Valilik konutunun hemen karşısındaki Kandaz ailesine eşi ile konuk olan Trabzon Valisi Ustaoğlu bu ziyareti de sosyal medya hesabından paylaştı. Trabzon valisi İsmail Usktaoğlu’nu ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen İş adamı Hasan Kandaz, ‘Son derece naif, sakin ve Trabzon’u çok seven ve benimseyen bir valimiz var. Ailece ağırlamaktan son derece mutlu olduk. Trabzon valimize teşekkür ediyorum’ dedi.
 


 KÖKSAL ÖZTÜRK KONUTTA
 
Trabzon Platformu Başkanı Köksal Ustaoğlu Türkiye’nin en kıdemli valisi olan ve aralıksız 20 yıldır valilik görevi yapan Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. Öztürk’ün dayısının oğlu olan Vali Aksoy Başkanı Aydın’da konutunda ağırladı ve uzun süre sohbet etti.
 


 SAMSUN’DA FEDERASYON BAŞKANIYLA BAYRAMLAŞTI
 
Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Türkiye Şoförler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın’ı ziyaret etti. Aslen Samsunlu olan Apaydın, bayram ziyareti için geldiği memleketinde Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ile bir araya geldi. Usta, Apaydın ile şoförlerin sıkıntıları ile alakalı istişarede bulundu. Usta, “Engelli yasasının uzatılması ve şoför esnafına yeni araç alırken ÖTV ve KDV indirimleri hakkında nasıl yol haritası izleyeceğimizin istişaresini yaptık. Türkiye genelinde etkisini gösteren koronavirüs salgınında zor durumda olan esnafımıza ne gibi katkı sağlarız, esnafımızı nasıl rahatlatırız yönünde fikir alışverişinde bulunduk. Federasyon başkanımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.
 

 
KOÇHAN SAHALARDA
 
Trabzon’un Maçka ilçe Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, bayramı ilçe halkı ile geçirdi. Maçka’daki halk ve esnafın tamamını ziyaret eden Koçhan, halkın bayramını tebrik etti. Koçhan, “Bayramlar paylaştıkça güzel. Halkımızla bir arada olmak bana her zaman mutluluk vermiştir. Bu aziz milletin her zaman yanında olacağız. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.
 

 
15 TEMMUZ KAHRAMININDAN ÇEBER’E ZİYARET
 
Rize Valisi Kemal Çeber’in Emniyet Genel Müdürlüğünde çalıştığı dönemde mesai arkadaşı ve yakın dostu olan, Terörle Mücadele Daire Başkanlığı görevini yaptığı sırada 15 Temmuz darbe girişimde kahramanca mücadele ederek gazi olan, sonrasında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak görevlendirilen Turgut Aslan, Vali Kemal Çeber’e Kurban Bayramı ziyaretinde bulundu.  Vali Çeber, İki gün boyunca ailesi ile birlikte misafir ettiği Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan’a başta Ayder olmak üzere Rize'nin doğal ve tarihi güzelliklerini gezdirerek Rize'yi tanıttı. Vali Çeber ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Geçmiş dönemlerde birlikte görev yaptığım Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Turgut Aslan’ı Rize'de ve kendi evimde ağırlamaktan ötürü çok mutluyum. Kendisi 15 Temmuz hain darbe girişimde kahramanca mücadele ederek, devletimizin egemenliğine göz diken düşmanlara geçit verilmeyeceğini göstermiş bir kahramandır.  Bilindiği gibi görev aldığımız süre zarfında, görev aldığımız yerlerde değişiklikler olabiliyor. Ama çalıştığımız yerlerde elde ettiğimiz dostluklar her zaman bizlerle oluyor. Birlikte görev almaktan gurur duyduğum Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor, Rizeli hemşehrilerim adına Kurban Bayramını kutluyorum.“ dedi.
 


 ÇOCUKLUK ARKADAŞLARI İLE HASRET GİDERDİ
 
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Trabzon’da çocukluk yıllarının geçtiği Kaymaklı’da çocukluk arkadaşları ile bir araya geldi. Bayram dolayısıyla çocukluk arkadaşlarıyla bir araya gelen Milletvekili Kaya mutluluğu ve sevinci aradan onca yıllar geçmesine rağmen samimiyetle bayram sevincini yaşadı.
 


ALTUNBAŞ'TAN DEĞERMENCİ'YE ZİYARET
 
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, AK Parti teşkilatlarının emektarı Cengiz Değermenci ile abisi Karşıyaka Mahalle Başkanı Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü araç sorumlusu Cevat Değermenci'yi mahallede ziyaret etti. Değemenci ailesinin bayramını tebrik eden Altunbaş, Cengiz Değermenci'ye de geçmiş olsun dileklerini iletti.
 

 
“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, teşekkür etti. Ayvazoğlu, “Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında 30 Milyar TL’lik kaynakla vatandaşlarımızın yanında ve onların destekçisi olan başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlarımız Sn. Berat Albayrak ve Sn. Zehra Zümrüt Selçuk’a şükranlarımı sunuyorum. Birlikte başaracağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim