Çaykara İlçesi Kabataş(Fotinos) Mahallesinden olan Profesör Doktor Hikmet Öksüz Çaykara İlçesinin akademik anlamda yetiştirmiş olduğu en önemli değerlerden bir tanesi olarak tanınmaktadır. Kendisini tebrik ediyoruz.

DİKB’DEN 7M ZİYARET  

     

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan, kardeşi iş insanı Murat Gürdoğan ile Özel Trabzon 7M Hastanesini ziyaret ettiler. Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özkurt, Genel Müdür Yardımcısı Ömer Özkurt ve Başhekim Opr. Dr. Ayhan Çağılcı ile bir süre sohbet eden Gürdoğan, hastanenin Trabzon ve bölge için öneminden bahsetti. Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özkurt, “Sizleri hastanemizde ağırlamaktan büyük onur duyduk. Hastanemiz kentimiz başta olmak üzere, bölgemiz ile yurt dışından çok sayıda misafirini Trabzon’da ağırlıyor. Sağlık turizmine de önemli katkı sağlıyoruz” dedi.

KAPLAN HER YERDE

Hak-İş Konfederasyonu Hizmet-İş Sendikası Trabzon Bölge Başkanı İsmail Hakkı Kaplan, her yerde. Bölgedeki illeri dolaşarak üyeleri ziyaret ederek, hediyelerini takdim eden Kaplan, akşamları da sahada çalışan emekçileri ziyaret ederek tatlı ikramında bulunuyor. Kaplan, dün Gümüşhane’nin Kürtün İlçe Belediye Başkanı Enver Şen ile Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut’u ziyaret etti. Ardından sendika üyelerini de ziyaret ederek hediyelerini takdim etti. Kaplan’ın bu çalışması üyelerin de takdirini kazanıyor. Kaplan’a ziyaretlerinde sağ kolu olan başkan yardımcısı Şevket Çelik’de eşlik ediyor.

MÜDÜRE TEŞEKKÜR

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz, Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner ve Yöneticiler Erdem Şen ve Fatma Zehra Aydın ile İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’ı ziyaret ettiler. Trabzon’da gerçekleşen ve 2 binin üzerinde eğitim verilen Türkiye Bağımlılıkla Mücadele (TBM) Yetişkin Eğitim Projesine desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Boz, “Bağımlılıkla mücadelede Trabzon’da yapılan eğitim çalışmasına katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bağımlılıkla birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

KIRAT TEŞKİLATLANDI

Demokrat Parti, Yomra’da teşkilatlandı. Tuncay Kaya’nın ilçe başkanlığına atanmasının ardından teşkilat çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Parti binasını da tutan Kaya, yönetim kurulu listesini de hazırladı. Yönetim kurulu listesini adliyeye teslim eden Kaya, kesin liste onaylandıktan sonra basın toplantısı ile yönetimini açıklayacak ve teşkilat çalışmalarına başlayacak.

KOMŞU ZİYARETİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun danışmanı Emre Akgün’ü Akçakale’den komşuları ziyaret etti. Akçakale’nin son belediye başkanı olan Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akgün’ü, Akçakale’de ticaret yapan Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Akçagaz Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Birincioğlu, Akçakale’nin eski muhtarlarından Murat Saka, Çakır Güneş ve Cihan Güneş ziyaret ettiler. Komşuları ile sohbet ederek, görevlerinde başarılar dilediler.

BAŞKAN ÇEBİ’DEN GURBETÇİLERE ÇAĞRI

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, nüfusu 50 bine taşıyabilmek amacıyla “Birinci ikameti Araklı’ya taşıyoruz” diyerek bir kampanya başlattı. Araklı’nın yaz aylarında nüfusu 200.000’i aşıyor. Araklı’da turizm sektörünü ve canlılığı geliştirmeyi hedefleyen Araklı Belediyesi ilçe nüfusunu 50 binin üzerine çıkararak hizmet için gelirini de artırmayı hedefliyor. Türkiye’nin dört bir yanında yaşayanlara seslenen Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, “Araklı’yı seven herkesi kampanyamıza destek olmaya çağırıyoruz” dedi. Nüfusun 50 binin üzerine çıkmasıyla daha kaliteli hizmet verilebileceğini dile getiren Başkan Çebi, “Nüfusumuz arttığında personel kadromuzda daha kaliteli hizmet verebilecek sayıya ulaşacak. Ayrıca genel bütçe gelirlerimiz artacak ve ekonomik olarak daha da güçleneceğiz.” diye konuştu.

YILDIRIM GELİYOR

Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı, AK Parti Genel Başkan Vekili ve geçtiğimiz günlerde Türk Devletleri Teşkilatı Konseyine Türkiye’nin “Ak Sakallısı” olarak atanan Binali Yıldırım, bugün bir dizi program için Gümüşhane’ye geliyor. Konu ile ilgili Ak Parti Gümüşhane İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre şehirde bir dizi ziyaret yapması beklenen Binali Yıldırım’ın ziyaretlerinin ardından saat 13.00 de Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak olan AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi programına katılacak, AK Parti İl Başkanı, milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve bütün teşkilatların da hazır bulunacağı programın ardından Binali Yıldırım şehirden ayrılacak.

Editör: TE Bilisim