Arslantürk’e ziyarette Giresun Ticaret Borsası(GTB) Başkanı ve UFK Başkanı Hamza Bölük ile Sakarya Ticaret Borsası (STB) Başkanı ve UFK Yönetim Kurulu Üyesi Adem Sarı’da eşlik etti.  Ziyarette yapılacak etkinliklerin ön detayları üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu.

FOTOĞRAFTAKİ SAMİMİYET

Bazı anlar vardır, o anları da fotoğraf karesiyle ölümsüzleştirirsin. Herkes susar ve sadece fotoğraflar konuşur. İşte öyle bir anı da AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ölümsüzleştirdi. Çebi, ziyaretler için gittiği Akyazı Mahallesinde bir vatandaş ile samimi sohbet gerçekleştirdi. Çebi’nin mahalleye geldiğini öğrenen bir vatandaş evinin penceresine çıkarak Çebi ile keyifli sohbet gerçekleştirdi. Anı da hemen ölümsüzleştirdiler. Samimi olan diyalogda Çebi, “Dedi … Dedi … Dedi … Eşi benzeri yok dedi” diyerek fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

YEŞİLAY’DAN ŞABLON ÇALIŞMASI

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi, 26 Haziran Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı Mücadele Gününde bir dizi etkinliklere imza attı. Şube ekibinden Büşra Kalyoncu, kentin çeşitli noktalarında şablon çalışmaları yaparak farkındalık oluşturdu. ‘Hiçbir madde beni sağlığım kadar mutlu edemez’ şablonunu kentin çeşitli noktalarında boyayarak farkındalığa imza attılar.

BİRİNCİ HAÇKALIBABA

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan kalite denetimlerinde Trabzon birincisi Akçaabat Haçkalıbaba Devlet Hastanesi oldu. Denetimlerin hepsinden olumlu puan alarak ipi göğüsleyen Akçaabat Haçkalıbaba Devlet Hastanesi anne dostu, bebek dostu, hasta dostu, hastane olarak 96.5 puan ile Trabzon birincisi oldu.

VAKFA ZİYARET

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran’ı İstanbul Anadolu Yakası Akçaabatlılar Derneği Başkan Vekili Leman Malkoçoğlu Kocabaş ve Armatör eşi Hüseyin Kocabaş ziyaret ettiler. Vakıf Başkanı Erbaşaran ile bir süre sohbet ettiler. Erbaşaran, “İstanbul Anadolu Yakası Akçaabatlılar Derneği Başkan Vekili Leman Malkoçoğlu Kocabaş ve Armatör eşi Hüseyin Kocabaş Vakfımızı ziyaret ederek çalışmalarımıza takdirlerini ilettiler. Kendileri ile Akçaabat, Vakfımız ve yardımlarımız hakkında istişarede bulunduk. Nazik ziyaretleri, hoş sohbetleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

AYDIN DERT DİNLEDİ

AK Parti Ortahisar Teşkilatının nöbetçi yönetici kapsamında ilçe idari amiri Metin Aydın, partide nöbet tuttu. 11.00 ila 17.00 saatleri arasında partiye gelen vatandaşların, dilek, temenni, sıkıntı ve taleplerini dinledi. Çözümü için notlar aldı. Gerekli kurumlarla görüştü.

GELECEK'E HAYIRLI OLSUN

Gelecek Partisi Trabzon'un Tonya İlçe kongresi gerçekleşti. İl Başkanı Hasan Kamil VEeioğlu, yöneticileri ile ilçe kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede Emine Turan, Gelecek Partisi'nin Tonya ilçe başkanı oldu. Velioğlu, Turan'a hayırlı olsun temennilerini iletti.

GERİ SAYIM BAŞLADI

2. Arsin-Santa Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası ve Halk Bisiklet Festivali için geri sayım başladı!

Arsin-Santa arasında düzenlenen ve bu yıl ikincisini gerçekleştirilecek olan Bisiklet Festivali'ne herkes davetli. 03 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek olana, festival için toplanma yeri Pazar sabah 10:00 Yanbolu Camii Önü. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, herkesi festivale beklediklerini kaydetti.

DEMİRAL GÖREVİ BIRAKIYOR

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi ve Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Demiral'ın 14 Temmuz 2022'de başhekimlik görev süresi dolacak. Doç. Dr. Demiral'ın, yeni dönemde başhekim olarak görev almayacağı bilgisine ulaşıldı. Yeni başhekimin kim olacağı ise henüz belirlenmediği öğrenildi. Başhekim Demiral, 2020 Mart ayından itibaren başhekimlik görevini yürütüyordu. Şu an yıllık iznini kullanan Başhekim Demiral, izin dönüşü başhekimlik görevini bırakacak ve RTEÜ'deki Öğretim Üyeliği ile Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki klinik görevine devam edecek.

Editör: TE Bilisim