Kimliği belirli kişiler tarafından üretilen bu yalan ve iftiraların amacının art niyetli olduğu açıktır. Bu asılsız haberlerin Genel Başkan Yardımcımız Selim Temurci'nin Karadeniz İl Teşkilatlarını ziyaret programı kapsamında şehrimize gelişiyle eş zamanlı yapılması ise artniyetin en açık göstergesidir. Bu asılsız dedikoduları araştırmadan, sormadan ve soruşturmadan haber diye yayımlayan medya organlarını da milletimizin vicdanlarina havale ediyoruz..’ dedi

MARDİNLİ ÇOCUKLAR AKYAZI’DA

AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Selahattin Çebi ve Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç Mardin Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Aydın ve Beraberindekilere Şenol Güneş Stadyumu gezdirdi ziyaretlerinin anısına kendisi bir de plaket sundu.

YARGI DEVAM DEDİ

Trabzon Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti’nin hukuki olmadığına yönelik şikayetleri değerlendiren Yargı, derneğin yasal olduğunu ve çalışmalarına devam edebileceği yönünde karar verdi. Başkan Hakkı Emiroğlu da ‘Bu ülkede savcı ve hakimler var’ dedi.

GÖLET İHALESİ TAMAMLANDI

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan duyuruda göletin yakında inşasına başlanılacağını açıkladı. Yapılan açıklamada “Akçaabat’a verdiğimiz yatırım sözlerini tutuyor ve söz verdiğimiz gibi projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz.

Şehrin batı tarafında Akçaabat sınırları içerisinde yapılacak olan ve Uzungöl’e alternatif oluşturacak Hıdırnebi Göleti’nin bir süre önce ihalesi yapılmıştı. Yapılan ihalenin itiraz sürecide tamamlanmış olup, inşaatına önümüzdeki günlerde başlanılacaktır. Bu projeyi ilk gününden bugüne kadar ısrarla takip eden ve bu aşamaya gelmesinde emekleri bulunan Kıymetli Milletvekilimiz Adnan Günnar ve diğer milletvekillerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Trabzon'umuza ve Akçaabat'ımıza hayırlı olsun” denildi.

İKİ TRABZONLU MAKAMDA BULUŞTU

Trabzon'un Beşikdüzü ilçe belediye başkanı Ramis Uzun, İstanbul ziyareti kapsamında Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü makamında ziyaret etti. Aslen Araklılı olan Akgün ile Uzun, Trabzon ve İstanbul'daki belediyecilik üzerine sohbet ettiler. Akgün, Beşikdüzü ilçesine destek sözü de verdi. İki Trabzonlu başkan Trabzonla ilgili de siyasi değerlendirme yaptılar.

ÇAYKUR KAPASİTEYİ DOLDURDU

ÇAYKUR’un 3. sürgün yaş çay döneminin beşinci gününde günlük yaş çay işleme kapasitesine ulaştığı öğrenildi. 3. sürgün yaş çay alımlarını sürdüren ÇAYKUR, 31 Ağustos’ta açtığı sürgünün 5. gününde günlük yaş çay işleme kapasitesine ulaştı. ÇAYKUR’un bugün üreticilerden 9 bin ton yaş çay alımı gerçekleştirdiği bilgisine ulaşıldı. İlk 4 günde üreticilerden 25 bin ton yaş çay alan ÇAYKUR, bugün gerçekleştirdiği alımlarla birlikte 3. sürgünde toplam 34 bin ton yaş çay alımı gerçekleştirmiş oldu.

ÇAYKUR, günlük 9 bin 50 ton yaş çay işleyebiliyor.

PCR ZORUNLULUĞU

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler ve hayata geçirilen uygulamalarda yarından itibaren yeni bir döneme giriliyor. Aşısızlar için PCR testi hayatın birçok alanında zorunlu hale geliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 81 ile bu hafta içinde genelge gönderdi. Buna göre, koronavirüs aşısı olmayan işçilerden iş yeri ya da işveren tarafından 6 Eylül itibariyle zorunlu olarak haftada bir kez PCR testi yaptırmaları istenebilecek. Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler ve hayata geçirilen uygulamalarda yarından itibaren yeni bir döneme giriliyor. Aşısızlar için PCR testi hayatın birçok alanında zorunlu hale geliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 81 ile bu hafta içinde genelge gönderdi. Buna göre, koronavirüs aşısı olmayan işçilerden iş yeri ya da işveren tarafından 6 Eylül itibariyle zorunlu olarak haftada bir kez PCR testi yaptırmaları istenebilecek.

ERBAŞARAN’IN ÇIKIŞI

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı, Erbaşaranlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Erbaşaran'ı yakinen tanırız. Hem vakıf bünyesinde hem de Erbaşaranlar Şirketler Grubu bünyesinde kaliteli ve başarılı hizmetlere imza atar. Akaryakıt, otomotiv, lojistik, özel okul, kuyumculuk alanlarında faaliyet gösterir. Çok sayıda kişiye istihdam sağlar. Akçaabat aşığı bir isimdir. Erbaşaran'ın akaryakıt istasyonlarından bir tanesi de Düzköy kavşağında Haçkalı Baba Hastanesi'nin karşısındadır. İlçede bir grup var, başarılı işleri ve kişileri asla çekemezler. İşine çelme takmaya, ayak oyunları ile sağda solda sokak fısıltısı yapmaya bayılırlar. Akçaabat aşığı olan Erbaşaran'ın istasyonunun da trafiği sıkıştırdığını sağda solda konuşan Cenah, Erbaşaran'ın böyle sokak dedikodularına gülüp geçeceğini de iyi bilmesi lazım. Akçaabat'ın bütününe hatta transit yol güzergahında bulunduğu için bir çok kesme hitap eden istasyon sizin dediğiniz gibi trafiği tıkasaydı, karayolları orayı çoktan istimlak etmişti. Erbaşaran kardeşler de buna ses çıkarmaz devlete yardımcı olurdu. Sağda solda konuşmayı bırakın da Erbaşaran'ın adresi belli, gidin bir çayını için sohbet edin. İşin aslını ilk ağızdan dinleyin. Akçaabat'ın Erbaşaran'a çok ihtiyacı var.

Editör: TE Bilisim