Velioğlu, “Bilindiği üzere 12.12.2019 tarihinde kurulan Gelecek Partisi geçtiğimiz Aralık ayında 1. Yılını doldurmuş ve bu süreçte teşkilatlanma çalışmalarını sürdürdüğü gibi Trabzon’da da teşkilatlanma çalışmalarını sürdürmektedir. Bu doğrultuda yapacağımız Gelecek Partisi Yomra ilçe binamızın açılışını 22 ocak 2021 tarihinde saat 13.30’da gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

YAZARLAR BİRLİĞİ’NDEN ÖNEMLİ ADIM

Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şubesi tarafından, 19 Ocak 2021 tarihinde Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Koordinatörlüğü ve Merkez İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkililerinin nezaretinde, Pandemi/Filyasyon ekibine yönelik gerçekleştirilen ziyarette öğle yemeği ikramında bulunuldu. Kamuran Tuna başkanlığında yürütülen programda, yönetim kurulu ve üyelerden Mümin Sağlam, Neslihan Eyüboğlu, Tahir Orhan ve aynı zamanda Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan üye Bahriye Kefelioğlu Bektaş’ta hazır bulundu. Başkan Kamuran TUNA ve beraberindeki heyet, “Trabzon Ortahisar Merkez İlçe Sağlık Müdürü, Bünyamin Gürsoy” ve “Fatih Sağlıklı Hayat Merkezi” Sorumlu Hekimi Abdullah Güleç tarafından bizzat karşılandı.

CORA’DAN ZİYARET

AK PARTİ Trabzon milletvekili Av.Salih Cora Ortahisar Ziraat Odası başkanı Mustafa Bekar’ı ziyaret ederek çiftçinin sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

GENÇ TRABZON DERNEĞİ..

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim makamında ziyaret eden yeni kurulan Genç Trabzon derneği başkanı Tufan Balekoğlu ve yönetim kurulu üyeleri kendisine Türk bayrağını sembolize eden plaket takdim ettiler.

AYVAZOĞLU HER YERDE

AK PARTİ Trabzon milletvekili Bahar Ayvazoğlu  pazarcılar odası başkanı Gökmen Emirzeoğlu ve 2. nolu erdoğdu mahallesi muhtarı Ali dural ile birlikte semt pazarı esnafını ziyaret ederek vatandaş ile hasbıhal ettiler.

PULATHANE AĞIR İLERLİYOR

Yapımı adeta yılan hikâyesine dönen Pulathane Bulvarı’nın çalışmalarına yeni yılla birlikte yeniden başlandı. Bulvarın Dürbinar mahallesi sınırları içerisinde kalan bölümünde geçtiğimiz hafta yeniden başlatılan çalışmalar kamulaştırışma yapılan binaların yıkımı ile devam etti.Mevcut yolun Kokoçoğlu Sokağı’nın girişinde kalan binaların yıkımına başlarken, Ortamahalle’den gelen yolun bu yola bağlantısı da yine hafta içerisinde tamamlandı. Bu hafta içerisinde binaların yıkım çalışmasının tamamlanacağı, bunun ardından da bu alan ile Kireçhane Deresi arasında kalan alandaki yol diliminin şekillendirileceği öğrenildi.

ERENER TGRT EU YAYINA KATILDI   

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ilk olarak TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ercan Seki ile görüşerek bir süre sohbet etti. Erener, daha sonra Arzu Budak’ın sunuculuğunu yaptığı 'Burada Her Şey Var' programına konuk oldu. Programda 7 yıllık belediye başkanlığı dönemini değerlendiren Erener, gönül belediyeciliğini esas aldıklarını belirterek "Memleketimiz kadim bir memleket. Gezip, görmek, yaşamak lazım" dedi.

SAĞLIKÇILARA BAŞARI BELGESİ

Rize'de Güneysu Kaymakamı Arif Oltulu, koronavirüs salgını sürecinde özverili çalışmaları nedeniyle sağlık çalışanlarını başarı belgesi ile ödüllendirdi. Güneysu Kaymakamı Arif Oltulu, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde özverili çalışmaları nedeniyle ilçede görev yapan sağlık çalışanlarını başarı belgesi ile ödüllendirdi. İlçe Toplum Sağlığı Merkezinde düzenlenen programda sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen ve bir süre sohbette bulunan Kaymakam Oltulu, özverili ve gayretli çalışmaları nedeniyle sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, “İlçemizin koronavirüs ile mücadelesinde ilk vakanın ortaya çıkışından günümüze kadar mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz yağmur çamura aldırmadan sıcak soğuk demeden köy köy, mahalle mahalle dolaşarak hasta ve temaslı takibi yapan sağlık çalışanlarımıza en kalbi duygularla teşekkür ediyor, özveriyle çalışmalarını sürdürdükleri görevlerinde kendilerine başarı ve kolaylıklar diliyoruz.” dedi. Program sonunda Kaymakam Oltulu, sağlık çalışanlarına belgelerini takdim etti.

EMEKLİYE AYRILDI

Rize Merkez Sahil Camii İmam Hatibi Şaban Yığcı Hoca (65) yaş haddinden dolayı emekliye ayrıldı.

Şaban Hoca, 30 yılı Rize Merkez Sahil Camiinde olmak üzere toplamda 42 yıl İmam Hatip olarak görev yapıp çok sayıda öğrenci yetiştirdi.

1956 yılında Güneysu'da doğdu. İlk öğrenime başlamadan önce Kuran eğitimini dedesi Molla Kadir Efendiden aldı. Sonrasında Güneysu Merkez Camii İmam Hatibi Yusuf Yılmaz Hocaefendinin nezaretinde Mehmet Demirkan Hocadan hafızlığını kısa sürede tamamladı. Ardından Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendiden ve Kombozlu Muhsin Hocadan Arapça dersleri alırken Kurra Hafız İbrahim Gündoğar Hocadan da tashih-i huruf ve kıraat dersleri aldı.

Editör: TE Bilisim