜÇLENİYOR

Uğur Okulları Trabzon Kampüsü, eğitim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Eğitim sektöründe uzun yıllar gayretli bir şekilde çalışan Burçin Şimşek, Uğur Okullarının Trabzon Kampüsü’nde okul müdürü olarak göreve başladı. Uğur Okulları Trabzon Kampüs Müdürü Cihan Kayar, Trabzon Kampüsü olarak kadrolarını güçlendirmeye devam edeceklerini dile getirerek, Burçin Şimşek’e görevlerinde başarılar diledi.

MHP’DEN TÜREDİ’YE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve beraberindekiler

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi, Prof. Dr. Süleyman Türedi'yi ziyaret etti.

Tarım ve ekibi çalışmalarından dolayı Başhekim Türedi’yi tebrik etti ve sağlık çalışanlarına başarılar dilediler her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler.

 “MİLLET İYİ İKTİDAR İSTİYOR”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindeki heyet Niğde'de esnaf ziyareti yaptı. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, “Niğde'deyiz. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener ve milletvekili arkadaşlarımızla NİĞDE ve ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarımızla görüştük. Her ilçe ziyaretimiz mitinge dönüştü. Millet iyi iktidar istiyor. Teşekkürler Niğde.” dedi.

KELER’İN YENİ MUHTARI HASAN DEMİRCİOĞLU

2019 yılı Mart ayında yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Of’un Keler Mahallesi Muhtarlığına seçilen Muhammet Ali Şimşek, yakalandığı kanser hastalığı sonucunda 2019 yılı Ekim ayında hayatını kaybetmişti. Muhtar Şimşek’in vefatının ardından 1.Aza Arif Bayrak, Of Kaymakamlığı tarafından ara seçimlere kadar muhtar olarak görevlendirilmişti. Türkiye genelinde 6 Haziran 2021 tarihinde yapılan ara seçimlerde Keler Mahallesi’nde de muhtarlık seçimi yapıldı. Hasan Demircioğlu, tek aday olarak girdiği seçimlerde mahalle sakinlerinin oylarıyla mahalle muhtarlığına seçildi. 254 seçmenin bulunduğu Keler Mahallesi’nde 86 seçmen sandığa giderek oy kullandı. 85 geçerli oyun tamamını alan Hasan Demircioğlu, Keler Mahallesi Muhtarlığı’na seçildi. Muhtar Demircioğlu, 2024 yılı Mart ayında yapılacak seçimlere kadar görev yapacak.

RİZE’DE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK

Rize Belediyesi, 17 Haziran'da “Arabalı Sinema” etkinliğinin ikincisinin düzenleneceğini açıkladı.

Rize Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, kentte 2.’si düzenlenecek olan “Arabalı Sinema” etkinliğinin pandemi önlemleri çerçevesinde 17 Haziran 2021 Perşembe günü Saat 19.30’da Rize Belediyesi karşısı Sahil Açık Otoparkında ücretsiz olarak gerçekleştirileceği bildirildi. Açıklamada, Rize Belediyesi’nin ev sahipliğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle düzenlenecek etkinlikte “Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu” isimli filmi vatandaşların kendi otomobillerinin içerisinden izleyebilecekleri kaydedildi. Açıklamada, ayrıca, etkinlikte ücretsiz ikramların da verileceği ifade edilerek etkinliği radyo frekansı üzerinden ses yayını ile gerçekleştirileceği belirtildi.

KONGRELER BAŞLADI

Doğru Parti teşkilatlanma işlerini tamamlayan illerde kongrelerini yapmaya başlıyor. konu ile ilgili bir açıklama yapan Rize il başkanı ve Doğru parti kurucusu Eyüp Demir şunları söyledi: ‘Müjdeler olsun ki Rize ilimizde partimiz kongre aşamasına gelmiştir biz kongrelerimizi daha önce de yapabilirdik ama hem kendi sağlığımızı hem de üyelerimizin sağlığı bizim için her şeyin üstündedir, pandemi kuralları sürecinde bu kurallara riayet etmek sorumlu her yurttaşın görevi olmalıdır, bizler ille de kongre yapacağız diye insanları tıka basa salonlara kapatıp hiç bir şey olmamış gibi davranamayız, şimdi müjdeler olsun ki teşkilat kurulmuş ilçelerimiz kongre takvimlerini belirlediler ilk etapta 22 Hazıran da Merkez ilçe kongremizi yapacağız 23 Hazıran da ise Derepazarı ilçe kongremizi yaparak diğer ilçelerimiz de seçim kurullarına müracaat ederek kongre tarihlerini alacaklar, İyidere, Ardeşen ve Fındıklı ilçelerimiz kongre için hazır duruma gelmiştir, başta pandemi kuralları olmak üzere her şeyin yolunda gitmesi halinde Ağustos ayı içinde de İl kongremizi yapmayı planlıyoruz, kongrelerimiz siyasetin konuşulduğu sorunların tartışılacağı bir havada ve çözüm üreten ve çözüm bulan toplantılar olacaktır, tüm halkımızı bizi izlemeye ve bize güç vermeye davet ediyoruz, ilimize ve partimize hayırlı olsun.’

Editör: TE Bilisim