İnan, “Eşimle birlikte huzur evinde kalıyorum. Ben buradan vekillerimize çağrıda bulunmak istiyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her zaman yaşlıların yanında oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Trabzon vekillerimizi buraya bekliyorum. ”

KAN BAĞIŞLAYIN BIÇAĞI ALIN

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Türk Kızılayı’na destek vermek amacıyla çalışma başlattı.

Üstün, yaptığı açıklamada, kan bağışına dikkat çekti ve herkesi kan bağışına davet etti. Üstün, “Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Türk Kızılayı’na bağışı yapan herkese Dünyaca ünlü Sürmene bıçağı hediye. 26 Ocak 2021 Salı günü saat:10.00’da Sürmene İlçesi eski cami önünde Kızılay kan aracında kan bağışı yapan herkese Sürmene Belediyesinden meşhur Sürmene Bıçağı hediye.” dedi.

BAŞKAN BALTA’YI ZİYARET ETTİLER

Trabzon Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Güven, Trabzon Orman İşletme Şefi Savaş Ayvaz ve ilçeye yeni atanan Vakfıkebir Orman İşletme Şefi İlhan Kutanis Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

İYİ Kİ DOĞDUN RAMİS BAŞKAN 

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun doğum gününde sevenlerinin yoğun ilgisini gördü. Hem sosyal medyadan hem de telefonla yüzlerce seveni Ramis Başkana ulaşarak doğum gününü kutladılar. Gördüğü bu ilgi ve sevgi karşısında oldukça mutlu olan Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun herkese teşekkür etti. Bizlerde Ramis Başkanın doğum gününü katlıyor, sağlık ve başarılar diliyoruz.

AKÇAABAT HEP BİRİNCİ

AK Parti Trabzon'un Akçaabat İlçe Teşkilatı Türkiye genelinde her platformda birinci oluyor. Teşlilat çalışmalarına her zaman önem veren ilçe teşlilatı, ilçe başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe başkanlığında bayrağı hep yukarılara taşıyorlar. İlçe teşkilatı bu kez de mali işlerde gelir ve giderleri sisteme girmede Türkiye birincisi oldu. İlçe Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammet Kandemir'in özverili çalışmaları ile ülke genelindeki 81 il ve 973 ilçe arasında mali hesapları sisteme girmede Akçaabat Türkiye birincisi oldu. Genel merkez tarafından aranarak tebrik edilen Kandemir, birinci olmanın gururunu yaşadı. Kandemir'e genel merkez tarafından önümüzdeki günlerde bir de plaket verilecek.

KORAY BAŞKAN SOBAYLA BULUŞURSA

Trabzon'un Maçka İlçe Belediye Başkanı Koray Koçhan, hafta sonunu köyde geçirdi. Sobasının başına geçti ve doğa ile iç içe manzarayı izledi. 'Sobayla yeniden buluştuk' mesajı ile fotoğraf paylaşan Koçhan, "Sokağa çıkma kısıtlamalarında belediye ekiplerimiz yoğun çalışıyor. Ben de işleirmi bitirip köyde sobamın başına geçtim ve doğa ile iç içe huzur buluyorum. Her an sahalardayır. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek" dedi.

HİSOĞLU’NUN ÖNCELİĞİ İNSANLIK

Trabzonlu siyasetçi, Yavuz Selim Diyaliz Merkezi Müdürü Dr. Seyit Hisoğlu, hayattaki önceliğini ailesi ve insanlıktan yana kullanır. Dostlarını hiç unutmaz. Her an arar. Nerede olursa olsun ziyaretine gider. Hisoğlu, Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Serkan Savaş’ı, yakın arkadaşı Yüksel Ayaz ile ziyaret etti. Eski anılarını yad ettiler. Çaylarını yudumladılar. Gönüllerde kalacak sohbet ederek, pandemi nedeni ile kucaklaşamadan vedalaştılar.

ÇEBİ’DEN YANMIŞ’A ZİYARET

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yanmış’ı ziyaret etti. Başkan Çebi, “Partimiz kurucu İl yönetim kurulu üyesi merkez ilçe başkanımız çok değerli dava büyüğümüz Mustafa Yanmış beyi ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. İlgi alakasından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Yanmış, ziyaretten dolayı Çebi’ye teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim