AK Parti Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon il Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti. Cora, “Şehrimizle ilgili her talebimizle yakından ilgilenen ve desteğini esirgemeyen değerli bakanımıza müteşekkiriz.” dedi.

BAŞKAN GENÇ’E ZİYARET

Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonu Hidayet Nalcıoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret ederek kendisine bilek güreşini sembolize eden plaket takdim etti.

HER GÜN SAHADA OLACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yomra İlçe Başkanı Erol Haydar Pekşen ve yönetim kurulu üyeleri Özdil ve Oylum Mahallerinde esnaf ziyaretlerinde bulundular ve “her gün sahada olaçağız Halkımız ile ülkemizin zor günlerinde omuz, omuza olacağız” dediler.

GENÇ KIZILAY’DAN ÇUVALCI’YA ZİYARET

Genç Kızılay Trabzon İl Teşkilatı Başkanı Ahmet Nihat Saylam ve beraberindeki heyet, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, her yaş grubunda yer alan bireylere yönelik önemli çalışmalar yapan Türk Kızılay’ının faaliyetleri hakkında toplum farkındalığının oluşturulması ve kan bağışı için gönüllü sayısının artırılması noktasında neler yapılabileceği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

BİNAY’IN MUTLU GÜNÜ

Trabzon’un Yomra ilçe belediyesinin önceki başkan yardımcılarından Cevdet Binay, mutlu anlarından birini daha yaşadı. Anadolu Üniversite’si İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümündeki eğitimini başarı ile tamamlayan Binay, diplomasını almaya hak kazandı. Üçüncü üniversiteyi de bitiren Binay, “Okumanın asla yaşı yoktur. Yaşım 52 okumaya devam. Sırada dördüncü üniversite var” dedi. Binay diplomasını Tahsin Albayrak’ın elinden aldı.

EKİP TOPLANDI

AK Parti Ortahisar teşkilatının önceki dönem başkanı Temel Altunbaş, ekibi ile sık sık bir araya geliyor. Sahaları da hiç ihmal etmeyen Altunbaş, ekibi ile de istişarelerde bulunuyor. Altunbaş, önceki akşam da ekibinin ‘A’ takımı Yusuf Haldızoğlu, Bükeyir Çakmak,  Çetin Çiçek, Ali Yılmaz, Miraç Koç, Nihat Akyüz, Eslem Çavdar, Turhan Moradoğlu ve Ekrem Zengin ile bir araya gelerek sohbet ettiler. Altunbaş’ın ekibi fotoğrafı, ‘Dünden bugüne devamında yarınlara....’ diye sosyal medyadan paylaşıp bir de mesaj verdiler.

KOÇHAN’IN SEVGİSİ

Trabzon’un Maçka İlçe Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, insanları çok sever. Koçhan için ilçede çok sevdiği ve onun için özel olan iki genç vardır. Down sendromlu Emre ve Oğuz. İlçe Halk Eğitim Merkezinde öğrenim gören Emre ve Oğuz, orada yaptıkları el emeği ürünleri de sergide satıyorlar. Koçhan’da Emre ve Oğuz’u sık sık ziyaret ederek, destek olur. Emre ve Oğuz’un satış reyonunu ziyaret eden Koçhan, içtenlikle onlara sarıldı. Uzun uzun sohbet etti.

MANZARALI AKŞAM YEMEĞİ

Trabzon merkezli Özer Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özer, Trabzon-Fransa yolunda ekip arkadaşı Bülent Öztürk’e eşlik etti. Yaklaşık 3 bin 500 kilometrelik yolda TIR’ı birlikte kullandılar. Romanya-Bulgaristan sınırında manzaralı bir noktada TIR’larını park ederek, meşhur dolaptan malzemelerini çıkardılar ve yemeklerini hazırladılar. Çaylarını da demleyip manzaralı akşam yemeğini dünyanın en lüks ve gezen restoranında yediler. Özer, ‘Bu restoranın en büyük özelliği manzarasının sürekli değişiyor olması’ dedi.

Editör: TE Bilisim