AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Başkanı Aydın Erkoç yönetimi ve Akçaabat Oto Galericiler Derneği Başkanı Necati İsak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti. Ayvazoğlu, “Sektörün sorunları ve sektör temsilcilerinin taleplerinin konu edildiği ziyaretimizde iletilen konulara gösterdiği ilgiden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkürlerimle.” dedi.

25 YIL SONRA BULUŞTULAR

AK Parti Ortahisar İlçe başkanı Selahaddin Çebi, KTÜ Mimarlık-Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünde öğrenim görürken aynı sınıfta okuduğu Sedat Yayla ile 25 yıl sonra KTÜ'de buluştu. Van 100. Yıl Üniversitesinde Rektör Yardımcısı olarak görev yapan Sedat Yayla ve Selahaddin Çebi, o dönem hocaları olan KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ile de hatıra fotoğrafı çektirerek eski günleri yad ettiler.

OYMAN’DAN SUİÇMEZ’E ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ve yönetimi Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez’i ziyaret etti. Oyman, “İlçe Başkanlığımız ve Kadın Kolları Başkanımızla birlikte Trabzon Barosu’nu ziyaret ettik. Ekim ayında gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurulun hayırlı olmasını diliyoruz.Baro Başkanı Sn. Av. Sibel Suiçmez’i hem Trabzon Barosu ve Türkiye Barolar Birliği’ndeki yeni görevinden ötürü tebrik ediyor, Başkan nezdinde tüm yönetim kuruluna başarılar diliyoruz.” dedi.

YEŞİLAY ÖDÜLLENDİRDİ

Yeşilay ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) iş birliğiyle lise öğrencilerine yönelik düzenlenen 11. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması'nda Türkiye ikincisi olan öğrenciye ödül verildi.

Yeşilay Rize Şube Başkanı Prof.Dr. Hasan Türüt, Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Neslihan Özçelik ile Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Fatih Gürkan Çavuş'u ziyaret etti.

Türüt, görsel kategorideki başarısından dolayı Çavuş'u tebrik ederek, gelecek nesillerin sağlıklı oluşumu için bu tür yarışmaların önemine değindi. Gençlerin hem beden hem ruh sağlıklarını korumaları için önceden alınacak tedbirlerin önemine işaret eden Türüt, "Verimliliğimizi düşürecek tavır ve hareketlerden, sağlığımızı bozacak uygunsuz yaşam biçiminden kesinlikle kaçınmamız ve yaşamımızı bu doğrultuda belirlememiz gerekiyor. 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek' çalışmalarında bunun hikayesini yazmaya çalışıyoruz. Gelecek nesillerin yetişmesinde bazı mesafelerin kat edilmesinde aile ortamının önemini biliyoruz. bizler de aile ile birlikte geleceğin bilinçli toplumunu yetiştirme gayretini ortaya koyuyoruz." dedi. Çavuş, dereceye girmekten duyduğu mutluluğu belirterek, bağımlıklar konusunda kendilerine farkındalık imkanı veren Yeşilay'a teşekkür etti.

SÜRMEN’DEN ZİYARET

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, Ankara’da Trabzonlu Kadınlar Derneğini, Federasyon Binasında ziyaret etti.  Sürmen, “Federasyon Başkanı Ali Hacıfazlıoğlu ile Dernek Başkanı Fatma Balcı ve Dernek Üyelerinin hoş sohbeti için teşekkür ederiz.  Tarihi Hamamönü’nde mükemmel bir mekan.” dedi.

OF DEVLET HASTANESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Of ve bölge halkına hizmet veren Of Devlet Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hastaneye ataması yapılan Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uzm. Dr. Taha Semerci ve Psikiyatri Uzmanı Uzm. Dr. Yusuf Ezel Yıldırım görevlerine başladılar. Başhekim Op. Dr. Şaban Uysal, Başhekim Yardımcısı Elvan Yirigöz Çağlar ile birlikte hastanede göreve başlayan Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uzman Dr. Taha Semerci ile Psikiyatri Uzmanı Dr. Yusuf Ezel Yıldırım'ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dildiler. Başhekim Uysal ve Yardımcısı Çağlar’ın yapmış olduğu nazik ziyaretlerden son derece memnun kaldıklarını belirten Semerci ile Yıldırım, kendilerine teşekkür ettiler. Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uzm. Dr. Taha Semerci ile Psikiyatri Uzmanı Uzm. Dr. Yusuf Ezel Yıldırım’ın göreve başlamasıyla birlikte kadroların güçlendirdiklerini belirten Başhekim Uysal; “Ataması yapılıp göreve başlaması beklenen Dermatoloji yani Cildiye Uzmanımızın da göreve başlamasıyla Uzman Hekim kadromuzu tamamlamış olacağız. Yeni Hastanemizde güçlü kadromuz ile hizmetlerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

“DEVLETİMİZ VATANDAŞIMIZIN YANINDADIR”

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yeni yılın ilk “Halk Günü” toplantısını bugün gerçekleştirdi.   “Halk Günü”ne katılan vatandaşları tek tek dinleyen ve notlar alan Vali Sonel, kendisine iletilen talep, şikâyet ve sorunları çözüme kavuştururken, gerekli gördüğü konularda da ilgili kurum müdürlerine talimatlar vererek, vatandaşların illettiği sorunların ivedilikle çözülmesini istedi. Vatandaşların hal ve hatırlarını sorarak yeni yılın sağlık, mutluluk getirmesi temennisinde bulunan Vali Tuncay Sonel, yeni yılın ilk “Halk Günü” toplantısında 191 vatandaşımızı dinledi. Vali Tuncay Sonel, “Vatandaşlarımızın bizlere iletmiş oldukları her türlü sorun ve taleplerine hızlı çözümler üreterek, mağduriyetlerinin giderilmesi için gereken hassasiyeti gösteriyoruz” dedi.  Vatandaşlar tarafından kendisin iletilen ihtiyaç ve taleplerinin yakınen takipçisi olduğunu belirten Vali Sonel, ”Devletimiz her zaman vatandaşımızın yanındadır. Bizlere ulaşmak isteyen vatandaşlarımıza kapımız her zaman açıktır. Özellikle çocuklu, yaşlı ve engeli olan bireylerimize öncelik tanıyarak, bekletmeden evlerine mutlu bir şekilde gönderiyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim