BAŞKANLAR BİR ARADA

Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası Başkanı İsmail Baş ile odanın efsane başkanı Başaran Maraba, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i ziyaret ettiler. Başkanlar şehrin sorunları ile ilgili de istişare yaptılar.

LOKMA ARTIK YALINCAK’TA

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk’ün mesleği tatlıcılıktır. Çok kaliteli ürünler yapar. Dondurması ve tatlısının lezzetini bilmeyen de yoktur. Aktürk, Trabzon’un gelişen bölgelerinden Yalıncak’taki eksikliği gördü ve hemen işe koyuldu. Lokma Tatlı Dünyası isimli iş yerini Yalıncak’ın elit bölgesine açtı. Aktürk’ü ilk gününde muhtarlar yalnız bırakmadı. Ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler. Aktürk, önümüzdeki günlerde kapsamlı bir açılış yapacak.

OFLULAR BULUŞTU

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, hem tatil hem de aile ziyareti için İzmir’e gitti. İzmir’e gitmişken Narlıdere İlçesine gitti. İlçenin kaymakamı Oflu hemşehrisi Suat Dervişoğlu’nu makamında ziyaret ederek hasbihal etti. Velioğlu, “Çok kıymetli Oflu hemşehrimiz, İzmir Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu'nu makamında ziyaret ederek hasbihal ettik. Değerli Kaymakamımıza nezaketi ve misafirperverliğinden ötürü şükranlarımı sunuyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

KAPTANIN BÖLÜMÜ DE BÖYLE OLUR

Türkiye’nin en kibar, en donanımlı, insan ilişkilerinden en iyi anlayan otobüs kaptanı şüphesiz Muharrem Efil’dir. Kendisini sadece sosyal medyadan tanıdık ve ‘Sol yanım’ ismini verdiği otobüsü ile yolcularına yaptığı anonsları keyifle dinledik. Bir röportajında, ortaokul hayalinin de uzun yol otobüs kaptanlığı olduğunu ifade eden Muharrem Kaptan, hayaline kavuştu. Otobüsü ile Türkiye yollarında sayısız yolcu taşıdı. Eğitimden de hiç vazgeçmedi. Muharrem Kaptan, Üniversite sınavına girdi, kazandı ve Sinop Üniversitesi’ne kaydını yaptırdı. Muharrem Kaptan üniversiteyi de sevdiği işle alakalı okuyacak. Sinop Üniversitesinde Otobüs kaptanlığı bölümüne kaydını yaptıran Muharrem Kaptan, “Hiçbir vakit hayallerimin peşini bırakmadım. Yıllardır severek ve isteyerek icra ettiğim otobüs kaptanlığını artık diplomalı olarak yapacağım. Bu vesileyle Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksek   Okulu "Otobüs Kaptanlığı Bölümü" bana hayırlı olsun” dedi.

BABA DOSTU ZİYARETİ

Sürmene İlçesinin ilk bıçakçılarının ikinci nesil temsilcisi Nesrin Kumbasar, baba dostu Sürmene’nin efsane belediye başkanı Fikri Usta’yı ağırladı. Usta, Sürmene’de iş yerinde Kumbasar’ı ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Kumbasar, ziyaretle ilgili, “Eski değil Eskimeyen baba dostu Fikri Amcamla” notuyla fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

BOZ 7M’DE

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz, bölgenin modern hastanelerinden Özel Trabzon 7M Hastanesini ziyaret etti. Yeşilay Spor Kulübü Yöneticisi Temel Öztenile hastaneyi ziyaret eden Boz, hastane Genel Müdürü Tolga Sağlam ile bir süre sohbet etti. Boz, hastane ve Yeşilay arasında yapılacak paydaş çalışmalarla ilgili de fikir alışverişinde bulundu.

SÜRMENE'DE BULUŞTULAR

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçe belediye başkanı Hasan Tahsin Usta, aslen Sürmenelidir. Ata topraklarını hiç ihmal etmeyen Usta, aile ziyareti için Sürmene'ye geldi. Usta, Sürmene'de yakın dostu olan belediye başkanı Rahmi Üstün'ü makamında ziyaret etti. Bir süre sohbet edip hasret giderdiler.

NEREDE ŞALPAZARLI VARSA ORADAYIM

Trabzon’un Şalpazarı İlçe Belediye Başkanı Refik Kurukız, ilçe sakinlerini yalnız bırakmıyor. Sık sık ziyaret ederek, hal hatır soruyor. ‘Nerede Şalpazarlı varsa oradayım’ diyen Başkan Kurukız, Ortahisar’da Şalpazarlı esnaf Ali Karagöz’ü iş yerinde ziyaret etti. Kurukız, “Mücadelemiz hizmet, gayemiz vatandaş memnuniyeti. Hemşehrilerimizle bir aradayız. Ali Karagöz ile iş yerinde samimi sohbet ettik. Güler yüzü ve misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim