Nevzat Başkana Plaket
 

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti adına Ortahisar Kent konseyi yürütme kurulunda iki dönem görevde bulunan Nevzat Yılmaz'a Kent konseyi yeni başkanı Dt.Önder Taşan tarafından hizmet plaketi verildi. Ortahisar Belediye Kent konseyi odasında verilen plaketi alan Nevzat Yılmaz Taşan ve ekibine teşekkür etti.
 
Tapu’ya Yeni Müdür
 

Trabzon Tapu ve Kadastro Bölge müdürlüğüne İrfan Hacımemişoğlu atandı, Trabzon Bölge Müdürlüğü görevini uzun zamandır yürüten Adnan Cevher’in Bursa Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne atanmasının ardından boşalan Trabzon Bölge müdürlüğüne İrfan Hacımemişoğlu başkanlık onayıyla vekaleten atandı.
 
Kaşıkçı’dan Ziyaret
 

Trabzon’da Basın Yayın Enformasyon Müdürlüğünü yaparken yeni dönemde Cumhurbaşkanlığı İletişim Müdürlüğüne getirilen Sadettin Kaşıkçı TAKA Gazetesini ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Yusuf Turgut’la görüşen Kaşıkçı, yeni sistemle ilgili olarak sohbet etti. Kaşıkçı, İletişim Başkanlığını kısa sürede tüm Türkiye’de mükemmel bir yapı kurduğunu belirterek Başkan Prof. Dr. Fahrettin Altun’un da yerel basına büyük önem verdiğinin altını çizdi.
 
Keskin’e Tebrikler
 

Trabzon Ortahisar Belediyesi’nin Basın Müdürü Yusuf Keskin’in nurtopu gibi erkek ikizleri oldu. Allah anne ve babalı büyütsün diyor ve tebrik ediyoruz. Keskin’de doğum sürecinde ilgi gösteren ve tüm Numune hastanesi personeline teşekkür etti ve ‘İyiki varlar’ dedi.
 
Yanbolu Vadisi
 

AK Parti il eski Başkan Yardımcısı ve Of Serince Köyü Muhtarı Sultan Göktaş ile birlikte İşadamı Kamuran Akçay geride kalan hafta sonunda Yanbolu Vadisinde bir araya geldiler. Vadide balık yiyen ikili güncel siyaseti de yoğurdular.
 
En Anlamlı Fotoğraf
 

Dün 26 Şubat’tı. 1954 doğumlu olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 66 yaşını bitirdi. Trabzon’da AK Parti yöneticileri, belediye başkanları, halk kısaca bir çok kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğrafını paylaşıp doğum gününü kutladı. Paylaşılan fotoğrafların içinde anlamlı bir fotoğraf vardı. Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Çebi, 19 sene önceye ait bir fotoğraf paylaşarak Erdoğan’ın gününü kutladı. O dönemde Çebi, gençlik kolları il başkanıydı ve fotoğrafı ile de mesaj verdi. ‘Kimse yokken ben buradaydım. Herkes kaçarken elimi değil gövdemi taşın altına koydum. Ve ben yine buradayım.”
 
Genç’ten Hayırlı Olsun Ziyareti
 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,  Mimarlar Odası Başkanlığına yeniden seçilen Gürol Ustaömeroğlu’nu ziyaret edip hayırlı olsun dileklerini sundu.
 
Of Kurtuluşunu Kutlayacak
 

Of’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Of’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102’inci yıldönümü nedeniyle düzenlenecek olan etkinlik programı tamamlandı. Of Kaymakamlığı ve Of Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan etkinlikler, 28 Şubat 2020 Cuma günü Of Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı’na saat 10.00’da çelenklerin sunulması ile başlayacak. 
Editör: TE Bilisim