ASLA YALNIZ DEĞİLSİN

İYİ Parti’nin il eski Başkanlarından Hasan Saka, Meral Akşener’e sahip çıktı. Soyal medya hesabından paylaşım yapan Saka Ak partililerin Akşener’e yönelik sözlerine, ‘Asla yalnız değilsin’ diye cevap verdi. Bu paylaşım Saka yeniden İYİ Parti’ye mi dönecek’ diye yorumlandı.

ARAKLI ÇIKARMASI

KTÜ Araklı Yüksek Okulu Müdürü Dr.Hasan Çebibal’ı Araklı KMaymakamı Karaca, Belediye Başkanı Çebi ve Arsin organize Sanayi derneği başkanı Çelebi ziyaret ederek okulun proje çalışmaları ile ilgili bilgi aldılar.

ÖZTÜRK BALIKESİR’DE

Balıkesir il emniyet müdür hasan Onar’ı ziyaret eden Trabzon platformu başkanı Köksal Öztürk, ‘Kıymetli dostumla güzel bir sohet yaptık’ paylaşımıda bulundu ve bir tabak hediye etti.

TARIM’DAN GEÇMİŞ OLSUN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Süleyman Latif Yunusoğlu ve İl Başkan Yardımcısı Murat Akbayrak’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tarım, “Kıymetli ağbeyim Süleyman Latif Yunusoğlu'nu geçirdiği kalp rahatsızlığı dolayısıyla Ankara'ya yollamışken, kıymetli yol arkadaşım, İl Başkan Yardımcım Murat Akbayrak'da benzer bir rahatsızlıktan dolayı Medikalpark(Karadeniz) Hastahanesinde operasyon geçirmiştir. Her ikisinede şifalar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah.” dedi.

HALDIZOĞLU DOSTLARIYLA

Trabzon’un genç, başarılı ve dinamik iş insanlarından siyasetçi-sporcu Yusuf Haldızoğlu, vefalı kişiliği ile de ön plana çıkıyor. Gerek iş dünyasında, gerek siyaset yaptığı dönemde gerekse spor kulübü yöneticiliğinden dostları ile bağlarını hiç koparmaz. Sık sık ziyaret eder, çayını içer sohbet eder. Haldızoğlu, önceki gün hem beraber siyaset yaptığı hem de öz abisi gibi sevdiği Dr. Seyit Hisoğlu’nu Çukurçayır’da yeni hizmete sunduğu Özel ARSEV evde bakım hizmetleri iş yerinde ziyaret etti. Beraber çay içip geçmiş anları yad ettiler.

BÖLGENİN EN BÜYÜK ÜNİTESİ KANUNİ’DE

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bölgenin en büyük yoğun bakım ünitesine sahip olmakla birlikte, üç yenidoğan uzmanı, tecrübeli çocuk doktorları ve hemşireler ile bölgeye en iyi hizmeti sunuyor. 17 Kasım Dünya Prematüre Günü dolayısı ile hastanede bir kutlama programı yapıldı ve şu ifadelere yer verildi: “Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan yoğun bakım ünitesi 3. Düzey hizmet veren 44 küvöz kapasitesi ile bölgenin en büyük yoğun bakım ünitesidir. Üç Yenidoğan uzmanı, tecrübeli çocuk doktorları ve hemşireleri ile 7/24 hizmet vermeye devam etmektedir. 17 Kasım tarihi "Dünya Prematüre Günü" olarak kutlanmaktadır. Bu özel gün prematüre bebeklerin verdiği mücadele hakkında farkındalık kazandırmayı amaçlamaktadır. Bağışıklık sistemi gelişmeden doğan prematüre bebeklerin yenidoğan uzmanlarının ellerinde doğru bakım ve beslenme stratejileri ile sağlıklı bireyler olabilecekleri bilinmelidir. Bu zorlu süreci hep beraber başarı ile atlatabileceğimize inanıyoruz. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak 17 Kasım "Dünya Prematüre Gününü" kutluyoruz.”

KORKU EVİNDEN HASTANEYE

Son dönemde gençlerin ilgi odağı haline gelen ve eğlence amaçlı kurulan Korku Evleri’nde adrenalin yükseliyor. Bazen bu durumlar sakatlıklara ve görülmez kazalara neden olabiliyor. Geçtiğimiz günlerde şehrimizde de böyle bir vaka gerçekleşti. Trabzon’un Ortahisar İlçesinde yer alan Korku Evine giden bir genç hastanelik oldu. Gazetemizi telefonla arayan gencin yakınları işletmeden şikayetçi olduklarını belirterek, “Çocuğun dişi kırıldı, yüzünde ise yara izleri var. Hastaneden darp raporu aldık. İşletme hakkında şikayetçi olduk. Ne güvenlik tedbiri var nede ilk yardım müdahalesi. Yetkililer bu duruma el atmalı” ifadelerini kullandılar.

İLÇEYİ KONUŞTULAR

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy ve Meclis Üyesi Recep Mollahüseyinoğlu, Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Aşık’ı ziyaret etti. Gürsoy, “ilçemizin hakkında sohbet ettik. Bölge Müdürümüzün ilgi ve alakası için teşekkür ediyoruz.” dedi.

 “SİZ HAYAL EDİN, BİZ GERÇEKLEŞTİRELİM”

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumuna (TKDK) ile yatırımlar hayat bulmaya devam ediyor. Girişimciler hibe desteklerinden yararlanıyor, hayallerini gerçekleştiriyor ve istihdama da katkı sunuyorlar. TKDK Trabzon İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu, destekleri ile ilgili “Ne demiştik? Siz hayal edin, biz gerçekleştirelim. TKDK Trabzon İl Koordinatörlüğü hibe destekleriyle işletmesini her geçen gün daha da büyüten ve halihazırda 96 kişiye istihdam sağlayan başarılı yatırımcı Hüseyin Tüysüz ve ortaklarını tebrik eder, yatırım fikri olan herkesi kurumumuza bekleriz.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim