‘Sayın Cumhurbaşkanımız göreve geldiği günden itibaren Türk milletinin hislerine tercüman olan bir icraat anlayışı ile yürüyor.

Türk milletinin ve onun şairi Necip Fazıl’ın hayali olan Ayasofya’yı ibadet açarak gönüllerimize ferahlık getirmiştir. Kendisine Trabzon’dan ayrıca teşekkür göndermek istiyorum’ dedi. Karcı, birlikte çalıştığı Usta ile ilgili de ‘Siyaseti hizmet için yapan bir değer, Allah ona zeval vermesin’ duasını yaptı ve herkesin bayramını da kutladı.
 
KAYMAKAM YAKUTA'DAN KURBAN BAĞIŞI
 

Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Türkiye Diyanet Vakfına iki hisse kurban bağışında bulundu. Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla yürütülen 2020 yılı vekâleten kurban kesim organizasyonuna kendisinin ve eşinin kurbanlarını bağışlayarak, kurban kesim vekaletlerini verdi. Vakfıkebir İlçe Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Recep Şahan, İmam Hatip İsmet Kukul ile birlikte Kaymakam Mesut Yakuta’yı makamında ziyaret ederek bağış makbuzlarını kendilerine takdim etti.
 
GÖRELE’NİN GURURU        
 

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden İzmit Belediyesinde forma giyecek olan ödüllü sporcu Çağla Nur Uzundurukan, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’i makamında ziyaret etti. Göreleli sporcu Çağla Nur Uzundurukan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Tolga Erener, sporcuyu başarısından dolayı kutladı.
 
SONEL’DEN BALTA’YA ZİYARET
 

Ordu Valisi Tuncay Sonel Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasına Belediye Başkan Vekili Özer Aktaş’ta hazır bulundu. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta misafir Vali’ye Osmanlı Bölgeleri’nde Vakfıkebir, Hicranlı Yıllarında Büyükliman isimli kitapları ve Vakfıkebir Ekmeği hediye etti.
 
KURBANI HİLAL OLDU
 

AK Parti Trabzon eski milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, kurbanını Türk Kızılayı’na bağışladı. Türk Kızılayı Trabzon İl Başkanı Dr. Oğuz Kara, Ayşe Sula Köseoğlu’nun avukatlık ofisinde kurban vekaletini aldı. Ayşe Sula Köseoğlu, kurbanının hilal olduğunu belirterek, “Kurbanımızı Türk Kızılayına bağışladık. Allah kabul etsin” dedi.
 
KESKİN AİLESİNİN TATLI HEYECANI

 

AK Parti Trabzon Kurucu İl Başkanı Av. İbrahim Keskin ile Tüm Kadınlar Derneği Genel Başkanı Cemile Keskin, bu ara tatlı bir telaşın içindeler. Keskin çifti, son çocukları olan Selim’i, Saylam ailesinin kızı Aycan ile evlendirecek. Çiftin nikahı 8 Ağustos’ta 17.15’de Zorlu Otel’de kıyılacak. Şimdiden genç çifte mutluluklar diliyoruz.
 
VEKALETİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİ
 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Salı günü Trabzon’daydı. Restorasyonu tamamlanan Sümela Manastırı ile Ayasofya Camii’nin açılışını gerçekleştirdi. Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, o tarihte şehir dışındaydı. Bakan Ersoy’a Maçka Belediye Başkan Vekili, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ömer Faruk Adıgüzel eşlik etti. Genç, dinamik ve çalışkan olan Adıgüzel, programda bir aksaklık olmaması için elinden geleni yaptı. Koçhan’dan aldığı vekaleti en iyi şekilde temsil etti.
 
USTAOĞLU ŞİNİK OSB’DE
 

Akçaabat Şinik organize Sanayi Bölge toplantısı Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Akçaabat kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nun katılımıyla toplandı.
 
“MAHALLELİ SİTEM ETTİ”
 

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Aydınlıkevler Mahallesi’nde belediye tarafından tespit edilen kurban kesim alanına vatandaşlar sitem etti.  Mahallede yaşayan vatandaşlar böyle bir duruma karşı olduklarını kaydettiler. Daha önce dilekçe veren vatandaşlar burada kurban kesilmesini istemedikleri ifade ettiklerini söylediler. Vatandaşlar, “Başka bir yer kurban kesim alanı olarak ayarlanabilirdi. Sonra kokudan duramıyoruz burada. Bizi çok rahatsız ediyor. Eğer kurban kesilirse bile burada ekiplerin kesim sonrası temizlemesini rica ederiz. Çünkü durulmuyor burada başka türlü.”

Editör: TE Bilisim