Kaldığı otelde yüzlerce seveni tarafından ziyaret edildi. Trabzon'a geldiği gece Rize'ye de geçerek burada da önemli ziyaretlerde bulundu.
 
Çakıcı'ya ziyaretlerinde; MHP 21. dönem Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, kardeşi Barış Çakıcı ve iş adamı Selahattin Yılmaz eşlik etti. Trabzon Ülkü Ocakları, aynı zamanda Ülkücü Şehit Ali Çakıcı'nın da oğlu olan Alaattin Çakıcı'ya Trabzonspor forması ve Milliyetçi Trabzonsporlular atkısı hediye etti.
 
EN MUTLU ŞEHİR ORTAHİSAR
 
Ortahisar Belediyesi’nin Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selahattin Çebi, en yakın mesai arkadaşlarını çalışırken ziyaret etti. Yöneticiliğin tüm sorumluluklarını hem şantiye de hem de sahada gösteren Çebi, çalışanlara işlerinde kolaylıklar dilerken, tatlı yiyip tatlı çalışmaları için de tatlı ikramında bulundu.
 
Çebi, “Mesai arkadaşlarımızı çalıştıkları ortamda ziyaret eyledik. En mutlu şehir Ortahisar yolunda sahada ve atölyelerde durmadan yorulmadan üretiyoruz .Her şeyden önemli çalışanımız sağlığı, korona virüs nedeniyle tedbirlerimizi sıkı bir şekilde alıyoruz almaya da devam da edeceğiz. Bu konuda hassasiyet gösteren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sağlıklı huzurlu mutlu çalışmalar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun” dedi.
 
 “MİLLİ İRADENİN ÜSTÜNDE BAŞKA GÜÇ YOKTUR”
 

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, 12 Eylül 1980 darbesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Gürsoy, “Demokrasi tarihimizin kara lekesi 12 Eylül darbesini unutmadık ve unutturmayacağız. Milli iradenin üstünde başka bir güç yoktur. Demokrasi şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.”
 
HASRET GİDERDİLER
 

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.2015-2017 yılları arası Elazığ Valiliği de yapmış olan Zorluoğlu AKP Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile hasret giderdi. Ziyaretin ardından konuşan Gürgöze, “Başkan Başkan Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret ettim. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Başkan Zorluoğlu Trabzon için büyük bir değer.” İfadelerini kullandı.
 
HACISALİOĞLU’NDAN ZİYARET
 

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, İl Yöneticileri ve Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak ile birlikte Trabzon İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında açıklama yapan Başkan Hacısalioğlu, “Pandemi süreci ve İl asayişi üzerine İl Jandarma Komutanı J.Alb. Orhan Sırma ile birlikte görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine gösterdikleri misafirperverlik adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı.
 
LİDER EMREDER TEŞKİLAT UYAR
 

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım İl teşkilat değerlendirmesi yapmaya devam ediyor. Tarım, “Teşkilat söyler ülkücü uyar. Bizim doktrinimiz budur beğenmeyen varsa terapiye gitsin. Trabzon’da kongrelerimiz Türkiye’ye örnek güzellikte devam etmektedir. Cemaatlerin tartışıldığı bu günlerde biz Mevlana’ya sığındık. Ne güzel söylemiş, kalp bir denizdir dilde kıyı. Denizde ne varsa kıyıya o vurur. Kalbimiz deniz, dilimiz temiz, yolumuz bahtımız açık.  Bu davayı kimi göz ucuyla sever yüreğinin kıyısından, kimi coşkuyla sever derince ruhundan. Kimi dosttur yoldaştır sevdasına olmayacak yerlerde arar, kimide terk etmiştir sevdasını aklını yitirecek kadar. Mhp Trabzon’da sizin bildiğiniz yerde değildir.” İfadelerini kullandı.
 
ÇEBİ MAKAMINDA AĞIRLADI
 

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, misafirlerini ağırladı. Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Bölge Koordinatörü Şaban Kurt, Ak Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali ve Ak Parti Araklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi, Başkan Çebi’yi makamında ziyaret etti ve bir süre sohbet ettiler.  Çebi, ziyaretten duyduğu  mutluluğu dile getirerek teşekkür etti.
 
TİREBOLU TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ  KURULDU

Tirebolu’da Mart ayında kurulan Tirebolu Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üreticiden piyasa fiyatının üzerinde fındık alıyor. Tirebolu Ziraat Odası Başkanı Erim Yaman’ın başkanlığında kurulan Tirebolu Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, bu yıl kabuklu fındık alımına başladı.
 
Önümüzde ki yıl ise tesisleşeceklerini ifade eden Kooperatif Başkanı Yaman, “İlçelerde ve komşu illerde kooperatif kurma çalışmalarımız devam ediyor. Kooperatiflerimizin kurulması sonrasında ise birlik oluşturup piyasaya ciddi anlamda söz sahibi olmayı hedefliyoruz. Üretici örgütü niteliğinde üye kayıtları yapacağız. Fındıkta tekelden kurtularak söz sahibi olmayı amaçlıyoruz. Üreticimizin iyi randumanlı ve temiz fındıklarını piyasadan 25 – 30 kuruş fazlaya alıp üreticimize daha fazla gelir sağlıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim