Vatandaşlar bu durumdan çok memnun oldu ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Uzungöl Mahalle Muhtarı Mehmet Öztürk, “Şu anlık günde iki sefer olacak. Sabah Trabzon’dan saat 06.00’da kalkacak. Uzungöl’den dönüş saat 08.30. Öğleden sonra Trabzon’dan saat 15.00’da kalkacak Uzungöl’den dönüş saat 17.30.  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’a verdikleri destekleren, yapmış oldukları ve yapacakkarı hizmetlerden ve yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

İŞİMİN BAŞINDAYIM

AK Parti Beşikdüzü eski İlçe Başkanı Harun Demirci’nin siyasete ara verdikten sonra ne yaptığı merak ediliyor. 17 yıl AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev alan Harun Demirci, İlçe Başkan Yardımcılığı ile başladığı siyasi hayatında İl Genel Meclisi Üyeliği, 10 yıla aşkında AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. Son yerel seçimlerde AK Parti’den Beşikdüzü Belediye başkan adayı olan Harun Demirci Beşikdüzü’nde esnaflık yapıyor. Çalışkanlığı, disiplini, partisine olan sevgisi ile AK Parti bayrağının Beşikdüzü’nde yükselmesinde büyük emeği geçen Demirci, “Şuanda işimin başındayım. Her zaman büyük bir onur ve gururla görev yaptığım AK Partimizin ve onun lideri değerli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayım, bir neferiyim” diye konuştu.  Harun Demirci’nin yeniden siyasete dönüp dönmeyeceğini zaman ve şartlar belirleyecektir.

SOMUNCUOĞLU’NUN ÜZÜNTÜSÜ

Geçtiğimiz dönemlerde Eynesil’e Belediye Başkanı olarak önemli hizmetler kazandıran Coşkun Somuncuoğlu aradı. Milliyetçi Hareket Partisi eski İl Başkanı Muammer Demeli’nin vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Somuncuoğlu, “Muammer Demeli benim ülkücü arkadaşım, gençlik yıllardan başlayan ve günümüze uzanan sağlam bir dostluğumuz vardı. Vefat haberini gazetenizden öğrendim. Kendisi Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlıklar diliyorum” dedi. 

VAKFIKEBİR-  KARASU KARDEŞLİĞİ

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Sakarya'nın Karasu İlçesi Belediye Başkanı İshak Sarı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Muhammet Balta, “Hemşehrimiz Baba dostumuz Ahmet Bulut amcamız, Rüştü Bulut ve Turgay Bulut’la ile birlikte Karasu Belediye Başkanımız İshak Sarı'yı ziyaret ettik. Başkanımıza güleryüzü ve misafirperliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ORHAN HOCAYA HEDİYE

1985 Derecikspor’dan Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’a hediye takdim edildi. Derecik Vadisinin evladı olan Orhan Uzun’a, 1985 Derecikspor Başkan Yardımcısı iş insanı Selami Sağır tarafından, takımın kaşkolü takılıp, hediyeler takdim edildi. Sağır, “Trabzon'un ve Sera Vadimizin kıymetli bürokratı Bartın Üniversitesi Rektörü Orhan Uzun hocamıza hediyelerimizi takdim ettik hoş sohbette bulunduk. Kendisine ilgisi ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

BABA YARISINA SÜRPRİZ

Trabzonlu siyasetçi-iş insanı Yusuf Haldızoğlu, baba yarısı abisi Hasan Haldızoğlu’na sürpriz yaptı. Yeni yaşından gün alan Haldızoğlu’na aile şirketlerinde sürpriz yapan Yusuf Haldızoğlu, “Nice mutlu yıllara inşallah baba yarısı abim doğum günün kutlu olsun up uzun yıllara hep birlikte İnşallah” dedi.

GÜNEYDOĞU’YA ÇIKARMA

Trabzon’un kanaat önderlerinden, siyasetçi, iş insanı Mehmet Atmaca, Güneydoğu Anadolu Bölgesine çıkarma yaptı. Atmaca, bir aile dostu için taziye ziyaretinde bulunmak üzere Diyarbakır’a gitti. Taziye ziyaretini yaptıktan sonra Mardin, Batman, Siirt ve Bitlis’te dostlarını ziyaret etti. Dost meclisinde sohbetler etti. Atmaca, ülkenin her köşesinin cennet, dost sohbetlerinin doyumsuz olduğunu söyledi.

ÖZLÜ BAŞKAN

S.S. 100. Yıl Balıkçı Barınağı Kooperatifi Başkanlığına Servet Özlü seçildi. Kooperatifin yapılan olağan genel kurulunda mevcut başkan Muhlis Esercan aday olmadı. Başkanlık için 100. Yıl Restoran’ın sahibi Servet Özlü ile Atalay Emirzeoğlu’nun listeleri yarıştı. Yapılan oylamada, Özlü 107 oyla kooperatif başkanlığına seçilirken rakibi Atalay Emirzeoğlu 30 oy aldı. Özlü, genel kurula katılanlara teşekkür ederek, “Kooperatifimiz için elimizi taşın altına koyacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın” dedi.

BAŞKANLARDAN ZİYARET

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, önceki dönem Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, “Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Programı dahilinde Giresun Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki Şenlikoğlu'nu ziyaret etti.  Gürsoy, “İlgi ve alakası için Dereli Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz.” dedi.

BELEDİYEYE HİBE ARAÇ KAZANDIRDI

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, belediyenin de ihtiyacı olan bir adet vakumlu yol süpürme aracını hibe olarak belediyeye kazandırdı. Bıyık, ‘’Ak Parti Yomra İlçe Başkanı Abdulkadir Özdemir ile birlikte geçtiğimiz aylarda ziyaret ettiğimiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ilçemize bir adet yol süpürme aracı söz vermişti. Araç bugün itibariyle ilçemize ulaşmıştır. Kendilerine ilçem adına teşekkür ediyorum’’ dedi.

Editör: TE Bilisim