Yaptığımız bu istişare sonucunda Trabzon’da yaşayan Bayburtlu kardeşlerimizin ve derneğimizin başta geniş kitlelere hitap edecek yer, öğrenci ve diğer ortak meselelerimizi görüştük. Bizlere yaklaşımı dolayısı ile kendisine teşekkür ederiz.’ dedi.
 
KUTANOĞLU’NA ZİYARET
 
Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden İstanbul Anadolu Bölge Adliye Mahkemesine Savcı olarak atanan Rize Ardeşenli Mithat Kutanoğlu’nu ziyaret eden Trabzon Platform Başkanı Köksal Öztürk uzun, uzun sohbet etti ve Trabzon ve Rize’yi konuştu.
 
ÖZAK DOSTUNU KAYBETTİ
 
Türkiye’nin en ünlü gravür sanatçısı Cemal Akyıldız’da Kovid-19’a kurban gitti. Atatürk portresi ve tarihi konakları karakalem ile işleyen Akyıldız özellikle Bakan Faruk Özak’ın çok yakın dostlarından biri idi. Allah’tan rahmet, ailesine ve sayın Özak’a Başsağlığı diliyoruz.
 
AKBULUT HASTANEYE KALDIRILDI
 
Eski Başbakan ve İçişleri Bakanı, Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Yıldırım Akbulut rahatsızlanarak hastanede tedavi altına alındı. Geçmiş olsun diliyoruz.
 
YANMIŞ VE EKİBİ
 
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret eden Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yanmış, Başkan yardımcısı Mehmet Çevik ve Yönetim kurulu üyeleri Çiçeklerini sunarak desteklerini beklediklerini belirttiler.
 
BAYRAKTAR’DAN AÇIKLAMA VAR
 
Emekli Eğitimci Cemal Bayraktar aradı. Bayraktar şu açıklamaları yaptı: ‘Zaman zaman TAKA Gazetesi’nde yayınlanan öneri ve projelerim oldu. Bunlar hiçbir zaman yıkıcı değil her zaman yapıcı projeler olmuştur. Eleştirilerimle valimizden emniyet müdürümüze kadar kırmış olduğum varsa özür diliyorum’ dedi. Son dönemde baskı altın alınmaya sorun yaşadığı kişiler tarafından dışlanmaya ve mahkum edilmeye çalışıldığını da iddia eden Bayraktar, ‘haksız ve adaletsiz raporlarla geçmişte bana vasi atadılar. Benim akli melekelerim yerinde olduğu gibi toplum yararına proje sunabilecek kapasitede bir eğitimciyim. Devletimiz bana sahip çıksın. Sağlığımla oynayanlardan hesap sorulsun’ dedi.
 
İSMAİL HOCA EŞİNİ KAYBETTİ
 
Trabzon’un Araklı ilçesi kanaat önderlerinden İsmail Ramazanoğlu hoca eşini kaybetti. Zehra Ramazanoğlu 75 yaşında 5 çocuk annesi idi. Kanaat önderi İsmail Ramazanoğlu rahatsızlığından dolayı cenaze törenine katılamadı. Kılınan cenaze namazı ile bayan Ramazanoğlu Ayvadere’de toprağa verildi. Ayvadere Kültür Ve Dayanışma Derneğinin Kurucu Başkanı KTÜ Üniversitesi Camii imam Hatibi olan oğlu Muhammed Ramazanoğlu ve Marmara İlahiyat Üniversitesi Camii imamı olan oğlu Hasan Ramazanoğlu ile cok sayıda seveni son yolculuğuna uğurladı.
 
USTA, YOMRA VE ARSİN’DE
 
Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Kemal Süleyman, Yomra ve Arsin İlçe Sağlık Müdürlüklerini ziyaret etti. Müdür Usta, “Hafta sonu çalışmaları hakkında yönetici ve çalışanlarımızla yerinde değerlendirmelerde bulunduk. Filyasyon çalışmalarındaki ekiplerimize ikramlarda bulunduk.” dedi.
 
KTÜ’DE AKTAŞ’A ZİYARET
 
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş misafirlerini ağırladı ve teşekkür etti. Müdür Aktaş, “Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve Rektör Yardımcı Prof. Dr. Cemil Rakıcı’nın ziyaretleri bizleri çok memnun etmiştir. Sayın Rektörümüzle yapacağımız çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü yürekten teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim