AİLECE BİRLİKTE

İBB Başkan Ekrem İmamoğlu eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Gelecek Partisi Genel başkanı Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu’nu evlerinde ziyaret edip sohbet ettiler.

İYİ Kİ DOĞDUN..

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ı Trabzon milletvekili Hüseyin Örs, GİK Üyeleri Şükrü Kuleyn ve Yavuz Aydın, Trabzon il başkan Yardımcısı Mustafa İşler başkanlığındaki heyet ile ziyaret ederek yaş gününü kutladılar.

 “ŞEHİDİMİZİN EMANETLERİ”

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, çalışmalarına ve ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Gürsoy, kimseyi yalnız bırakmıyor. Başkan Gürsoy, “AK Parti Arsin İlçe Kadın Kolları Başkanı Suheyla Nebioğlu Tutum, Şehit Haydar Arslan’ın ailesini ziyaret etti. Gürsoy, “Şehidimiz Haydar Arslan'ın Babası Cemal Amcayı ve Annesini, Kadın Kolları Başkanımız Suheyla Nebioğlu Tutum ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ettik. Rabbim onlara sağlık ve sıhhat versin.

Onlar bizlere şehidimizin emanetleri.”

BAŞKANLARDAN AKTÜRK’E ZİYARET

Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar ve Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk’ü ziyaret etti ve çalışmaları konuştular. Aktürk, ziyaret için Bekar ve Eyüpoğlu’na teşekkür etti.

İLGİNÇ ANLAR YAŞANDI

Trabzonspor kongresine katılan Erman Baş kürsüde şampiyonluk şarkıları söyleyerek horon tepti. Trabzonspor’un önceki gün gerçekleşen kongresinde sahnede neşeli anlarda oldu. Trabzon kamuoyunun yakından tanıyıp sevdiği, Trabzonspor’a gönül veren Erman Baş, kongrede türkü söyleyip horun tepti. Kongrenin heyecanı ile kendini kürsüye atan Baş, giydiği yöresel kıyafet ile horon teperek, Trabzonspor’a atma türkü söyledi. Baş, kongre salonunu bir anda coşturdu.

 “GETİRİN SANDIĞI VATANDAŞ TERCİHİNİ YAPSIN”

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu açıklamalarda bulundu. Başkan Hacısalihoğlu, “Sayın Mumcu her zaman ki gibi hiçbir şey söylememiştir! Vatandaşa söyleyecek sözleri sokağa çıkacak halleri kalmamıştır.  Geçmişte HDP ile açılım yapan FETÖ  ile aynı menzile yürüyenleri halkımız unutmamıştır. Habur’da teröristlerin ayağına kurulan mahkemeler PYD’lilerin lahmacun faturaları hafızalarda tazedir. Halkımızı balık hafızalı zannetmesinler. Madem ki bu kadar kendilerine güveniyorlar Hodri meydan getirin sandığı vatandaş tercihini yapsın.” dedi.

KİTAP FUARI 11 ARALIK’TA BAŞLIYOR

Giresun Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen kitap fuarı 11 Aralık tarihinde açılacak.

Liman mevkiindeki Gümrük binasında düzenlenecek etkinlikler 9 gün sürecek ve 19 Aralık tarihinde sona erecek.  Fuarda yayınevleri ve birbirinden değerli yazarlar Giresunlu kitapseverlerle buluşacak. Etkinlik takvimi süresince söyleşi ve imza günleri de düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle ara verilen ve bu kez merhum yazar şair Sezai Karakoç anısına düzenlenen kitap fuarına Kemal Sayar, Ahmet Tezcan, Mustafa Akar, Güray Süngü, Aykut Ertuğrul, Şeyma Karagöl, Kaan Murat Yanık, Sedat Anar, Halil İbrahim İzgi, Hakkı Özdemir, Erol Erdoğan, Muhittin Şimşek, Fatih Duman, Selim Erdoğan, Özkan Öze, Bircan Yıldırım, Kahraman Tazeoğlu, Haldun Domaç, Sadık Yalsızuçanlar, Özcan Hıdır ve Nermin Taylan gibi birbirinden değerli 21 yazar katılacak. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “

Fuarımızda her gün farklı yazarlarımız imza ve söyleşi düzenleyecektir. Burada sadece kitap değil yazarlarımızın da imza günü var. İlk fuarımızda imza günlerinde kuyruklar oluştuğunu ve fuarımızı 50 bine yakın kişinin ziyaret ettiğini gördük. Bu kez de aynı yoğunluğun oluşmasını bekliyoruz. Kitapların büyülü dünyasında kaybolacağımız muhteşem bir kitap festivalinin hazırlıklarını tamamlamış bulunuyoruz. Kitap fuarımıza tüm kitapseverleri davet ediyorum” dedi.

GENEL BAŞKANA TS KASKETİ

Türk Kızılay Genel Merkez kongresi Ankara’da gerçekleşti. Kongrede mevcut başkan Dr. Kerem Kınık güven tazeledi. Trabzon’dan kongreye katılan Türk Kızılay Trabzon Şube Başkanı Dr. Oğuz Kara, genel başkan Kınık’a ligin tek nabulup takımı Trabzonspor’un meşhur kasketini hediye etti. Hediye karşısında Trabzon Şube Başkanı Kara’ya teşekkür eden Kınık, “Trabzon Şube Başkanımız Oğuz Kara, Kızılay’ımızın etkin başkanlarındandır. Yaptığı çalışmaları takdire şayan buluyor ve kutluyorum. Nazik hediyesi için de teşekkür ediyorum” dedi. Trabzon Şube Başkanı Dr. Oğuz Kara, güzel dilekleri için genel başkan Kınık’a teşekkür ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Editör: TE Bilisim