Trabzon’daki görevinde bir yılını geride bırakan Emniyet Müdürü Metin Alper, teşkilatla ve halkla güzel uyum kurdu. Emniyet Müdürlüğünün resmi sosyal medya hesapları ise paylaşımları ile vatandaşlar tarafından çok sayıda beğeni ve yorum alıyor. Bir gün yakalanan bir kaçakçı, bir gün yolda kalmış birine yardım eden emniyet personeli, bir bakarsınız yolda kalan yayaya yardım eden polis. Sosyal medyadan da sıkı takip edilen Trabzon Emniyet Müdürlüğünün hesapları herkes tarafından takdir alıyor.
 

 
AYVAZOĞLU’NDAN TAZİYE MESAJI
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Trabzonspor’un eski yöneticisi, işadamı Hüseyin Usta’ya başsağlığı diledi. Ayvazoğlu, “Geçtiğimiz günlerde vefat eden oğlu merhum Şeref Usta için taziye ziyaretimizde evladını kaybetmiş bir ailenin yaşadığı üzüntüye ortak olmaya çalıştık. Yüce Rabbimden rahmet, yakınlarına sevenlerine başsağlığı dilerim.” İfadelerini kullandı.
 

 
KURUKIZ ÜSKÜDAR’DA
 
Şalpazarı ve Üsküdar Belediyelerinin sponsorluğunda, Şalpazarı ve Çarşıbaşı Belediye Başkanları İstanbul'da Trabzon Kadın Eğitim ve İstihdamı Artırma Derneğinin Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen riyasetinde yapılan girişimci kadınların el emeği sergisine katıldı. Başkan Kurukız ziyarette, “Trabzon sanatıyla dünyaya bir adım Trabzon’umuzun 18 ilçesinin kadınlarından oluşan bir ekiple, kadın İstihdamı artırma derneğinin kıymetli Başkanı Bahar Kastan hanımefendi ekibiyle birlikte derneğin kıymetli başkanına bu güzel etkinliklerinden dolayı teşekkür ederim. Birbirinden kıymetli el sanatları elemeği göz nuru ürünleri ve memleket havasını hissetmeniz dileği ile kaçırmayın mutlaka gezin ve görün, kıymetli İstanbul’da yaşayan hemşerilerim.” İfadelerini kullandı.
 

 
 “SOYLU’NUN YANINDAYIZ”
 
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım gündem değerlendirmeyi yapmaya devam ediyor. Başkan Tarım, “Devlet hiç bir şeyi unutmaz. Kobani olaylarıyla kalkışmaya kalkıp masum insanlarımızı katleden alçaklara sıra gelmiştir. Bu devletin işi çoktur ve bazı hesaplar ödenmemiş senet gibidir geçte olsa ödetilir. Soysuzlara inat Soylu’ların yanındayız. Benim partim MHP,  liderim Devlet Bahçeli. Soylu’yu sevdikte ne kaybettik, sadece her zamanki gibi adam gibi adam olduk.” İfadelerini kullandı.
 

 
HALDIZOĞLU’NU DUYGULANDIRAN HEDİYE
 
Trabzonlu iş insanı, siyasetçi Yusuf Haldızoğlu, ofisine gidince büyük bir sürprizle karşılaştı. Trabzonspor As Başkanı Ertuğrul Doğan, Haldızoğlu’na adının yazıldığı ve tüm futbolcuların imzaladığı yeni sezon formasını hediye etti. Hediye karşısında çok duygulanan Haldızoğlu, “Şanlı takımımız Trabzonspor un tüm futbolcuları tarafından imzalanan alın teri ve adalet kokan formasını şahsımıza  hediye eden çok değerli büyüğümüz  Trabzonspor As Başkanı Ertuğrul Doğan abime teşekkür ediyorum” dedi.
 

 
EKŞİ PAYLAŞTI
 
THY’nin Rizeli Genel Müdürü Bilal Ekşi, Türkiye'de deniz dolgusu üzerinde yapımı devam eden 2. havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanının tamamlanmış haline ait görselini sosyal medya hesabından paylaştı. Genel Müdür Ekşi, Rize-Artvin Havalimanının görselini “Bu havalimanı nerede?” notuyla paylaştı.
 

 
GÜRSOY MAHALLELERDE
 
Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Gürsoy, “Yolüstü Mahallemizde hem yaptığımız hem de yapacak olduğumuz çalışmaları vatandaşlarımızla birlikte ele aldık.”
 

 
MALKOÇ ANKARA ÜNİVERSİTESİNDE
 
Türkiye Kamu Denetçiliği Kurumu Başkanı Av. Şeref Malkoç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara Üniversitesi’nin rektörlüğüne atanan 3 dönem Adana milletvekilliği ve sağlık bakanlığı müsteşarlığı yapan Prof. Dr. Necdet Ünivar’a hayırlı olsun ziyareti yaptı. Aynı zamanda yakın iki arkadaştan Malkoç, Ankara Üniversitesinin yeni rektörünü kutladı ve ‘Üniversiteyi çok daha iyi yerlere getireceksiniz’ dedi. Ünivar’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken ‘KDK her zaman uyarılarını yapacak’ ifadelerini kullandı.
 

 
 “MOBİLYANIN MERKEZİNİ TRABZON’A TAŞIYACAĞIZ”
 
MOBİAD Başkanı Alper Bektaş, açıklamalarda bulundu. Bektaş, “Mobilyanın merkezini Trabzon’u taşımakta kararlıyız. Bu şehirde mobilya fabrikası var iken İnegöl’de mobilyanın (M)si yoktu şimdi biz o günlere geri dönüyoruz. Önümüzdeki yıllarda açılacak olan kop ve Zigana Tünelleriyle Bayburt -Araklı yoluyla, Giresun Eğribeli Tüneli ile tüm Doğu ve Güneydoğu bu şehre yakınlaşacak ve hatta bütünleşecektir Yalnız mobilya sanayi değil tüm sanayiciler daha şimdiden üzerlerine düşeni yapmalı ve şirket evlilikleri gerçekleşmeli bu şehir yeniden ticaret merkezi olmalıdır.” dedi.
 
Editör: TE Bilisim