HEMŞEHRİLERİMİZLE GÖNÜL GÖNÜLEYİZ

Selahaddin Çebi, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne her daim halka iç içe olduğunu söyleyerek “AK Parti, milletin partisidir. Arkasında milletin desteği, duası olan bir partidir. AK kadrolar da bu minvalde her zaman aziz milletimiz ile yan yana, kol kola, gönül gönüle olmuşlardır.” dedi.

ORTAHİSAR’I ADIMLIYORUZ

Meclis’in tatile girmesiyle birlikte milletvekillerin katılımlarıyla saha ziyaretinde bulunduklarını hatırlatan Çebi, “Şehrimizin çok kıymetli milletvekilleri ve teşkilat mensuplarımızla birlikte ilçemizi cadde cadde, sokak sokak adımlıyoruz. Hem esnafımızla hem de aziz hemşehrilerimizle hasbihâl ediyoruz. İstek ve taleplerini dinliyoruz. Dertlerine ortak oluyoruz, sevinçlerini paylaşıyoruz” diye konuştu.

TEK UMUT AK PARTİ

Çebi, gerçekleştirdikleri saha ziyaretlerinde teveccüh gördüklerini söyleyerek “Her zaman olduğu gibi AK Parti aziz hemşehrilerimizin tek umududur. Saha ziyaretlerimizde bunu çok açık bir şekilde görüyoruz, buna şahit oluyoruz. Aziz hemşehrilerimizin beklentileri, umutları bizleri daha iyisini yapma konusunda şevklendiriyor, çalışma azmimizi artırıyor.” ifadelerine yer verdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Çebi şözlerini şu şekilde tamamladı: “Saha ziyaretlerimize katılan, ilçemizin dört bir köşesinde hemşehrilerimize misafir olan çok kıymetli milletvekillerimiz Sayın Muhammet Balta, Sayın Adnan Günnar, Sayın Av.Salih Cora ile Sayın Bahar Ayvazoğlu’na teşkilatım adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde daha çok hemşehrimizin gönül hanelerine misafir olmak için bundan sonra da ziyaretlerimizi sürdüreceğiz.”
 

Editör: TE Bilisim