‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü en içten duygularımla tebrik eder, son derece gayretli ve özverili bir şekilde ifa etmekte olduğunuz görevinizde sağlık ve esenlik içerisinde başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim. Selam ve saygılarımla.’ Bizler de Vali Yücel Yavuz’un 10 Ocak idareciler gününü kutluyoruz.

ARSİN’DE GÖREVDEN ALMA VAR

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy iki yardımcısı Sedat Özbakır ile birlikte Emin Sevinç’i dün itibariyle görevden aldı. Henüz yerlerine atama yapmadı. Bu arada Başkan Gürsoy’un yeniden koronavirüse yakalandığı ve evinde dinlendiği bilgisine ulaşıldı.

ÇEVİK UNUTMAZ

Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Trabzon il eski Emniyet Müdürü Orhan Çevik’ten 10 Ocak mesajı geldi: ‘Çalışan gazeteciler gününüzü kutluyor, sağlıklı huzurlu mutlu ve başarılı nice günlere ve yıllara kavuşmanız temennisiyle selam ve saygılarımı sunarım.’

BEŞİKDÜZÜ’NÜN ÇİÇEĞİ GELDİ

Beşikdüzü’nün başarılı Belediye Başkanı Ramis Uzun 10 Ocak gazeteciler günü sebebiyle hem aradı hem de bir çiçekle birlikte TAKA Gazetesi çalışanlarının gününü tebrik etti. Teşekkürler sayın Başkan.

MİLLİ EĞİTİM ATAĞA GEÇTİ

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Burak Fettahoğlu’nun atanmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü dört koldan Trabzon’a yayıldı. Dün başarılı şube müdürlerinden Serkan Harput gazeteleri ziyaret etti ve hem yöneticileri dinledi hem de 10 Ocak gazeteciler günlerini tebrik etti. İl müdürü Fettahoğlu’nin selamını getiren Harput, eski valilerden Şahabettin Harput’un yeğeni.

YAVUZ AİLESİ ADINA..

Trabzon’da iş dünyasının başarılı isimlerinden Yavuz Cam’ın ortaklarından Şener Yavuz, ‘TAKA Gazetesi Trabzon’da başarılı işler üretiyor. Sizleri tebrik ediyoruz nice 10 Ocak gazeteciler bayramında birlikte olmak umuduyla sevgilerimi sunuyorum’ dedi.

ANKARA’DA ÜST DÜZEY ZİYARET

AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, Belediye Başkanı Rahmi Üstün ile Başkent Ankara’da üst düzey ziyaret gerçekleşirdiler. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile başlayan ziyaretler, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, İçişleri Bakan Yardımcıları Sabri Erdil, İsmail Çataklı ve Mehmet Ersoy’la devam etti. Son olarak da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret eden Azizoğlu ve Üstün, Sürmene’ye kazandırılan yatırımlar için Bakan Soylu’ya teşekkürlerini ilettiler.

 “HERKESİN YANINDAYIZ”

Trabzon’un Düzköy İlçesine bağlı Doğankaya Mahalle Muhtarı Mümin Surul, TAKA Gazetesini ziyaret etti.

TAKA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut ile bir süre sohbet eden Surul, yaptığı çalışmalar ve projelerden bahsetti. Surul, “Doğankaya Mahallemiz ve Düzköy İlçemiz için yoğun çalışmalarımız sürüyor. İlçemizdeki tüm okuldaki öğrencilere kışlık bot dağıttık. Ayrıca ihtiyaçlı aileler ve öğrencilere de yardımlarımız sürüyor. Tüm bunları Allah rızası için yapıyoruz” dedi. Surul, Düzköy’le ilgili çalışmaları olduğunu da ifade ederek, Düzköy için birlik beraberlik içinde kenetleneceklerini söyledi.

JANDARMA KUTLADI

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladı. Taka Gazetesi’ni ziyaret eden İl Jandarma Komutanlığı çalışanları Gazetemiz Sorumlu Yazı işleri Müdürü Atakan Tok ile gerçekleştirdikleri hoş sohbetin ardından hediyelerini takdim ederek iyi dileklerini ilettiler. Kendilerine teşekkür ediyor çalışmalarında kolaylık diliyoruz.

İYİ PARTİ BASIN MENSUPLARINI AĞIRLADI

İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı Kadın Politikları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedenyile kadın basın mensuplarını parti binasından ağırladı. İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı Kadın Politikaları Başkan Yardımcısı Fatma Arıcı ve partililer, basın mensuplarının gününü kutladı. Buluşmada basının önemine dikkat çeken Arıcı, her zaman basının yanında olduklarını ifade etti. Arıcı, aynı zamanda yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgilendirdi. Bizde kendilerine teşekkür ediyoruz.

ESNAFA 7/24 HİZMET

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı tarafından şoför esnafının hizmetine sunulan çekici, şoför esnafına 7/24 ücretsiz hizmet veriyor. Bahçecik-Cezaevi-Meydan dolmuş durağında çalışan bir araç dün arıza yaptı. Araç sürücüsü hemen oda ile iletişime geçti. Odadaki görevliler anında çekiciyi yönlendirerek, aracı olduğu yerden alıp servise çekilmesini sağladılar. Oda Başkanı Ömer Hakan Usta, esnaf için 7 gün 24 saat hizmette olduklarını belirterek, “Trabzon’da çok önemli bir kamu görevi ifa ediyoruz. Allah kimsenin başına kaza bela vermesin. Araçlarımızda zaman zaman arızlar olabiliyor. Bu durumda odamız bir telefon kadar yakın. Çekicimiz hemen aracınızı alıp servise çekiyor. Çekicinin sahibi esnafımızdır. Sizin olan aracı ihtiyacınızda kullanıyorsunuz. Yine de Allah bu aracı kullanmayı hiçbir esnafımıza nasip etmesin. İhtiyaç olduğu anda bir telefon kadar yakınız” dedi.

ATEŞOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Arsin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 2022 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti.  Başkan Murat Ateşoğlu yeniden başkanlığa seçildi.

Editör: TE Bilisim