Adalet ve Kalkınma Partisi kurulduğu günden itibaren en fazla yatırım yaptığı alan gençler oldu. 


AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kadınlar ve gençler üzerinde fazlasıyla dururken özellikle seçme ve seçilme yaşının düşmesi sebebiyle gençler de siyasi partilerin lokomotifi oldular.

2023 YOLUNDA GENÇLER ÇOK ÖNEMLİ

Bu sebeple AK Parti Mart ayında yaptığı Gençlik Kolları kongresinde hem Yönetimi hem de Gençlik Kolları Merkez Karar organını yeniledi. 

AK Parti’nin kurucularından, 3 dönem il Başkan yardımcılığı ve bir dönemde il genel meclisi üyeliği görevinde bulunmuş iş insanı İsmail Keleş’in inşaat mühendisi oğlu eğitimli, bilgili vizyon sahibi Çağatay Keleş de partinin en etkili Gençlik organına seçilme başarısını gösterdi.

‘CUMHURBAŞKANIMIZLA NİCE HİZMETLERE’

Seçildiği görevin önemli olduğunun bilincinde olduğunu söyleyen Çağatay Keleş TAKA gazetesine şunları söyledi: ‘Türkiye’nin kaderini değiştiren, ülkemize çağ atlatan lider olan sayın Cumhurbaşkanımızın davasına hizmet etmeyi çok önemli ve anlamlı buluyorum. Türkiye’de 84 milyonun sesi olan sayın Cumhurbaşkanımız gençliğe de çok büyük önem veriyor. Hem gençlerin siyesete katılmasına katkı sağlıyor hem de gençlere yönelik hizmetleri ile öne çıkıyor. İşte 2023 yolunda  AK parti gençliğinin yapacağı çok önemli çalışmalar olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız ve onun dava arkadaşlarıyla birlikte cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yıldönümünü taçlandıracağız, hem de sayın Cumhurbaşkanımızı bir kez daha Başkan seçtirerek sayfalara sığmayan hizmetlerin devamını sağlayacağız. Bu yolda partimizin merkez karar yönetim kurulunda görev almak benim için onurdur. Verilecek olan her görevi eksiksiz yapmaya çalışacağımın bilinmesini istiyor ve yeni yönetimimizin ülkemize, milletimize, elbete ki kendi kentim Trabzon’a ve gençliğe hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’
 

Editör: TE Bilisim