“İÇİŞLERİ BAKANIMIZIN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek vermesi ile ilgili, “Liderimiz söyledi.

Cumhur İttifakı’nın da, İçişleri Bakanımızın da sonuna kadar arkasındayız. Oyun büyüktür. Her 10 yılda bir darbeyle 50 yıl geriye gidiyorduk. MHP sayesinde bu kez ıskaladılar, dünyaya kafa tutar olduk ondan çıldırıyorlar. Biz delirmeyelim de siz yeter ki çıldırın, sizin çıldırmanız bizim delirmemizden çok daha hayırlıdır.” dedi.

KAYISILAR BAŞKANDAN

Trabzon’un Vakfıkebir İlçe Belediye Başkanı Muhammet Balta, bir program için kayısı diyarı Malatya’ya gitti. Yol kenarında kayısı ağaçlarını gördü. Aracını durdurdu. Bahçe sahibinden müsaade alarak bir anda kayısı ağacına çıktı. Elleri ile topladığı kaysıları da Trabzon’a getirerek yakın dostlarına ikram etti.

ADACIK’TA DOST MECLİSİ

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Adacık Mahallesi ve Akçakale Mahallesi sakinleri dost meclisinde bir araya geldiler. Akçakale’de ticaretlerini sürdüren Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş ile Akçagaz Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Birincioğlu, Adacık Mahallesi’nde yıllarca fırınlarından ekmek aldıkları Adacık Merkez Fırınında Fındkçı ailesini ziyaret ederek, fırında yaptıkları meşhur Adacık Yağlısını birlikte yediler.

Güneş ve Birincioğlu ayrıca geçtiğimiz ay yapılan muhtarlık seçiminde mahalle muhtarı seçilen Selahattin Gedikli’yi de ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler. Güneş, merhum muhtar Mustafa Fındıkçı’yı da rahmetle yad ederek, “Fındıkçı ailesine bizleri ağırladığı için çok teşekkür ediyorum. Bu organizasyonlar birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor.

Ülkemizin de içinde bulunduğu bir koronavirüs sürecinden dolayı dostlarımız ile uzun zamandır bir araya gelememiştik. Normalleşme ile birlikte mesafemize ve tedbirlere dikkat ederek dostlarımızı ziyaret ediyoruz. Allah bizleri dostlarımızdan ayırmasın. Fındıkçı ailesi yıllardır firmamızın ekmeğini temin eder. Bugün de sizlerle bir arada olduk. Rabbim hepimize hayırlı işler nasip etsin” dedi.

İL BAŞKANLIĞINA ÖMER KÖROĞLU

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Rize İl Başkanlığına Rize Kurucu Heyet Üyesi Ömer Köroğlu'nun atandığı öğrenildi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın onayıyla İl Başkanlığına atanan Kurucu Üye Ömer Köroğlu'nun ismi Kurucu Başkanlık için de geçmiş ve Köroğlu başkanlık için Ankara'ya davet edilen kurucu heyet arasında yer almıştı. DEVA Partisi Rize'de İl Başkanı Metin Erdoğan'ın sağlık sorunları nedeniyle tedavi süreci devam ettiğinden görevi vekaleten İl Başkan Yardımcısı Aydın Taşer sürdürüyordu.

BAŞİSKELE’DEN ARZULARKABAKÖY’E HİBE

Kocaeli’nin Başiskele İlçe Belediyesi, kardeş belediye olan Gümüşhane merkez ArzularKabaköy Beldesi’ne 2 adet araç hibe etti. Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü tarafından hibe edilen araçları ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, teslim aldı. Tanış, 1 adet Dodge AS 250, 1 adet de Dodge AS 950 araç teslim aldıklarını ifade ederek, “Beldemizin ihtiyacı olan bir adet kamyon bir adet kamyoneti bağışlayan kardeş belediye Başiskele Belediye Başkanımız Mehmet Yasin Özlü ile Körfez Belediye Bakanımız hemşehrimiz Şener Söğüt’e, araçların beldemize sevkiyatında desteklerini esirgemeyen Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara’ya beldemiz adına çok teşekkür ediyorum. Araçlar beldemize hayırlı osun” dedi.

YAŞAR’IN ANNE ACISI

Gazeteci Yüksel Yaşar’ın annesi Nuriye Yaşar, hayatını kaybetti. Yaşar, uzun zamandır tedavi gördüğü KTÜ Farabi Hastanesi’nde önceki gün hayata gözlerini yumdu. Anne Nuriye Yaşar dün Of İlçesi Ballıca Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı. Dün aynı saatte babasını da yoğun bakıma yatıran meslektaşımız Yüksel Yaşar ve ailesine Taka ailesi olarak baş sağlığı, babasına acil şifalar diliyoruz.

 ‘KTÜ YENİ BİR VİZYONA KAVUŞTU’

‘Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Donanımı, Vizyonu, Gelecek Görüşü, Projeleri, Çalışkanlığı ve Dürüstlüğü İle Sevgili Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı Hocamıza Misafirperverlikleri, Samimiyetleri ve Hoş Sohbetleri İçin Sonsuz Şükranlar.. Yapmayı Plânladıkları Projeleri, Üniversiteyi Taşımak İstediği Vizyon, Kafalarında ki Birçok Oluşum ve Trabzon Şehrine Olan ve Olacak Katma Değerleri Hakkında Gerçekleştirdiğimiz Çok Güzel Bu İstişare İçin Kendilerine Minnettarız.’ Murat Türedi.’

Editör: TE Bilisim