AK Parti'de Müthiş İddia
 
AK Parti Trabzon il kongresinde Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın protokolde olmasına rağmen anos edilmemesi üzerine Başta Of İlçe örgütü olmak üzere Akçaabat ve Hayrat’ın birçok delegesinin oy kullanmadan geri döndüğü ve ardından da ‘Bu kente hizmet eden bir isme yapılan haksızlıktır’ diyerek tepkilerini Haydar Revi’ye bildirdikleri ortaya çıktı. Kongrede 650 delegeden 330’unun oy kullandığı bilgisine ulaşıldı
 
Köksal Boz Kutladı
 
AK Parti’nin Trabzon il yönetimlerinde 10 yıl görev yapan ve bu dönem dinlenecek olan Trabzon Yeşilay Başkanı Köksal Boz, ‘Çok güzel bir kongre oldu. Tüm seçilen arkadaşlarımı kutluyorum. Haydar Başkan ve ekibine başarılar diliyorum. Reisimize de Trabzon’a  katkılarından dolayı minnet borcumuzu belirtiyorum’ dedi.
 
Atilla Aşık’ın Jesti
 
Atilla Aşık. Eyüp Aşık’ın torunu. İyi Partide Ortahisar ilçe yönetiminde. Meral Akşener’e jest yaptı. Akşener’in Torunu Pars Akşener için özel bir firma hazırlattı ve Akşener çok mutlu oldu. Mutluluğu da yüzüne yansıdı.
 
Kaynar Disiplin Kurulunda
 
AK Partinin son yapılan il seçiminde yeni bir disiplin kurulu da oluşturuldu. Trabzon’un Genç avukatlarından Alican Kaynar da disiplin kurulunda asil üye olarak yer almayı başardı. Hayırlı olsun diyor tebrik ediyoruz.
 
Hacıfettahoğlu Hakka Yürüdü
 
Vakfıkebir İlçesi Fethiye Mahallesi’nden Mehmet (Mustafa) Hacıfettahoğlu (82) yaşamını kaybetti. Yaklaşık olarak 25 yıl önce Sakarya’nın Akyazı ilçesine göç eden ve orada yaşamaya başlayan Mehmet Hacıfettahoğlu bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Rahatsızlığının ilerlemesi sonucunda yaşama veda eden Mehmet Hacıfettahoğlu, Vakfıkebir TİSKİ çalışanlarından İsmail, Ahmet ve Mustafa Hacıfettahoğlu’nun babasıydı.  Mehmet Hacıfettahoğlu Sakarya İli Akyazı Karaçalılık Mahallesi’nde toprağa verildi.
 
Arsin Misafirlerini Ağırlamaya Hazırlanıyor
 
İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Şanlıurfa’dan 141 öğrenci Trabzon’a geliyor. Proje kapsamında ilimize konuk olacak olan Şanlıurfalı öğrenciler Yarın  havayolu ile şehre gelecek. 29, 30, 31 Mart ve 1 Nisan tarihine kadar Trabzon’un Arsin ilçesinde kalacak olan öğrenciler Uzugöl başta olmak üzere tarihi ve turistik yerleri gezecek. Arsin İlçe Kaymakamlığı ve Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan projeye Arsin Belediyesi, iş adamları ve vatandaşlar destek verdi. Farklı şehirlerdeki öğrencilerin birbirlerini tanıması ve görmedikleri şehirlerin tarihi ve turistik yerlerini görmeleri amaçlı düzenlenen projede, Trabzon’a gelecek olan öğrenciler Arsin’de velilerin evinde misafir olarak kalacak. 141 gönüllü velinin olduğunu ifade eden yetkililer öğrencilerin gezinti sonrası, gün sonunda velilerin misafiri olacaklarını kaydetti.
 
Mahallelere Çıkarma Yapıyorlar
 
Milliyetçi Hareket Partisi Ortahisar ilçe Başkanlığı dur durak bilmiyor. İlçede ki muhtarlar ile bir araya gelen yönetim muhtarlardan sorunları dinliyor ve bu sorunları yetkili makamlara ulaştırıyorlar. Başkan Gedikli bu konuda çok hassas. Bütün mahallelere olağanüstü ilgi gösteriyor hem vatandaşları hem muhtarları dinliyorlar. 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi Muhtarı Sayim Kantarcı’yı ziyaret Gedikli ve ekibi mahalle ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.
 
Editör: TE Bilisim