KALDIRIM’A ZİYARET

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı makamında ziyaret eden Hasan Aktaş ‘Trabzondaki tesisleşmede DOKA Genel Sekreter olarak Sayın Vali Kaldırım’ın emeği fazladır. Vali Kaldırım’ı unutamayız. Kendisini gittiği her makamda ziyaret etmek bizim gönül borcumuzdur’ dedi.

 “ESNAFIMIZIN TALEPLERİNİ İLETTİK”

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Zorluoğlu ile TESOB’un yürüttüğü çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunan TESOB Başkanı Metin Kara, özellikle turizm sezonu öncesindeki planlamalar hakkında istişarede bulundu. Başkan Kara, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızla Trabzonsporumuzun şampiyonluğu, Ramazan Bayramı ve ardından gelecek turizm sezonunda şehrimizde yaşanacak yoğunlukla ilgili görüşlerimizi paylaştık. Esnafımıın taleplerini ilettik. Elbirliğiyle iyi bir sezon geçirilmesi için çalışacağız” dedi.

 “ŞAMPİYONLUĞUMUZ KUTLU OLSUN”

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Bu şampiyonluk,bir direnişinin, bir vazgeçmeyişin, bir dik duruşun, bir şahlanışın, bir ihtilalin şampiyonluğudur. Hepimize, tüm bordo-mavi renklere gönül verenlere kutlu olsun, hayırlı olsun.” dedi.

Trabzonspor kendi saha ve taraftarı önünde Fraport TAV Antalyaspor karşısında sahadan 1 puanla ayrılarak ligin tamamlanmasına 3 hafta kala şampiyonluğa uzandı. AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 2020-2011 sezonunun ardından geçen 11 yıl sonra yeniden şampiyonluk ipini göğüslemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek “8. Şampiyonluğumuz;  Tüm bordo-mavi renklere gönüllere, bordo-mavi uğruna canını verenlere, kalbi bordo-mavi atanlara kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi. 

Trabzonspor’un şampiyonluğunun Ramazan Bayramı öncesinde kendilerine ikinci bayram sevinci yaşattığını ifade ederek “Şimdi sevinme zamanı, şimdi kutlama zamanı, şimdi şampiyon Trabzonspor, diye haykırma zamanı. Bu sene ve her sene şampiyon Trabzonspor.” ifadelerine yer verdi.

ŞAMPİYONLUĞU AİLECEK KUTLADILAR

Trabzonspor sevdalısı iş insanı Abdussamed Canbakkal, Trabzonspor'un şampiyonluk maçını eşi ve çocukları ile Akyazı Stadında seyretti. Canbakkal, şampiyonluk sonrası, "Şampiyonluk Gecemize Büyük Bir Anı Bırakalım. Bize Bu Güzel Duyguları Yaşatan, Yönetimimize,Teknik Heyetimize, Şampiyon Kadromuza, Malzemecimizden Tüm Personellerimize, Tüm Kalbimle Binlerce Teşekkür Ederim" dedi.

KOLTUK DEĞNEKLERİ İLE SEVDASINA KOŞTU

Trabzon’un Şalpazarı İlçe Belediye Başkanı Refik Kurukız, geçtiğimiz haftalarda halı sahada ayağını incitti. Ayağı alçıya alınan Kurukız, evinde istirahate çekildi. Kurukız, Trabzonspor’un şampiyonluk maçında, yerinde duramadı. Koltuk değneklerini aldı, sevdası olduğu Trabzonspor’un maçı için Akyazı’ya geldi. şampiyonluk sevincini statta yaşayan Kurukız, “Osenebusene. Tebrikler fırtınam” dedi.

BAŞKAN EKİM RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir bayram tebrik mesajı yayınladı.  Başkan Ekim mesajında şu ifadelere yer verdi:“Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu, mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşma, bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz. 

Bayramlarda, sevgi, saygı, özveri, fedakârlık ve güzellikler adına ne varsa harmanlayıp bunları gönülden gönüle sunabilmeliyiz. Varlık sebebimiz ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz aile büyüklerimizi ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz.

Bu duygu ve düşünceler ile Akçaabat halkımızın, milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bu bayramın hepimize, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat için bayramlaşma törenin Akçaabat Belediyesi önü Atatürk Parkı’nda Ramazan Bayramı’nın ilk günü saat 13.00’da yapılacağını belirterek tüm vatandaşları bayramlaşma törenine davet etti.

Editör: TE Bilisim