HANİ SU TANKERİ?

Trabzon’a büyük bir alt yapı hamlesi var. Vatandaşlar bunun bilincinde ve sabırla hizmetin bitmesini bekleyecekler. Ancak, kentin göbeğinde betonlar kırılırken etraf toz duman oluyor. Yüklenici firma o bölgede bir su tankeri bulunduracak ve toz kalkmaması için  özellikle güneşli havalarda sulama yapacak. Uyarımızı yapalım.

NEDİM AĞABEYİ KAYBETTİK

Yaklaşık olarak 30 yıllık süre Of ve Hayrat’ta çay fabrikalarında müdürlük yapan Nedim Şengül koronavirüsü yenemedi. Arsin AK Parti İlçe Başkanı Tolga Şengül’ün babası olan Şengül, ikinci kez yakalandığı hastalığa mağlup oldu ve dün son yolculuğuna uğurlandı. Merhuma Allah’tan rahet sevgili evladı Tolga Şengül ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

KÜLEKÇİ’DEN SEYYAR’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Şubat ayı başında emekli olacak olan Trabzon İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Salih Seyyar’ı ziyaret

eden Trabzon Artvinliler Dernek Başkanı Ahmet Külekçi Seyyar’a plaket vererek bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür edip emeklilik hayatında sağlıklı ve huzurlu günler temennisinde bulundu. Dernek yöneticisi Eray Özay ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Külekçi yaptığı açıklamada “Salih müdürümüz her zaman güler yüzü-samimiyeti ve başarılı hizmetleri ile gönüllerde yer almış sivil toplum camiasına hem renk hem de güç katmıştır. Trabzon Artvinliler Derneği olarak kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Trabzon İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü

Salih Seyyar’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başkan Külekçi ve Trabzon Artvinliler

Derneği yönetimi ve üyelerine teşekkür etti.

ÇEBİ'DEN UZUN'A ZİYARET

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan vize alan Selahaddin Çebi, Ortahisar teşkilatının efsane siyasetçilerden eski ilçe başkan yardımcısı Serdar Uzun'u ziyaret etti. Uzun'u sahibi olduğu Uzun Yayınevinde ziyaret eden Çebi, Uzun ile siyasî gündemle alakalı da istişarede bulundu.

“ATATÜRK EN BÜYÜK TÜRK MİLLİYETÇİSİDİR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, açıklamalarda bulundu. Başkan Tarım, “Devlet hayatının vaz geçilmezi olan siyasi güç odaklarının tavır ve tutumlarına bakıldığında, sandıktan geçmesi ve legal olması imkânsız olan yabancı güç ve odakların vesayeti altına girmiş yapılara karşı meşru hükümeti destekleyerek, Hükümetin sorumlu olduğu devletimizi aslanlar gibi savunmamızın tartışılacak hiç bir yanı artık kalmamıştır. İttifakımızın ilk yıllarında enerjimizi kendimizi anlatmakla harcamış olsak da, geçen günler olayları göz önüne sermiş, önce vatan diyen anlayış toplum nezdindeki yerini almıştır. 15 Temmuz sonrasındaki birliğin ve dirliğin sembolü olan Milliyetçi Harekete karşı düzenli ve planlı saldırılar için düğmeye basılmış, alçakça ve kalleşçe itibarsızlaştırma planları devreye sokulmuştur. Köşe başlarını tutmuş kalemşorlar sayesinde demokrasi ve özgürlükler safsatasıyla ülkenin dibine dinamit koymaya çalışanların en komik tarafı ise ülkemizin bekâsıyla ilgili meselelerde bizim gibi düşündüklerini söylemelerinin hemen arkasından ama kelimesini eklemeleridir. Atatürk’ü de sevemedikleri ortadadır. Çünkü sevecekler ama Atatürk en büyük Türk milliyetçisidir.” İfadelerini kullandı.

TÜRÜT’ÜN ANNE ACISI

Rize İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt ile iş adamı Hızır Yılmaz Türüt’ün annesi Asiye Türüt (78), tedavi gördüğü Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Merhume Türüt’ün cenazesi dün  Merkeze bağlı Ambarlık Köyü İmamı Azam Camiinde kılınan cenaze namazının ardından aynı köydeki aile kabristanlığına defnedildi.

“NE KADAR HIZLI OLURSAK O KADAR BAŞARILI OLURUZ”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından Kovid-19 toplumsal aşılama sürecine ilişkin paylaşımda bulundu. Kovid-19 Aşısı Ulusal Uygulama Stratejisi doğrultusunda aşılama takvimine ilişkin bilgi veren Koca, "Bilim Kurulumuzun önerisiyle hazırlanan program dahilinde bugün itibarıyla 80 yaş üzeri vatandaşlarımızın da aşılanmasına başlıyoruz. 80 yaş üzeri vatandaşlarımız sağlık kuruluşlarımızda aşılanacaklar." ifadelerini kullandı. Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi, ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Sevgili vatandaşlarımızın MHRS üzerinden randevularını oluşturup aşılanmaları için sayın Bakanımızın çağrısını tekrarlıyorum. Ne kadar hızlı olursak o kadar başarılı olur, o kadar az kayıp veririz.”

Editör: TE Bilisim