OYMAN MECLİSTE
 
CHP Ortahisar ilçe başkanı Fatih Suat Oyman ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç başkanlığındaki meclis toplantısını sonuna kadar takip ederek tek, tek not aldılar.
 

 
TRABZON’DAN KOPAMADI
 
Bayrampaşa Kaymakamı Soner Şenel, ‘Memleketim Samsun-Bafra ancak yolum hep Trabzon’da kesişti. Akçaabat Kaymakamlığı görevini yürütmekte bana nasip oldu, halen icra ettiğim Bayrampaşa kaymakamlığım sırasında en yakın dostlarım hep Trabzon’lular oldu. Bu nedenle Trabzon’u burada 24 saat yaşıyorum’ dedi.
 


KISA KALDILAR AMA!
 

Nurettin Eroğlu’nun 1986 yılındaki ANAP il yönetimi. Müthiş bir ekip. Görevde 1 ya da 1.5 yıl kaldılar. Eroğlu, Özal’ın saltanat sürdüğünü söyleyip sonra da o haber Milliyet Gazetesi’nde manşet olunca da görevden alındı yönetimi de haliyle düştü.
 


 TÜRÜT VİRÜSÜ YENDİ
 
Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, Temmuz ayının son haftasında rahatsızlanıp Kovid-19 belirtilerinin de görülmesi üzerine Kovid-19 testi yaptırdı. Testin pozitif çıkması üzerine hastanede tedavi altına alınan Türüt, tedavinin olumlu sonuçlanması üzerine Cumartesi günü hastaneden taburcu olarak kendini evde izolasyon altına aldı. Türüt’ün bugün yeniden yaptırdığı testlerin negatif çıktığı ve birkaç gün daha evde istirahat edeceği bilgisine ulaşıldı.
 


 ÖRS, FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU
 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, ziyaretlerine devam ediyor. Örs, bu kapsamda mahalle muhtarları ile sohbet ediyor ve görüşlerini alıyor. Örs, önceki gün Yenicuma Mahallesi Muhtarı Yıldıray Sarıalioğlu ve Çukurçayır Mahallesi Muhtarı Sayın Hüseyin Erkut'u ziyaret etti.  Mahallelerin sorunları ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.
 

 
KAYMAKAM EKŞİ GÜMÜŞHANEYE VEDA ETTİ
 
Cumhurbaşkanlığının imzaladığı mülki idareler son kararnamesi ile Ardahan’ın Hanak Kaymakamlığına atanan Şiran İlçe Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi onuruna, Yukarı Kulaca balık tesislerinde veda yemeği verildi. Kaymakam Ekşi; “Öncelikle görev süremizin dolmasından dolayı düzenlenen veda yemeğine katılımınızdan için sizlere teşekkür ederim. 2018 yılında ilk görev yerimiz olarak Şiran’da göreve başladım ve iki yıl görev yaptım. Sizlerin samimiyeti ve sıcakkanlılığı sayesinde İki yıllık görev süremiz dolu dolu geçti. Çok güzel anılar biriktirdik, ayrıca meslek büyüğüm abilerime de teşekkür etmek isterim, her zaman bilgi ve tecrübelerinden fazlasıyla yararlandık. Yaklaşık iki yıllık süre içerisinde Belediye Başkanları ve Siyasi Parti Temsilcileri ile güzel bir şekilde zaman geçirdik. 2019 yılında da bir seçim atlattık ve bu seçimi Gümüşhane’de en rahat geçiren ilçelerden biri olduk. Bu da siyasetçilerimiz sayesinde, kendilerinin yaklaşımları ve tavırları son derece sıcak ve ılımlıydı.” dedi. Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel ise kaymakam Ekşi’ye teşekkür etti.
 

 
ÇITLAK GÖREVİNE BAŞLADI
 
Giresun Üniversitesi Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başhekimliğine atanan Doç. Dr. Atilla Çıtlak görevine başladı. Başhekim Doç. Dr. Kemal Uzun’un Trabzon Ahi Evren Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimliğine atanması üzerine Giresun Üniversitesi Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başhekimliğine atanan Doç. Dr. Atilla Çıtlak görevine başladı. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Doç. Dr. Atilla Çıtlak, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim dalında uzmanlık eğitimi aldı. Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim dalını kurdu. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK) tarafından düzenlenen doçentlik sınavı sonucunda doçent ünvanını aldı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinde doçent doktor olarak görev yaptı.
 

 
Editör: TE Bilisim