Başkan Çebi ve beraberindekiler öncelikle Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nu ziyaret ettiler. Sonrasında ise Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ettiler. Trabzon Milletvekili Ayvazoğlu görüşme sonrası yaptığı açıklamada; ”Hayırlı olsun Araklı. Araklı İlçe Başkanımız Şaban Bıyık, Belediye Başkanımız Recep Çebi ve İlçe Kaymakamımız Kürşad Karaca ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nu TBMM’de ziyaret ettik.

Şehrimize ve Araklımıza Bakanlığımızın uhdesinde yapılan yatırımlar ile ilgili bilgi aldık ve geçtiğimiz günlerde yatırım planına alınan Araklı -Dağbaşı-Bayburt yolunun yapımı ile ilgili süreci ve takvimi tekrar değerlendirme fırsatı yakaladık. Başta kendisine ilettiğimiz tüm meselelere gösterdiği yakın ilgi ve hassasiyetini Araklımızın uzun zamandır beklediği Araklı Dağbaşı Bayburt yolu için de göstermesi nedeni ile Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sayın Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na destek ve ilgilerinden ötürü Araklılı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.


Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ise; ”Desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’na, Projeyle yakından ilgilenen Trabzon Milletvekilimiz Sn. Bahar Ayvazoğlu’na ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim