İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs, TESOB yönetim kurulu üyeleri ve diğer ilgililerin de bulunduğu ziyarette, esnaf ve sanatkarın sorun ve talepleri hakkında Başkan Kara ile görüş alışverişinde bulundu.


Recep Çebi’ye Ziyaret


Milli Savunma Bakanlığı Personel Daire Başkanlığında görev yapan Yüzbaşı Mustafa Toscalı, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi makamında ziyaret etti. Başkan Çebi ziyaretlerinden dolayı son derece memnun olduğunu ifade ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Köksal Öztürk Hollanda’da


Trabzon Platformu Başkanı Köksal Öztürk Hollanda ve Almanya gezisi yaptı. Hollanda’da Büyükelçi Şaban Dişli’yi ziyaret eden Öztürk Kahvesini içti ve sohbet ettiler.

Hizmet Alamıyoruz

Şalpazarı Muhtarlar Derneği, MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım’ın, “Muhtarlar Belediye başkanlarını yok sayarak hizmet alıyor” şeklindeki konuşmasına yönelik açıklama yaptılar. Açıklamada, Tarım’ın gazetelerdeki beyanatını üzüntüyle karşıladıklarını ifade ederek şu açıklamada bulundu:

“Biz Mahalle Muhtarları olarak kimseyi yok saydığımız yok. Başkanımızı yok saymamız da mümkün değil. Başkan bizim başkanımız. Hizmet noktasına gelince de, seçimden bu yana sürekli olarak tatillerde ve İstanbul dernek gecelerinde boy gösterip bir hafta ortadan kaybolan bir başkanımız var. Başkanı bulup da bir hizmet isteyemiyoruz. Şalpazarı İlçesi’nde sınırlı süre içinde başkanı gördüğümüzde hizmet istemeye giden her muhtar arkadaşımıza; mazot yok, araç arızalı, hizmet yok gibi sürekli yok !.. yok !.. denilmektedir.

Biz de hizmet alamayınca muhtar arkadaşlarla her yolu deniyoruz. Muhtarlar olarak hizmet aldığımız yere gidiyoruz. Bundan daha doğal bir durum yoktur. Hatta kendi cebinden hizmet için para harcayan, çoluğunun çocuğunun rızkını harcayan muhtar arkadaşlarımız var içimizde.” ifadelerini kullandılar.

Terzioğlu Ve Boz Buluştu


AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, yakın arkadaşı Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Mimar Köksal Boz’u ofisinde ziyaret etti. Terzioğlu ile Boz, AK Parti’nin efsane il başkanlarından Dr. Adnan Günnar’ın yönetiminde birlikte görev aldılar, başkan yardımcısı olarak Günnar’ın yükünü azaltarak büyük başarılara imza attılar. Sonrasında ise hiç kopmadılar. Her zaman bir araya geldiler, sohbet ettiler. Dün de ofiste bir araya gelerek sohbet ettiler.

Yeşilay Gönüllüsü İsim


Trabzon’da insanlığa faydalı bir Sivil Toplum Kuruluşu varsa Erbaşaranlar Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Erbaşaran orada vardır. Halka faydalı olacak her projede hiç çekinmeden maddi manevi desteğini gösterir. Kızılay’ın kan bağışlarında sahibi olduğu akaryakıt istasyonlarından kan bağışı yapan herkese ücretsiz yakıt verir. Bağımlılıkla mücadeleden uzak durmak için Yeşilay’ın yanında olur. Dün de ofisine Yeşilay yağmurluğu ve şapkası ile gelen Erbaşaran, akaryakıt almak için gelen müşterilerine sağlıklı yaşamak için bağımlılıktan uzak durmaları konusunda tavsiyede bulunarak, ‘Hayırlı yolculuklar’ diledi.

Yüzleri Güldürecekler

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremden etkilenen çocukların yüzleri, Rize'den gönderilecek oyuncaklarla gülecek.

AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik, Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından başlatılan, "Bir Oyuncak Bir Tebessüm" kampanyası kapsamında deprem bölgesindeki çocuklar için oyuncak toplamaya başladıklarını belirterek, "8 Şubat'a kadar depremden etkilenen kardeşlerimize oyuncak toplayacağız. Depremzede kardeşlerimiz için herkesi kampanyaya katılmaya bekliyoruz."dedi. Çelik, hediye oyuncakların AK Parti Rize İl Başkanlığı Binasında bulunan İl Gençlik Kolları Başkanlığına ulaştırılabileceğini kaydetti.
Editör: TE Bilisim