AKPINAR GÜVEN TAZELEDİ

Ak Parti Trabzon’da kongre heyecanı devam ediyor. Yönetim Kurulu: Şenol Akpınar, İshak Serdar, Ahmet Turhan Lermioğlu, Emin Altıntaş, Turhan Demir, Ali Kemal Avcı, Selahattin Sitar, Harun Kum, Ömer Birinci, Azmi Köroğlu, Malkoç Berber, Erdoğan Babuşcu, Ali Çarkacı, Necati Zafer, Sema Yavuz. Düzköy’de ilçesinde Şenol Akpınar, tek liste ile gidilen seçimde yeniden başkan oldu. Pandemi tedbirlerinin alındığı kongreye, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Bölge Koordinatörü Polat Türkmen, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Adnan Günnar ve Bahar Ayvazoğlu, Ak Parti eski milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Dilekoğlu, Ak Parti Düzköy İlçe Başkanı Şenol Akpınar ve yönetimi, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

AK PARTİ’DEN SONRA HİZMET GELDİ 

Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara, “İlçemiz 1960 yılında ilçe hüviyetini kazandığından Ak Parti dönemine kadar, hizmetlerden mahrum kalmış bir ilçemizdir. Ak Parti kurulduktan sonra ilçemizde birçok hizmetlerle ilçemizi taçlandırmaya devam ettik. Hükümet konağımız hastanemiz, liselerimiz, kız öğrenci yurdumuz, spor salonumuz, stadımız, halı sahamız, karayolları bakım evi, bölünmüş yol yapıldı. Birçok projemizi de önümüzdeki günlerde halkımıza sunacağız” diye konuştu.  AK Parti Düzköy 7. Olağan Kongresi’nde konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Karaoğlu, dünyanın en uzun ikinci mağarası olarak kabul edilen Çal Mağarası’nın olduğu alana seyir terası yapımının devam ettiğini, ilçenin spor turizminde de önemli bir noktaya geldiğini söyledi.

SEYİR TERASINDA %85 TAMAMLANDI

Düzköy’ün son yıllarda turizm alanında büyük bir ivme kazandığını ve Trabzon’un parlayan yıldızlarından biri olduğuna değinen Karaoğlu, “Çal mağarası bilet-ürün satış ve seyir terası yapımı işinde önemli bir noktaya geldik. Projenin %85’i tamamlanmış durumda. Bittiğinde burada gelen turistleri ağırlayacak kafeteryalar da olacak. Seyir terasından turistlerimize eşsiz Karadeniz doğasını seyretme imkanı sunacağız. İlçemize ve Trabzon’umuza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KAYA TIRMANIŞI FESTİVALİ SÜRECEK

Düzköy’ün doğa turizminde olduğu kadar spor turizminde de adından sıkça bahsettirdiğini söyleyen Karaoğlu, “Çayırbağı’nda bulunan Şahinkaya, diğer adıyla Doğankaya, çam ormanlarıyla kaplı bir doğa harikasının içinde dağcılıkla uğraşan sporcularımızın da ilgi odağı haline geldi. Belediyemizin geleneksel hale getirdiği Uluslararası Şahinkaya Kaya Tırmanışı Festivali şehrimizin spor turizminde en önemli etkinliklerinden biri oldu. Geçtiğimiz yıl 3’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz festivalimizi bu yıl pandemi sebebiyle gerçekleştiremedik. Yine, Büyükşehir Belediyemizin Düzköy Belediyesi işbirliği ile Haçkalı Hoca Babayı Anma Etkinlikleri de pandemi sebebiyle gerçekleştirilemedi. Pandemiden insanlık olarak kurtulduktan sonra yeniden o eski coşkulu festivallerimizi ve bölge turizmine katkı sunan etkinliklerimizi yeniden düzenleyeceğiz” diye konuştu.

EN BÜYÜK 13. EKONOMİ HALİNE GELDİK 

Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, “Dünyada büyük krizler oluşurken en büyük 13. ekonomi haline geldik. Türkiye’de bir takım sıkıntılar çekiyoruz ama Türkiye eski Türkiye değil. Umut vadeden bir ülke olarak yoluna devam ediyor. Biz mahalle mahalle ev ev dolaştığımız için bu oyları alıyoruz. Hepimizin isteğiyle geldiği bu görevlerde dünden daha hızlı koşar adımlarla kapıları çalacağız. Dünyanın her yerinde devler liginde olduğumu anlatmazsak teşkilat görevimizi harfiyen yerine getirmemiş oluruz. Düzköy ilçe başkanlığımız sah da aktif ve dinamik bir şekilde kapıları aşındırırcasına hem Düzköy’e hem de partimize hizmet etmek için daha da çok çalışacağına inanıyorum. Daima yanınızda olduğumuzu sizi hiçbir zaman eksik bırakmayacağımızı hatırlatmak isterim. 1 Eylül itibariyle Düzköy’e yüksekokul kararını içeren karar çıktı. Düzköy Meslek Yüksekokulu tarihe geçmiştir” ifadelerini kullandı. 

DÜNYANIN GIPTA İLE BAKTIĞI BİR KONUMA GELDİK 

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Dünya koronavirüs salgını ile birbirine düşerken ülkemiz sadece kendi vatandaşları haricinde yaptığı yardımlarla adeta insanlık dersi verdi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu süreçten de güçlü bir şekilde çıkacağız inşallah. Şehir Hastaneleri’nde dünyanın gıpta ile baktığı bir konuma geldik. Trabzon Şehir Hastanesi’nin de ihalesi yapıldı. En kısa zamanda inşallah yapımına başlanarak büyük bir yatırım yapacağız. Kısa bir süre önce muhalefet partilerinin yöneticileri ve milletvekili Düzköy’ü ziyaret etti ve eleştirileri oldu. Düzköy vadisi belki de Türkiye’nin belki de dünyanın en çalışkan üretken insanların olduğu bir yer. Çal mağarası ve yaylalar var. Bunları değerlendirmemiz gerekiyor. Burada yapılarak olan Düzköy kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, yönetim kurulumuza başarılar diliyorum” dedi.
Editör: TE Bilisim