Cenazesi Salı günü Boztepe Muradiye camiinde kılınan namazın ardından Bostancı’dan defnedildi. Merhuma Alah’tan rahmet kederli Malkoçoğlu ailesine ve ağabeyi Haydar Malkoç’a ve yeğeneleri burhan ve Orhan Malkoç’a sabır ve başsağlığı diliyoruz.

ORTAHİSAR’A ZİYARET

İş Bankası Trabzon Merkez Şube Müdürü Abdulkadir Muratoğlu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret ederek İş Bankası yayınlarını takdim etti.

DERECİK’İ KUTLADI

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs bölgesel amatör lige yükselen Derecikspor Başkanı ve İYİ Parti Akçaabat Belediye Meclisi Üyesi Hakan Kuvvet’i ziyaret ederek Derecikspor’un 61 nolu formasını takdim etti, Milletvekili Örs ‘Sporun içinden gelmiş biri olarak Derecikspor’un başarılı olacağına, en kısa zamanda profesyonel 3.lige yükseleceğine inanıyorum. Benim ayrıca Çocukluğumdan beri  gelen Derecik beldesi ile ilgim vardır’ dedi.

ÖNCE MEMLEKET

Memleket Partisi’nin Arsin İlçe Başkanı Yüksel Büyükkol ile emekli bankacı Mustafa Bayraktar, ‘Biz liderimize inanıyoruz. Türkiye’nin başına Muharrem İnce geçecek ve tüm sıkıntıları bertaraf edecek’ dediler.

KAŞIKÇI ERZİNCAN’A GÜLER TRABZON’A

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürü Sadettin Kaşıkçı, Erzincan’a atandı. Kaşıkçı, Erzincan’da göreve başladı. Trabzon’a ise Erzurumlu Murat Güler atandı.

SÖĞÜTLÜ’DE ÇAY SOHBETİ

Özgüneş Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Akçagaz Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Birincioğlu ve Akçakale’nin sevilen simalarından geçmiş dönem muhtarı Murat Saka, Söğütlü’de çay içip sohbet ettiler. Çok iyi dost olan Güneş, Birincioğlu ve Saka, bol bol da güler yüzlü muhabbet ettiler.

YATIRIMLARI TAKİP ETTİLER

AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, Belediye Başkanı Rshmi Üstün ile birlikte Karayolları 10. Bölge Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Bölge Müdürü Mehmet Aşık ile yatırımları takip ettiklerini ifade eden Hüseyin Azizoğlu, "Karayolları 10. Bölge Müdürümüz Sn Mehmet Aşık Beyefendiyi ve Karayolları Ar-ge Başmühendisi Sn Semih Peker Beyefendiye, Belediye Başkanımız Sn Rahmi Üstün ile birlikte ziyarette bulunduk. Kendilerine Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

DOĞANKAYA’YA ÇAYIRİÇİ DESTEĞİ

Trabzon’un Düzköy İçesinin Doğankaya Mahallesi Muhtarı Mümin Surul, yaptığı çalışmalarla Trabzon’da geniş kitlelere hitap etti. Doğankaya Mahallesinin çatısını değiştirmek için de kolları sıvayan Surul, caminin çatısı için ağaç teminini de Tonya İlçesinin Çayıriçi Mahallesinden aldı. Mahalle Halkından Ahmet Şahin, caminin çatısı için gerekli ağacı temin edeceğini söyleyince, Surul, mahalle halkı ile Çayıriçi’ne gitti. Bir işçi gibi çalışarak, ağaçları kestiler, kamyona yükleyip Doğankaya’ya getirdiler. Surul, “Doğankaya camimizin çatısını değiştirmek için eğil ağaç istettik. Çayıriçi mahallesinden Ahmet Şahin amcadan kestane ağacı aldık. Ahmet ağadan ve Allah’ın evine yardımcı olan bizlerle çalışan arkadaşlarımızdan Allah razı olsun” dedi.

KARALTIN’DA BULUŞTULAR

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, başkan yardımcısı Veli Eroğlu ve namı diğer Boncuksuz Deli İbrahim, TTSO Meclis Üyesi, iş insanı Cevat Kara’nın ofisinde buluştular. Cumhuriyet Caddesi Karaltın İş Merkezinin VİP Balkonunda bir araya gelen  ekip, siyaset ve kentin durumlarını değerlendirdiler. Uzun vadede yapılacak çalışmalar ve konuları da ele aldılar.

MERTSAN'DAN ZİYARET

Çekici markasının lider markası DAF Bayii Mertsan Otlmotiv  bölge ziyaretleri kapsamında Trabzon Merkezli Pektaş Uluslararası Taşımacılık firmasını ziyaret etti. Firmanın Yomra İlçesi Özdil Yolu üzerindeki yeni garajında firma sahibi Akın Pektaş'ı ziyaret eden Mertsan yetkilileri Hayırlı olsun dileklerini iletti. Pektaş, misafirlerine, "Hoş geldiniz. Ayağınıza sağlık. Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum" dedi.

“COĞRAFYAMIZ SEVGİ MEDENİYETİ ÜZERİNE KURULUDUR “

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, “Kadim coğrafyamız, gönüller arasına hiçbir engel koymayan sevgi medeniyeti üzerine kuruludur. Engelliler Haftası”nın toplumumuzun her kesiminde hassasiyetin artmasına vesile olmasını temenni ediyor, tüm engelli kardeşlerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” Dedi.

Editör: TE Bilisim