Düzenlenen toplantıya AK Parti Rize İl Başkanı İshak Âlim, Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl-İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belde-Belediye başkanları ve kuruluşundan bugüne kadar AK Parti Rize Merkez ilçe teşkilatında görev almış köy ve mahalle başkanları katıldı.

"GEÇMİŞTE İZİMİZ, GELECEĞE SÖZÜMÜZ VAR"

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Merkez İlçe Başkanı Ak, “Cumhuriyetin olmazsa olmazı nasıl ki siyasi partiler ise siyasi partilerinde vazgeçilmezi de teşkilatlarımızdır. AK Parti teşkilatları, ülkenin her hangi bir noktasında partisini temsil eden, seçimlerde ve sandıklarda partisine sahip çıkarak başarıya gitmesini sağlayan birer kardeşlik bağıdır. Başka bir ifadeyle örneklendirilecek olursak Partimizin Genel Merkezi bir baş ise o başın gören gözü, tutan eli, konuşan dili ve yürüyen ayağı teşkilatlarımızdır. Bu organların yerli yerinde olmasıyla sağlıklı olunur. İşte teşkilatımızda yıllardır aynen böyledir. Partimizin kuruluşundan bu yana davamıza ve liderimize omuz veren gönüldaşlarımızın gönüllerine bir kez daha dokunmak için bugün buradayız. Yol arkadaşlarımızın görüş ve önerilerini dinleyerek önümüzdeki seçimlerde neler yapabileceğimizi istişare ediyoruz. Partimiz kurulduğu günden itibaren bu yana “Aşkınan çalışan yorulmaz”  düşüncesiyle hizmet ettiğimiz için 20 yıldır dimdik ayaktayız ve milletimize aralıksız hizmet ediyoruz. Heyecanımızı bir an olsun kaybetmedik. Bu yolculukta birçok engellerle ve zorluklarla karşılaştık ancak hiçbiri karşısında pes etmedik, etmeyeceğiz. Çünkü AK Parti teşkilatları olarak bizler, “Geçmişte İzimiz, Geleceğe Sözümüz Var” düşüncesiyle yola çıkmış ve 6 genel seçimde partisini iktidara taşımıştır. Ne mutlu ki bu kutlu davanın neferi olmak bizlere nasip oldu” dedi.

 “HER HİZMETİN ARKASINDA SİZLERİN EMEĞİ VAR”

Rize’de gerçekleşen her hizmetin arkasında AK Parti teşkilat mensuplarının emeğinin olduğuna değinen İl Başkanı Alim: “Partimizin kuruluş yılından itibaren bugüne kadar herhangi bir kademesinde görev yapmış bütün teşkilat mensuplarımız bizim için önemli ve değerlidir. Bugüne kadar ilimizde yapılmış olan her hizmetin arkasında sizlerin emeği var. İnşallah sizlerin gayretleri, destekleri ve dualarıyla birlikte AK Parti hizmetlerine devam edecektir. Bizler şuna eminiz ki Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinde siyaset yapmak bizler için bir ayrıcalık ve onurdur. Gece gündüz demeden ülkemiz ve geleceğimiz için çalışan kendini milletine adayan bir liderin arkasında bizlerin yorulmadan çalışması gerekiyor. Liderimiz bizlere “Değerleri olmayan, idealleri olmayan, ahlaki amacı olmayan bir siyaset bizim kitabımızda yer bulamaz” diyerek yol haritamızı çizmiştir. Biz de bu kutlu yol üzerinde ahlaklı bir siyaseti sürdürmekteyiz.  Rabbime hamdolsun ki ahlaklı bir partide ahlaklı yol arkadaşlarıyla yolumuza devam ediyoruz. 2001 ruhuyla çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

"KÖY VE MAHALLE BAŞKANLARIMIZ PARTİMİZİN YAPITAŞIDIR"

Köy ve Mahalle başkanlarının AK Parti için vazgeçilmez yapıtaşları olduğunu belirten Belediye Başkanı Metin: “ Bugün burada kuruluşumuzdan günümüze kadar partimizde görev alarak davamıza katkıda bulunan, iz bırakan ve Cumhurbaşkanımızın omuzlarından yük alan tüm teşkilat mensuplarımızla bir arada olmaktan çok mutluyum. Partimizi bir vücut olarak düşünecek olursak teşkilatlarımız bu vücudun vazgeçilmez olan organları ve organizmalarıdır. Yani köy ve mahalle başkanlarımız partimizin vazgeçilmez yapıtaşlarıdır. 2001 yılında sizlerle çıktığımız bu kutlu yoldan bugüne kadar nice zorlukları ve nice badireleri birlikte göğüs gererek atlattık. İlimiz için gerçekleştirdiğimiz birçok hizmetin altına siz değerli teşkilat mensuplarımızın destekleriyle imzamızı attık.  Bu duygu ve düşünceyle Türkiye için idealleri olan, milletine âşık bir liderin izinden siz kıymetli teşkilat mensuplarımızın destekleriyle siyasetimize ve hizmetimize hız kesmeden devam ediyoruz” dedi. Toplantı karşılıklı soru cevabın ardından son buldu.

Editör: TE Bilisim