YOK BÖYLE DOKTOR

Özel Trabzon 7M Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Ayhan Çağılcı, sadece Trabzon’da değil tüm Türkiye’de sevilir. Mesleğini çok seven Dr. Ayhan Çağılcı, hastaları ile de doktor hasta ilişkisi gibi değildir. Hastalarını bir aile yakını gibi gören Dr. Ayhan Çağılcı, gerek hastanede gerekse taburcu olduktan sonra da sağlığı ile yakından ilgilenir. Sabah erken saatlerde hastaneye giden Çağılcı, önce hastalarını ziyaret eder ve moral verir sonra da yeni hastalara şifa dağıtır. Çağılcı, dün sabahta odasına gidince büyük sürprizle karşılaştı. Bir hastası masasına çiçek bırakarak, “Değerli hocam kaktüs gibi uzun ömrünüz, sağlıklı güzel günleriniz, çikolata gibi tatlı hayatınız olsun. Ailenizle ve sevdiklerinizle nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim. İyi ki varsınız” notu ile hediyelerini bıraktı. Çağılcı’da sürpriz karşısında çok mutlu oldu.

80'DEN 2021'E

Bu fotoğraf 41 sene önce Beşikdüzü'nde çekildi. O zamanlar köy olan Şarlı'da. Fotoğraftaki arkadaşlık tam 41 yıllık ve 41 kere Maşallah dedirtiyor. O zamanki arkadaşlık sonradan siyasi yol arkadaşlığı ve aynı göreve kadar geldi. Fotoğraf karesinde olanların 2'side şu an belediye başkanı. Karedekilerden Refik Kurukız Şalpazarı Belediye Başkanı diğeri de Gümüşhane'nin Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut.

NUHOĞLU’NA ZİYARET

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitim Daire Başkanı dünya şampiyonu Selçuk Çebi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Trabzon İl Müdürü Birdal Öztürk Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu’nu ziyaret ettiler. Başkan Nunoğlu misafirleri ile yakından ilgilenirken, ilçede yapılacak spor tesisleri ile alakalı da istişarede bulundular. Nuhoğlu, Şampiyon Çebi ve Öztürk’ün ziyaretinden memnun kalırken, spora ve sporcuya da her zaman önem verdiğini dile getirdi.

ŞALPAZARI’NA HAYIRLI OLSUN

Trabzon’un Şalpazarı İlçesi Kabasakal Mahallesi Semt Sahasına kavuşuyor. Belediye Başkanı Refik Kurukız ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik arasında imzalanan protokolle ilçenin Kabasakal Mahallesine semt sahası yapılacak. Başkan Kurukız, ihalenin kısa süre içinde gerçekleşeceğini belirterek, imza töreninde kendisini yalnız bırakmayan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve emeği geçenlere teşekkür etti.

RİZE’YE GİDECEĞİM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İyidere Lojisitik Merkezinin yapımı için taş ocağı kurulması planlanan İkizdere ilçesi ile ilgili sorulan İkizdere sorusuna da cevap verdi. Rize gelini olarak oldukça üzgün olduğunu kaydeden Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sitem ederek, “Tayyip Bey Rizeli. Nasıl bir şey bu hemşehrilerinin karşısında bir müteaahhitin yanında yer almak?” dedi.

Akşener, gelinleri olarak Rize’ye geleceğini kaydederek, “Direnmeye devam” dedi.

EGE’DE GÖREVLENDİRİLDİ

Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Ege Bölge Koordinatörlüğü görevi verildi. Ayvazoğlu,

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız Ege Bölge Koordinatörlüğünde görevlendirilmiş bulunmaktayım. Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e şükranlarımı sunarım. Rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip etsin.” dedi.

YAŞLI VATANDAŞLAR İÇİN SEFERBER OLDULAR

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde Vefa Sosyal Destek Görevlileri köylerde yaşayan yaşlı vatandaşların maaşlarını ve ihtiyaçlarını ayaklarına kadar götürmeye devam ediyor. Kürtün Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Görevlileri tam kapanma dolayısıyla evlerinde olan yaşlı, yalnız ve engelli vatandaşların erzak, ilaç gibi ihtiyaçlarını karşılarken bir yandan da maaş ve sosyal yardımlarını da ayaklarına kadar götürüp kendilerine teslim ediyor. Bu kapsamda 5 Mayıs tarihinde Kürtün Vefa Sosyal Destek Grubuna mensup kolluk görevlileri ilçenin uzak köylerindeki vatandaşlar başta olmak üzere yaklaşık 100 vatandaşın maaşlarını evlerinde tutanak karşılığında teslim etti.

Editör: TE Bilisim