YATIRIMLARI İNCELEDİ
 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Milli Eğitim Müdürü hızır Aktaş tabakhane vadisi nde yaptırılan Cudi bey ilköğretim okulu ve Öğretmen evinde incelemelerde bulundular.
 
KAMU-SEN’DEN ZİYARET
 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet metin Genç’i Kamu Sen’in kuruluşunun 28. yıl dönümü dolayısıyla şube başkanı Coşkun Dilber ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret edip çiçeklerini taktim ettiler. Ziyarette ak Parti ortahisar ilçe başkanı temel altuntaş da hazır bulundu.
 
GENÇLİK ÇOK ÖNEMLİ
 

Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, Ortahisar Belediyesi toplantı salonunda gençlik kolları üyeleri ile bir araya geldiler. Kamu kurumuna ait binada gençlere “geleceğinize şüphe ile bakmak istemiyorsanız buğüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Ak Parti’ye sahip çıkalım.” dediler. Çıkalım gelecek seçimlere daha şimdiden hazır olun dediler.
 
ADACIK MERKEZ FIRININDAN ÖZEL EKMEK
 

Trabzon'un Akçaabat İlçesi Akçakale Mahallesinde faaliyet gösteren bölgenin en büyük toptan showromu Özgüneş'i, Adacık Merkez Fırını sahibi Nejmi Fındıkçı ziyaret etti. İsminin yazılı ekmeği yönetim kurulu başkanı Halis Güneş'e takdim eden Fındıkçı, " Adacık merkez frını olarak bugün, Özgüneş Ticaret Yönetim kurulu Başkanı Halis beyi ziyaret ettik. Güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkürlerimizi şahsına sunuyoruz" dedi. Güneş'te jesti için Fındıkçı'ya teşekkür ederek, Özgüneş ailesi olarak kendilerine güzel bir sürpriz yapıldığını söyledi.
 
ANLAMLI PROJE
 

Gümüşhane Gençlik Merkezi, sıcak yaz günlerinde sokak hayvanlarının susuz kalmaması için hazırladığı 'Mini patiler susuz kalmasın' projesini hayata geçirdi. Sıcak yaz günlerinde sokak hayvanlarının suya ulaşmakta zorluk çekmesi nedeniyle başlatılan projede gençlik liderleri ve gönüllü gençler tarafından toplanan plastik şişelerden yapılan suluklar kent genelinde gönüllü gençlerin yaşadıkları mahallelerde sokak hayvanlarının ulaşabileceği uygun alanlara konuluyor. İlk etapta 7 noktaya konulan suluklar ilerleyen günlerde 14 mahallenin tamamına yayılacak. Evlerine yakın noktadaki alanlara konulan sulukları sürekli kontrol eden gönüllü gençler ise kendilerine zimmetlenen sulukları boşaldıkça dolduruyor.
 
 “ESNAF MAĞDUR”
 

Giresun Sanayi Sitesi’nde yaşanan altyapı kaynaklı su baskını sonucu mağdur olan işletmelere ziyaret gerçekleştirildi. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu tarafından yapılan ziyarette işletmelerin mağduriyetleri ve talepleri dinlendi. İşletmelerde oluşan zararı yerinde inceleyen Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “Giresun Sanayi Sitesi’nde altyapıdan kaynaklanan su baskınlarında bazı işletmelerimizin zarara uğradığını görmüş bulunmaktayız. Mağduriyetlerin giderilmesi noktasında ilgili makamlar ile görüşmeler yapmak kaydıyla yaraların sarılmasını arzulamaktayız.” diye konuştu.
 
BAK İNCELEMERLERDE BULUNDU
 

Rize’nin Ardeşen İlçesine bağlı Tunca Vadisinin turizme açılması adına bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor eski Bakanı ve Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, “Tunca Vadimizi turizme kazandıracağız.” dedi. Bölgenin turizme açılması amacı ile gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Bak, Tunca vadisinin el değmemiş ve doğal yapısının bozulmadan tesisleşme yapılmasının bölgeye gelecek olan turistlerinde dikkatini çekeceğine vurgu yaparak; “Değerli bakanımız tüm çalışmaları ve ihtiyaçları kendisinin takibinde olduğunu söyleyerek Tunca vadisinin turizme kazandıracağız ve belediye başkanımız yanındayız.” dedi.
Editör: TE Bilisim