‘Sayın Vekillerim Biden’in Ermeni soykırımı iddiasını kabul edilmesi kabul edilemez bulunuyorsa, Gazi Meclisimizde adeta bir taşnak partisi temsilcisi gibi duran HDP’yi bugünkü Ermeni açıklamalarından ötürü derhal Meclisten el çektirilmelidir. Bu açıklamanın ifade özgürlüğü uzaktan yakından ilgisi yoktur. Sizleri halktan biri olarak göreve davet ediyoruz. Saygılarımla.’

SOYKIRIMCILARI AÇIKLADI

CHP’nin efsaneleşen Merkez İlçe eski Başkanı Muharrem Şahin dün yaptığı paylaşımla Avrupa ve Amerikan tarihini ortaya serdi  ve hem Balkanlar hem Avrupa hem Afrika hem de Japonya’da soykırım yapan liderleri kanlı  fotoğraflarıyla deşifre etti. Sağ olasın Başkan hislerimize tercüman oldun.

SEMERCİLER ESNAFI YASLI

Trabzon’un semerciler başında uzun yıllardır esnaflık yapan Yılmaz Zara yakalandığı hastalıktan kurtulamadı ve yaşama veda etti. Saatçılar ve Kuyumcular Odası eski Başkanı Musa Başak, ‘Çok değerli bir dostumuzu kaybettik. Acımız derin. Başımız sağ olsun’ dedi ve ailesine sabır diledi.

TRABZON’DAN UĞURLANDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakan yardımcısı Enver İskurt ve Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu Bölgemizdeki gezi ve incelemelerini tamamlayarak Trabzon’dan Havayoluyla Ankara’ya Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Aşık ulaştırma alt yapı bölge müdürü İhsan Gümrükçü AK Parti il başkanı Sezgin Mumcu tarafından uğurlandı.

BAŞKAN DENETİMDE

Yomra Belediye Başkanı İYİ Partili Mustafa Bıyık hafta sonu ekibiyle beraber Sancak Mahallesi’nde yapımı devam eden Bisiklet ve yürüyüş yolunda Kaşüstü Karslıoğlu Mahallesi’nde yapımı devam eden duvar inşaatlarını yerinde inceledi.

SÜRMEN’DEN ALKIŞLIK HAREKET

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen… İlçe ilçe gezmesi, teşkilatları diri tutması ve yaptığı programlarla gönüllere girmesi dikkatleri çekiyor. Başkan Sürmen’in bu hareketli siyaseti ilçelere de güç ve çalışma aşkı veriyor.  Son örnek Yomra’dan. AK Parti Yomra teşkilatı Tandırlı Mahallesi’nde tek yaşadığını öğrendiği yaşlı bir vatandaşın evine giderek nelere ihtiyacı olduğunu tespit etti ve kolları sıvadı.  Ardından geçtiğimiz hafta sonu AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen’in de katılımıyla AK Parti Yomra Kadın Kolları Başkanı Yeliz Şimşek Özer, AK Parti Yomra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Çelik ve yönetim kurulu üyeleri yaşlı vatandaşın evine gitti. Ekip hızlı bir çalışma ile yaşlı vatandaşın evinin parkelerini yeniledi, duvarlarını boyadı, temizledi, düzenledi ve eksiklerini giderdi. Yaşlı vatandaş, “Beni tek yaşadığım evimde unutmadınız. Sizi Cumhurbaşkanım yolladı. Allah ondan da sizden de razı olsun” sözleri ekibe duygulu anlar yaşattı.

ÇOCUKLARDAN VALİ AMCALARINA TEŞEKKÜR

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Derecik Mahallesini ziyaret etti. Mahalle ziyaretinde Hayal Vadisi işletmecisi Hasan Yılmaz ile vadideki çocukları da ziyaret eden Vali Ustaoğlu, mahalledeki çocukların daha önceden istediklerini beton yol taleplerini yerine getirdi. Çocuklar ile bol bol vakit geçiren Ustaoğlu, oyun da oynayarak vakit geçirdi. Çocuklar vali amcalarına yollarını betonladıkları için teşekkür ettiler.

YARDIM DAĞ İLE TOPLANTIDA

AK Parti Trabzon İl Tanıtım ve Medya Başkanı Numan Yardım, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ ile toplantı yaptı. 81 ilin tanıtım ve Medya başkanları ile zoom üzerinden yapılan toplantıda Yardım, Dağ'a Trabzon teşkilatlarının çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Yardım, "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız  Tanıtım ve Medya Başkanımız Sayın Hamza DAĞ başkanımızla 81 İlimizin Tanıtım ve medya başkanları ile birlikte toplantımızı video konferans aracılığıyla gerçekleştirdik hayırlara vesile olsun inşallah" dedi.

ÖZGÜNEŞ’E ANLAMLI ZİYARET

Trabzon’un ticaretine renk katan, canlılık getiren Özgüneş Plaza’yı, kentin önde gelen kuruyemiş fabrikalarından Hilal Kuruyemiş ekibi ziyaret etti. Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş’i makamında ziyaret eden Hilal Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yazıcı ve şirket müdürü Yavuz Kamçı, Halis Güneş’le ticaretle alakalı istişarede bulundular. Güneş, misafirleri ile yakından ilgilenerek, yapılacak projelerle ilgili bilgi verdi. Hasan Yazıcı’da, Halis Güneş’e misafirperverliği için teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Editör: TE Bilisim