Dün görevine başlayan Aydınlı, “Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı görevine başlamış bulunmaktayım. Şahsıma, bu göreve layık gören Başkanımız Sn Murat Zorluoğlu’na çok teşekkür ediyor, bu güzel şehrin güzel insanlarına yürekten hizmet edeceğime söz veriyorum.” dedi. Biz de meslektaşımız Selahattin Aydınlı’ya hayırlı olsun temennilerimizi iletiyor, başarılar diliyoruz
 
Zorluoğlu’ndan Anlamlı Ziyaret
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'daki deprem sonrası hastanede tedavi gören bir depremzede anneyi ziyaret etmiş ve yaralı anne Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çocukları için izin almasını istemişti. Erdoğan, annenin bu talebi üzerine Trabzon’da çalışan oğlu için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu aramış ve izin ayarlamıştı.  

Başkan Zorluoğlu, depremin ardından ziyarette bulunduğu Elazığ’da anne ile bir araya geldi. Zorluoğlu, “Cumhurbaşkanımız bizi aradı. Ahmet’i hemen Elazığ’a gönder ve benden de 15 gün izin ver diye talimat verdi. Ahmet, çok kısa bir süre içerisinde annesinin yanına geldi.” Başkan Zorluoğlu, her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek yaraları birlikte saracaklarını söyledi.
 
Hacısalihoğlu Adaylığını Açıklıyor
 
Ortahisar İlçe Başkanlığı görevini son kongrede seçilen Fatih Suat Oyman’a devreden Ömer Hacısalihoğlu, CHP Trabzon İl Başkanlığına adaylığını açıklayacak. Hacısalihoğlu, Yarın  saat 13.30’da CHP Trabzon İl Binasında basın açıklaması yapacak.
 
Trabzon Tek Yürek Oldu
 

Trabzon halkı yardımseverliği ile her zaman ön plana çıkar. Nerede bir yardıma muhtaç varsa yanındadır. Bunun en son örneğini de hafta sonu Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremde gösterdiler. TIR’larca yardım deprem bölgesine gitti. Kurumların öncülüğünde toplanan yardımların taşımacılığını ise kentte faaliyet gösteren nakliye firmaları ücretsiz yaptı. İşte Trabzon’un birlikteliği.
 
Baytar’ı Ziyaret Ettiler
 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi, Sebat Sürücü Kursları Kurucusu Aydın Özkurt, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz ile Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Sert, Ortahisar Belediyesi Meclis Üyesi Hayrullah Baytar’ı iş yerinde ziyaret ettiler. Pazarkapı Mahallesindeki işyerinde Baytar ile bir süre sohbet ederek, gündemle ilgili gelişmeleri konuştular.
 
Şoförlerden Sabah Çayı
 
Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Yardımcısı Kadir Sert, Yönetim Kurulu Üyesi Vural Şenel ve bazı şoför esnafı sabah çayında bir araya geldi. Dolmuşların modernizasyonu ile ilgili sohbet ederek, oda çalışmaları hakkında da istişare yaptılar.
 
Başkan Çebi Yalnız Bırakmıyor
 

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve Meclis Üyesi Mustafa Akgün hastanede tedavi gören hemşehrilerine moral ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Çebi ve Akgün öncelikle Ziraat Bankasından emekli Ahmet Çebi’yi daha sonra Araklı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Zihni Hancı’nın babası Hacı Bey Hancı’yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Hastalarla ve hasta yakınlarıyla görüşerek moral verdiler.
 
 “Çalışacağız ve başaracağız’’
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hopa ilçe Başkanlığı 37. Olağan Kongresi yoğun katılımla gerçekleşti.

37. Olağan Genel Kurula; CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, 22. Dönem Artvin Milletvekili Yüksel Çorbacıoğlu, İl Başkanı Ahmet Biber, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Hopa Ticaret Odası Başkanı Osman Akyürek, ilçe başkanları delegeler ve partililer katıldı.  Hakan Gül ve Şükrü Aydemir’in aday olduğu, 2 listenin yarıştığı eski başkan Adnan İskender’in aday olmadığı kongrede Şükrü Aydemir, CHP Hopa İlçe Başkanı oldu. Şükrü Aydemir, “Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevine ilçe delegelerimizin değerli oylarıyla seçildim.  Bu süreçte yanımda olan çok değerli eşim başta olmak üzere en güzel yanım çocuklarıma, aileme Cumhuriyet Halk Partili yoldaşlarıma dostlarıma köylülerime komşularıma bana oy veren vermeyen tüm delegelere Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanım Adnan İskender’e, Belediye Başkanım Taner Ekmekçi’ye Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanım Ahmet Biber’e, Cumhuriyet Halk Partisi Artvin Milletvekilim Uğur Bayraktutan’a, ilçe örgütümüzü güçlendirici bu kongreye ilgilerinden dolayı teşekkürü borç ve onur bilirim.  Bana böylesi güçlü bir ilçe örgütü bırakan önceki dönem yönetimi ve baş mimarı Adnan İskender Başkanıma saygılarımı sevgilerimi sunuyor ve partiyi her geçen gün daha ileriye taşıyacağıma, genel iktidarlığa koştuğumuz bu günlerde yönetimim adına çok çalışacağımıza söz veriyorum. Çalışacağız, uğraşacağız ve başaracağız.”
Editör: TE Bilisim