Ortahisar’da Başkanlık için genel merkezin önemli isimler var. Bunlardan üçü de İl başkan vekili, Eğitime Destek Platformu Başkanı Hasan Dilekoğlu, İl Medya Tanıtım Başkanı Halil İbrahim Demirtaş ile Eğitimci iş adamı Yasin Aydın.

Adalet ve Kalkınma Partisinde bir yandan kongreler devam ediyor bir yandan da Ortahisar ve Of ilçelerinde başkan kim olacak merak ediliyor.

Of’ta tam 11 aday adayından tercihte zorlanan Genel Merkez sürekli olarak değerlendirmeler yapıyor ve telefon anketlerine başvurarak 18 yılda partiye emek verenlere sorular sorulduğu bilgisi geliyor.
Trabzon Ortahisar’da  tek listeyle gidilecek olan başkanlık yarışı için isimler netleşmeye başladı.

İl başkan vekilliği yapan ve Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la kamplarda ve İl başkanları toplantısında da sohbet etme imkanı bulan Eğitime destek platformu başkanı Hasan Dilekoğlu Ortahisar başkanlığına en yakın isim olarak gözüküyor. Eğitimciliği, bilge kişiliği yazı ve temsil kabiliyeti ile birlikte yeni dönemde Ortahisar için, Genel Merkezin Dilekoğlu’nu tek aday göstereceği konuşuluyor.

Diğer bir isim ise İl Medya Tanıtım Başkanı Halil İbrahim Demirtaş. İl yönetiminde özellikle kongrelerde ve mitinglerde gösterdiği performans ile öne çıkan Genel merkez ve il başkanı Revi’nin takdirini alan Demirtaş’ın Ortahisar ilçe başkanlığı için ciddi mesafe kat ettiği konuşuluyor.

AK Parti merkez ilçede görev yapmış  bir isim de eğitimci ve iş adamı Yasin Aydın. Çok çalışkan, enerjik ve dinamik olan Aydın’ın hem Trabzon koordinatörü Polat Türkmen ile hem de Genel merkez yetkilileri ile yaptığı görüşmeleine son derece sıcak geçtiği bilgisi var.  

Önümüzdeki günlerde kulislerde adı geçen farklı isimlerin de Ortahisar ilçe başkanı ile birlikte Ankara’ya davet edilmesi ve burada bir görevlendirilmenin yapılması konuşulsa da sürecin biraz daha uzayabileceğini iddia edenler de var.
Editör: TE Bilisim