Uzun süren görüşme sonucunda Başkan Haydar Revi’nin Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı görevine devam etmeyeceğine karar verildi. Revi, Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörlüğü’nde görevlendirileceği bu nedenle il başkanlığına aday olmayacağını açıkladı. Revi’nin açıklamasının ardından Trabzon’da aday adayları netleşmeye başladı. AK Parti Of İlçe eski Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, geçtiğimiz aylarda Başkan Revi’nin aday olmadığı takdirde AK Parti İl Başkanlığına aday olacağını duyurmuştu. Terzioğlu, Revi’nin aday olmayacağını açıklamasının ardından aday adayı olacağını belirtti.  Parti’nin her kademesinde yer alan, Of’ta önemli çalışmalara imza atan ve vatandaşların gönlünde büyük yer edinen Hakan Terzioğlu, hizmete devam etmek istiyor. Terzioğlu, Of’ta gerçekleştirdiği çalışmalar ile her zaman takdir topladı. Aday adaylığını açıklayan Terzioğlu, bu bayrağı ileri taşımaktan büyük gurur duyacaklarını kaydetti.

TRABZON’UMUZ İÇİN ÇALIŞMAK İSTİYORUZ

Terzioğlu, daha önce aday olacağını açıkladığını hatırlattı. Terzioğlu, “4 5 önce bağlı olarak aday olacağımı söylemiştim. O gün koşullar oluştuğu takdirde aday olacağımızı belirtmiştik. Şimdi koşullar bu şekilde gelişti. İl başkalığı aday adaylığımızı akşam açıkladık. Çalışmalarımız dün itibariyle başladı. Partinin kuruluşundan bu yana görev yaptık. Her kademesinde yer aldık, ekip arkadaşlarımız ile önemli çalımalar yaptık. Trabzon’da çok önemli başkanlarımız görev yaptı. Biz de böyle bir bayrağı daha ileri taşımaktan gurur duyacağız.” İfadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANIMIZIN ÖNCÜLÜĞÜNDE HİZMETE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, öncülüğünde Trabzon’umuz için çalışmak istiyoruz.” Bu görev bize verildiği takdirde layık olabilmek için elimizden geleni yapacağız. Amacımız milletimize, ülkemize, memleketimize hizmet etmek. Ben bu hizmeti yerine getirmekten büyük gurur duyacağım. Herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Sonay ÇALUK

Editör: TE Bilisim