AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, yaptığı yazılı açıklamada teknik adam değişikliğinin Trabzonspor Kulüp yönetiminin kendi tasarrufunda bir durum olduğunu açıkladı. 

Trabzonspor’un kurulduğu günden beri hiç bir yöneticinin talimatla teknik adam değişikliği yapmadığına ve bundan sonra da yapmasının mümkün olmadığını dikkat çeken Revi, “Şehrimizin en önemli marka değerlerinden olan ve her türlü siyasetin üstünde bulunması gereken Trabzonspor’da teknik adam değişikliği, tamamen kulüp yönetiminin kendi tasarrufunda olan bir durumdur. Kurulduğu günden bu güne takımımızın hiçbir yöneticisi talimatla teknik adam değişikliği yapmadığı gibi bundan sonra da yapması mümkün değildir. Bütün bu gerçekler biliniyor olmasına rağmen bir takım çevrelerin Trabzonspordaki hoca değişikliğini fırsat bilerek adeta bir kumpas organizasyonuna gidilmesi kabul edilebilir değildir” dedi.  

Bir yerlerden işaret alınarak..  

Trabzonspor’un yıpratmak için oluşturulan bu organizasyona bazı siyasi parti yöneticilerinin de ortağı olduğunu ileri süren Revi, “Bir yerlerden işaret alınarak kulübümüzü yıpratmak amacıyla oluşturulmaya çalışılan bu organizasyona maalesef ilimizdeki bazı siyasi partilerin yöneticileri de dahil olarak bu kumpasın ortağı durumuna gelmişlerdir. Şehir ve ülke namına gündem oluşturamayan bu siyasi partiler ve temsilcileri; AK Parti’nin özellikle son yıllarda ortaya koyduğu vizyon projeler ile halkımız nezdinde ülkenin geleceğinin AK Partide olduğu gerçeğini kabullenemedikleri için partimizi yıpratmak ve toplum nezdinde algı oluşturmak için Trabzonspor üzerinden partimizi ve partimiz mensuplarını, asla dahli ve ilgisi olmayan konular üzerinden yıpratmak amacındadırlar” ifadelerini kullandı.
  
Ünal Karaman Üzerinden, Trabzonspor Ve Ak Parti’ye..  

Trabzon düşmanı mihraklarca Trabzonlu bakanların isimleri kullanılarak huzursuzluk ortamı yaratılmaya çalışıldığına dikkat çeken Revi, açıklamasına şu şekilde devam etti: “ Şehrimizin en büyük marka değeri olan Trabzonspor üzerinden şehirdeki kardeşliği bozmaya çalışanlar; şehrin gündeminde olmayıp şehir dışından Trabzonspor düşmanı mihraklarca çıkarılmak istenen huzursuzluk ortamına zemin hazırlamak için pervasızca bakanlarımızın isimleri kullanılmaktadır. ‘O Sene Bu Sene’ diyerek yola çıktığımız Cemil Usta Sezonunda ilk yarı sonunda ortaya çıkan puan tablosu, o senenin bu sene olacağının işaretidir. Birileri, Trabzon şehrini ve kulübünü çok seven ve yıllarca hizmet eden Ünal Karaman üzerinden Trabzonspor kulübüne ve Ak Parti’ye fitne sokma gayreti içerisindedirler. Trabzonspor’a gönül verenler, kişiler üzerinden değil, bir duruşu ve karakter ortaya koyan Trabzonsporluluk üzerinden dolayı bu takıma destek vermişlerdir ve vermeye devam edeceklerdir. Trabzonspor; hemen hemen her ülkede ve şehirde milyonlarca taraftar kitlesine sahip olan ender futbol kulüplerinden birisidir.
Editör: TE Bilisim