Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Atatürk Alanında İl Sağlık Müdürlüğünce kurulan aşı çadırını ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldı ve ‘Aşının faydalarını iyi anlatın’ dedi.

AYDIN VAN KÜLTÜR EVİNDE

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Koray Aydın İstanbul’da Van Kültür Evine misafir oldu yer sofrasına oturdu, koyu bir sohbete tutuldu.

SARAL’DAN DEV FIRSAT

Trabzon’un en gözde gayrimenkul firmalarından Saral Gayrimenkul, Trabzon’un kalbi, meydanın göbeğinde güzel bir mülkü yatırımcıların fırsatına sundu. CEO Semih Sarıalioğlu, “Trabzon’un kalbinde yatırımcıların gözbebeği olacak gayrimenkulleri sizler için araştırıp buluyoruz. Mülkleri, müşterilerimiz için yeniden dizayn ediyoruz. Yatırımcılara fırsat olacak mülkleri en iyi şekilde buluyoruz. Türkiye’nin en iyi emlakçısından Trabzon’un kalbi, Maraş Caddesi’nde açık AVM’de harika bir fırsatı yatırımcıların beğenisine sunduk. Böyle bir mülkü bir daha bulamayabiliriz. Yatırımcılara tavsiyem burayı kaçırmasınlar” dedi.

BAŞKAN OYMAN TEBRİK ETTİ

Trabzon Barosu’nda seçim heyecanı yaşandı. Mevcut başkan Sibel tekrar başkan seçildi. CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, yaptığı açıklamada Suiçmez ve yönetimi kutladı. Suiçmez,“

Yeniden Trabzon Barosu Başkanlığına seçilen Av. Sibel Suiçmez başta olmak üzere, arasında Maçka İlçe Başkanımız Av. Nihan Göktürk’ün de yer aldığı yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, yeni dönemde başarılar diliyoruz.” dedi.

MHP’DEN KAN BAĞIŞINA DESTEK

Kızılay tarafından başlatılan "Anca Beraber Kanca Beraber" kan bağışı kampanyasına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanlığından destek geldi. Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi şartları nedeniyle durma noktasına gelen kan bağışlarına destek amacıyla başlatılan “Anca Beraber Kanca Beraber” kampanyası dün 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet parkında başladı. MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve beraberindekiler kan bağışında bulunarak destek evrdiler. Tarım, “

Anca beraber, kanca beraber sloganıyla düzenlenen, Kızılayımızın kan bağışı kampanyasına katıldık.” dedi.

ZORLUOĞLU VE GENÇ’E TEŞEKKÜR

Trabzon Kasaplar ve Celepler Esnaf Odası Başkanı ve TESOB Yönetim Kurulu Üyesi Temel Korkmaz, teşekkür etti. Başkan Korkmaz, “Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu Beye  ve Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç Beye, Odamızın sorunlarının çözümüne gösterdikleri ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı, esnaf ve sanatkârlarımız adına çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

TÜM ACİL NUMARALAR 112'DE TOPLANDI

İçişleri Bakanlığı, vatandaşların acil durumlarda tek bir numaradan yardım isteyebildikleri, '112 Acil Çağrı Merkezleri'nin ülke genelinde yaygınlaştırıldığını ve son 3 ayda 31 milyon 964 bin 196 çağrının karşılandığını duyurdu. İçişleri Bakanlığı, acil durumlarda 110 Yangın İhbar, 112 Sıhhi İmdat, 155 Polis İmdat, 156 Jandarma İmdat, 122 Alo AFAD, 177 Orman Yangın İhbar ve 158 Sahil Güvenlik numaralarının aranması yerine bu numaraları tek çatı altında 112’de birleştirmişti. Bu kapsamda illerde teknolojiye uygun 112 Acil Çağrı Merkezleri inşa edildi. Geçen yıl 53 ilde faaliyete başlayan bu merkezler, 2021 Haziran ayı itibarıyla 81 ilde yaygınlaştırıldı. Ülke genelinde 112’lerin yaygınlaştırılmasıyla birlikte son 3 ayda 31 milyon 964 bin 196 çağrı karşılandı.

BİRGÜN HEPİMİZİN KANA İHTİYACI OLABİLİR

Kızılay tarafından başlatılan "Anca Beraber Kanca Beraber" kan bağışı kampanyasına Büyükşehir Belediyesi destek verdi.  Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi şartları nedeniyle durma noktasına gelen kan bağışlarına destek amacıyla başlatılan “Anca Beraber Kanca Beraber” kampanyası bugün 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet parkında başladı. Kampanyaya Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Erdem Şen ve çok sayıda davetli katıldı. Bağış kampanyasında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, "Öncelikle kampanyanın hayırlı olmasını diliyorum. Bizde Kızılay kan bağışçısı olarak zaman zaman kan bağışında bulunuyoruz. Gerçekten kampanyanın başlatılmasından ziyadesiyle memnumum Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi bu kampanyaya da destek veriyoruz. Trabzonspor, Kızılay, Büyükşehir Belediyesi, İlçe belediyeleri ile hep birlikte destek veriyoruz. İnşallah sonucunda vatandaşlarımızın ihtiyacı olan kan bağışlarını sağlamış oluruz. Unutmamamız gereken bir şey var. Bir gün hepimizin kana ihtiyacı olabilir. Bugün bizim bağışladığımız kan yarın başkalarının bağışladığı kan bizim hastalarımızda kullanılmak üzere belki yola çıkıp bize ulaşacak. O yüzden çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bizde Büyükşehir Belediyesi olarak bütün vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim