Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,  AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Devlet eski Bakanı Faruk Nafız Özak, TFF eski Asbaşkanı İskender Önal, geçtiğimiz günlerde evladı Şeref Usta’yı kaybeden Hüseyin Usta’yı ziyaret ederek taziyelerini sundular.
 

 
ÇEBİ ARAKLININ ALİSİ İLE BULUŞTU
 
Ortahisar Belediyesinin Fen İşlerinden sorumlu belediye başkan yardımcısı Selahattin Çebi, Araklı’ya gitti. İlçesinde uzun zamandır görmediği hemşehrileri ile hasbihal etti. Bunlardan bir tanesi de Araklı’nın gülü Ali idi. Aylar sonra Araklı’nın Alisi ile bir akaryakıt istasyonunun kamelyasında oturan Çebi, uzun uzun da sohbet etti.
 

 
ŞOFÖRÜN USTASI DURAKLARDA
 
Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, kentteki taksi, minibüs ve dolmuş duraklarını ziyaret ediyor. Usta, Çatak Dolmuş Durağını ziyaret ederek durak başkanı Zekai Öztürk ve üyelerle istişare yaptı. Dolmuşta dönüşüm sistemini üyelere anlatan başkan Usta, şoför esnafının dilek, temenni ve beklentilerini de dinledi. İstek ve şikayetleri tek tek not alan Usta, çözümü için de ilgili kurumlarla görüşme yapacağını söyledi.
 

 
USTAOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR
 
Trabzon Valisi İsmail oğlu eğitime katkılarından dolayı hayırsever İşadamı Canan Çobanoğlu’na plaketini takdim etti ve şehir adına teşekkürlerini iletti.
 

                                                                                                              
ÇEBİ BİLGİ VERDİ
 
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yapılan çalışmalar ve proje hakkında Kaymakam Karaca ve Emniyet Müdürü Göçmen’e bilgi verdi. Projenin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların bisiklet sürebileceği, yürüyüş yapabileceği ve oturup dinlenebileceği alanlar oluşturulacak. Ağaçlandırma ve ışıklandırma çalışmaları ile birlikte burada farklı bir ambiyans oluşturulması planlanıyor. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi çalışmaların hızla devam ettiğini ifade ederek Araklı’nın çehresini değiştirmek adına birçok planlamanın ve çalışmanın devam ettiğini söyledi.
 

 
ORTAHİSAR’I KONUŞTULAR
 
CHP İl Başkanı Fatih Suat Oyman, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Recep Demirkır, İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özcan Yılmaz, Sağlık ve Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Haydar Demirkale ile birlikte Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanı  Burak Turhan ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulundu.  Ziyarette Ortahisar ilçesinin ve  ülkemizin genel problemlerine karşı görüş alışverişinde bulundular. Yapılan açıklamada, “Ortahisar ilçemiz için en verimli ve etkili bir şekilde iletişimde kalmaya devam edeceğiz. Başkan Sn. Burak Turhan nezdinde tüm yönetime misafirperverliklerinden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.” denildi.
 

 
BAKAN ERSOY İLE GÖRÜŞTÜLER
 
AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, beraberindeki heyetle birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a ziyarette bulunarak Rize’deki turizm yatırımlarını görüştü. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, beraberinde Rizeli Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Fatih Topçu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a ziyarette bulundu. Ziyarette, Rize'ye yapılması planlanan kültür ve turizm alanındaki yatırımlarla birlikte bu alanda yapımı devam eden yatırımlar görüşülürken, ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Milletvekili Avcı, Rize’nin yatırımlarını değerlendirdiklerini belirterek, “İlgisi ve pratik çözümleri için sayın bakanımıza yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.
                                                                                                                                                                 

 
"SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN"
 
Yurt genelinde İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda tüm İl ve İlçelerde Valiler, Kaymakamlar, Belediye başkanları, genel ve özel kolluk birimlerinin katılımıyla "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimler yapılmaya devam ediyor. Bu bağlamda Rize’nin Ardeşen İlçesinde de sanayi esnafı denetlendi.
 
Yapılan denetimlerde toplum sağlığının korunması açısından maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına özen gösterilmesi vurgulanırken, İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde bakanlık tarafından açıklanan koronavirüs tedbirlerine riayet edilmesi hatırlatıldı. İlçede Yapılan Denetimlere İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, İlçe Belediye Başkanı Avni Kahya, İlçe Jandarma Komutanı Erdal Yıldırım, Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı, İl Genel meclisi Üyeleri İbrahim Önder ve Cumali Hakyemez katıldı.
 

 
 

Editör: TE Bilisim