Boz ve yönetimi kurumu aktif hale getirdiler. Arkasından Yeşilay Danışma Merkezi YEDAM’ı hizmete soktular. Boz, bağımlılıkla ilgili olarak okullarda konferanslar verdi ve etkinlikler düzenledi. Yeşilay insan sağlığına direk olarak dokunan bir cemiyet-dernek haline geldi. Özellikle Koronavirüs salgını baş gösterdiği günden itibaren de Boz, vatandaşlara hassas olmaları çağrısını yaptı. Özellikle sigara ve içkinin vücudu dirençsiz hale getirdiğini söyleyerek, uyuşturucudan kaçınılmasını istedi. Köksal Boz ve arkadaşları yereldeki yöneticileri de tek, tek bilgilendirdi ve desteklerini almayı başardı. Yeşilay’ı ve başkanı Boz’u bu hassas dönemdeki çalışmaları ve istikrarı sebebiyle tebrik ediyor ve kutluyoruz.
 
Başkana ‘Organik’ Ekmek

 
Trabzon’un Kaşüstü Mahallesinde Somuncubaba fırınını işleten genç siyasetçi AK Partili Yunus Ayvaz, Ticaret Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nu makamında ziyaret ederek kendisine organik ekmek ikram etti. Başkan’la bir süre sohbet eden Yunus Ayvaz görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘Suat Bey bu kent için şans ve bir değer. Böylesine uzlaşmacı bir başkan nerede var? Değerini bilelim ve Trabzon için en güzelini onunla yapalım.’  dedi.
 
Vakıflar’a Yeni Müdür

 
Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü İsmet Çalık’ı makamında ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Doğu Karadeniz Sahil Güvenlik Komutanı Deniz Yarbay Murat Sezgin, Türk Telekom Bölge Müdürü Muammer Katmer ve Gazeteci Hakkı Emiroğlu, hayırlı olsun dileklerini sundu başarı dilediler.
 
Kaymakam Hasat Yaptı

 
Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, serada yetiştirilen mantarları hasat ederek satışa sunmak üzere üreticilerle pazara doğru yola çıkardı. Akçaabatlı üreticilerin takdir ettiği Kaymakam Kurtyemez, ‘Üretim önemli’ dedi.
 
Kaya’yı Ziyaret Ettiler

 
Trabzon’daki sivil toplum örgütlerinin başkanları Ankara’da Meclis’te CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’yı ziyaret ettiler ve Kaya’ya Trabzon’daki sorunları anlattılar. Kaya da meclis gündeminden bu sorunları dile getirecek ve çözüm için uğraş verecek.
 
Arsin’den İki Cenaze Kalktı
 
Dün Trabzon’un Arsin İlçesi Elmaalan Mahallesi Aşağı Camii’nden(Bekarlar mevkii) Holefterin simgesi merhum Kalfa Hüseyin’in eşi son yolculuğuna uğurlandı. Trabzonspor’un A takım otobüsünün sürücüsü Kadir, Halil İbrahim ve Salim Kalfa’nın sevgili anneleri olan merhume Ayşe Kalfa’nın cenazesi yoğun bir kalabalıkla defnedildi Allah rahmet etsin. Diğer yandan KTÜ’de yıllarca çalışan ve emekli olan Ali Korkmaz da Dilek Köyünden son yolculuğuna uğurlandı. Arkadaşımız Turgay Korkmaz’ın amcası olan Ali Korkmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 
Cora’dan 7m’e Tam Not

 
Trabzon’un Akçaabat İlçesinde geçen ay faaliyete geçen Trabzon Özel 7M Hastanesi’ni AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora ziyaret etti. Cora, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ile iş insanı Mehmet Arslan’la ziyaret ettiği hastanede, TTSO Meclis Üyesi Aydın Özkurt ve iş insanı Engin Çakır’la bir süre görüştü. Trabzon Özel 7M Hastanesi’ni çok beğenen Cora, “Hastane Trabzon halkına çok güzel bir yerde hizmet verecek. Gerek binası, gerek yönetimi gerek doktorları ile çok iyi bir konumda olan 7M Hastanesi, bölgemize ve ilimize hayırlı olsun” dedi.
 
Topkara Adaylığını Açıkladı

 
Yaklaşık 6 yıldan beri AK Parti Şalpazarı İlçe Teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yapan Mustafa Topkara, 19 Nisan 2020 tarihinde yapılacak olan AK Parti Şalpazarı olağan ilçe kongresinde aday olduğunu açıkladı.  19 Nisan 2020 Pazar günü yapılacak olan AK Parti Şalpazarı olağan ilçe kongresinde AK Parti İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Mustafa Topkara, 27 Aralık 1965 tarihinde Şalpazarı’nda doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Şalpazarı’nda tamamlayan Topkara, 1993 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. 1997 yılında doğduğu ilçede esnaflığa başlayan Topkara, halen esnaflık hayatını sürdürüyor.  Yaklaşık 6 yıldır AK Parti üyesi olan ve parti teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yapan Mustafa Topkara evli ve 2 çocuk babası.
 
Mahalle Başkanları Toplandılar

 
AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatında mahalle başkanları ile toplantı gerçekleşti. İlçe başkanımız Ahmet Hüseyin Altıntepe başkanlığındaki toplantıda gündemdeki konular değerlendirildi, yatırım planları ele alınarak istişare edildi. İlçe Başkanı Altıntepe, “Teşkilatçılığın en önemli unsurlarından biri olan Mahalle Başkanlıklarının ne kadar önemli olduğu bir kez daha vurgulandı. Son derece verimli geçen toplantıda mahalle başkanlarının istek ve talepleri mahalle sakinleri adına tek tek not alınarak en kısa zamanda neticelenmesi için çaba sarf edilecektir” dedi.
 
Telekonferanslı Toplantı

 
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) olağan yönetim kurulu toplantısı önceki gün yapıldı. İstanbul’da şirket merkezinde yapılan toplantının bu ayki kısmı telekonferans sistemi ile gerçekleşti. Ofisinde ziyaret ettiğimiz UND Karadeniz Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Özer Uluslararası Taşımacılık patronu Abdullah Özer’de telekonferansla toplantıya katıldı. UND Yöneticileri toplantıda görüş ve önerilerini belirtti. Özer, “Ülkemizin ihracatını sorunsuz taşımak adına telekonferans sistemiyle UND yönetim kurulu toplantısı yapıyoruz. #coronavirüsü bizi engelleyemez” dedi.
 
 
 
Editör: TE Bilisim